udinese koçu Luciano Spalletti şampiyonlar ligine katılan takımını bırakıp roma ile yıllık 2.2 milyon avrodan 2 yıllık sözleşme imzaladı.

roma defans oyuncusu Matteo Ferrari ,prandelli beraber olmakdan çok zevk aldığını ve fiorentinaya gitmek istediğini açıkladı.

herta berlin koçu ve bizim eski gözağrımız falko götz,bayern münihle santa cruz için pazarlık ettiklerini açıkladı.

Trabelsi nin bu yıl psv de kalacağı ve ajax a gitmeyeceği açıklandı.oyuncu ile Arsenal, Juventus ve Inter de ilgileniyor.

milan baros un vekili Dalibor Lacina,oyuncunun lyon a gitmeyeceğini,bu kararın lyon a karşı değil liverpool için verilmiş olduğunu söyledi.

Mateja Kezman benfica dan gelen teklifi reddettiğini ve portekiz liginin şu an kendisi için bir seçenek olmadığını belki gelecekte olabileceğini açıkladı.

liverpool 33 yaşındaki arjantinli defans oyuncusu Mauricio Pellegrino yu serbest bıraktığını açıkladı.
zaten neden aldıklarını da anlayamamıştım.

saviola nın menejeri oyunucunun tekrar barça da oynamak istediğini söyledi.

benfica,oyuncusu miguel için juventus tan gelen 7 milkyon avroluk teklifi reddetti.

real madrid,inter den samuel ve solari için 18 milyon avro ücret istedi.
bence kelepir.

robinho nun menejeri konfederasyon kupası sonrası real madrid ile görüşmelere devam edeceklerini söyledi.

tottenham ın websitesinde yapılan açıklamaya göre Crystal Palace ın 20 yaşındaki oyuncusu Wayne Routledge ile anlaşıldı.

real madrid oyuncusu guti takımdan ayrılmak istediğini ve ilk tercihinin ilgiltere olduğunu doğruladı.

livorno forveti lucarelli ben hiç bir zaman şehrimi ve kalbimin takımını terkedeceğimi söylemedim dedi.