tuttuğunuz takımın formasını alıyorsunuz, belki haftada 1-2 saat giyiyorsunuz o da 60 YTL, buraya girenlerin çoğunluğu o oyunu 1-2 saatten fazla oynuyor. Belki haftada 10-15 saat oynayanlar var.
hafta 1-2 saat lazım olan formaya 60 YTL verilebiliyorsa, maçlarda, sokaklarda giyen pekçok kişi varsa pek ala daha uzun bir süre lazım olacak bu oyuna 60 YTL de verilebilir.
Sonuçta bu oyunu oynayacak insanın bir bilgisayar da alması gerekiyor ve bu oyunu kaldıracak bir bilgisayar da o kadar ucuz değil. Onu da geçtim her ay internet masrafı, elektrik masrafı var o bilgisayarın. Bunları karşılayabilecek birisi biraz daha tasarruf edip oyunu da alabilir. Nasıl o kullandığı bilgisayarı biryerlerden para ödemeden temin edemiyorsa, aynı şey oyun içinde geçerli.
Bir bilgisayarı satan bilgisayarcıyı düşünün, siz oradan bilgisayarı para vermeden, hatta karşı tarafın rızası olmadan almışsınız. Karşı taraf o bilgisayarın parçalarını almış, monte etmiş, dükkanına koymuş... Ve siz onu ondan alıyorsunuz...
Bunu yaptığınızı düşünün, hatta her korsan yazılım aldığınızda bunu düşünün... Ondan sonra 60 YTL çok mu az mı öyle karar verin.
Zor değil. Sponsor olacak firma çıksın yeter ki.Originally Posted by HackSpays
Ya da cebinde çok parası olan FMci çıksın. Ben sponsor oluyorum buna desin.

buda çoq zoq
Alıntılı Yanıtla