Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
241 ile 270 arası toplam 327 sonuç

Konu: [Türkçe FM 2006 v2.0] Teknik Sorunlar

Quote Originally Posted by fokocaman
    Arkadaşlar Volkan Baros un verdiği çözümler sayfasında 4. Sorundaki Linkten dosyayı mutlaka indirin sorununuzun çözümü o dosya ...
    son yamayı yani 2.0.19 u yükledikten sonra ayarlardan Corgram Files/Sports İnteractive/Futball Manager 2006 klasörünü seçip kaydedin ve pencereyi kapatın. 4. Sorudaki programı indirip çalıştırın. ve Türkçe Fm V2.0.19 Çalışacaktır. SOrunsuz. bende böyle çözüldü Sorun Umarım sizdede yarar.

bol bol fm li günler .....

kardeş o bahseettiğin programı bulamadım.. link vermen mümkün mü? şu sorunu çözelim ya..

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

BUR@Y@ B@k Bulursun...

benimde bir sorunum var.
    yeni yamayı kurmadan önce fm scout sorunsuz çalışıyordu ama yamadan sonra
    "couldn't access lang_db.dat, make sure path is correct or disable the loading of lang_db.dat" hatasını verdi ne yapmak lazım?
    bakınız hatanın resmide burda
    [img] http://img86.imageshack.us/img86/5733/scouthataea9.jpg [/img]

şu tam ekran sorunu hala çözülmedimi? her seferinde ayarlamaktan bıktım

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

bende de path no found dio ne yapmam gerekir ??????????????

Quote Originally Posted by fokocaman
    Arkadaşlar Volkan Baros un verdiği çözümler sayfasında 4. Sorundaki Linkten dosyayı mutlaka indirin sorununuzun çözümü o dosya ...
    son yamayı yani 2.0.19 u yükledikten sonra ayarlardan Corgram Files/Sports İnteractive/Futball Manager 2006 klasörünü seçip kaydedin ve pencereyi kapatın. 4. Sorudaki programı indirip çalıştırın. ve Türkçe Fm V2.0.19 Çalışacaktır. SOrunsuz. bende böyle çözüldü Sorun Umarım sizdede yarar.

bol bol fm li günler .....

A serious error was encountered and the application will close. An eror file has been generated in:
    ERHMAN/C:/programfiles/Spaorts Interactive/Football Manager 2006

sevgili yönetici arkadaşlar.. bu sorunum aynen devam etmektedir.. yukarıda arkadaşın söylediği dosyayı da yükledim ancak çare olmadı.. bunun çözümü yoksa yok diyin boşuna kasmıyım bende?
    v.6.0.3 de yüklü.

A serious error was encountered and the application will close. An eror file has been generated in:
    X/C:\/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2006

Bendede aynı hatayı veriyor.Yamalardan sanırım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben v1.0.1 in panelinden update ettim sonra volkan Baros'un dediği programı kurdum hala olmadı editöre girerken bu hatayı seçiyor

Aslında sadece Turksportal 2006-2007 Güncellemesini yüklerken hata veriyor

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by tnsezer
    X/C:\/Program Files/Sports Interactive/Football Manager 2006

Bendede aynı hatayı veriyor.Yamalardan sanırım.
    bu hatalar Türkçe yama ile alakalı değil oyun data çalışmaları ile alakalıdır.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

İyi günler herkese merhaba bu benim ilk mesajım umarım benimde birilerine
    yardımım dokunur ama öncelikle yardıma ihtiyacım var.

Türkçe FM 2006 v2.0'ı indirmeye çalışıyorum yanlız bir problem var.
    Dosya boyutu 5,96 Mb *.rar dosyası ama indirdikten sonra 141 kb gibi
    birşey oluyor sanırım serverlerinizde bir problem var yada dosyayı değiştimeniz
    gerekiyor ilginiz için teşekkürler iyi forumlar...

Quote Originally Posted by Vieri
    bu hatalar Türkçe yama ile alakalı değil oyun data çalışmaları ile alakalıdır.

sorunu nasıl çözücez peki vieri??

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben v1.0.1 in panelinden update ettim sonra volkan Baros'un dediği programı kurdum hala olmadı editöre girerken bu hatayı seçiyor

Aslında sadece Turksportal 2006-2007 Güncellemesini yüklerken hata veriyor

Peki bu hatayı nasıl düzelticez

bende de runtime hatası verdi tamama bastım sonra ing fm yi açtım türkçe oldu ama bir sonraki gün fmyi açtım bu hatayı verdi

Please insert the corrct CD-ROM, select OK and restart application
    Tamam
    tamama bastım tekrar açtım olmuyo ya

Quote Originally Posted by sardokar
    benimde bir sorunum var.
    yeni yamayı kurmadan önce fm scout sorunsuz çalışıyordu ama yamadan sonra
    "couldn't access lang_db.dat, make sure path is correct or disable the loading of lang_db.dat" hatasını verdi ne yapmak lazım?
    bakınız hatanın resmide burda
    [img] http://img86.imageshack.us/img86/5733/scouthataea9.jpg [/img]
    şu sorunuma bir cevap pls

15. Default rar şifresi

ya rar şifresi istio bnden 50 mb lık dosya boşa mi gitcek bilen varsa noooolur solesin yaa noolur

bende türkçe fm 2006 yı çalıştır diorum hiçbişey çıkmıo. kendim girdiğim zaman oyunada türkçe değil.

Quote Originally Posted by umarfarukum
    benim bi yolum var yazdım hatta teknik sorunlarda programı çalıştırıp hatayı görüyoruz ondan sonra direk normal fmyi açınca türkçe v2 oluyor bende oldu denemenizi öneririm
    Dogru Söylüyosun Arkadaşım Hata Bi İşe Yaramıyor Tr Yama Gene Etkili oluyor sorun sorun deil yani

Spiker Türkçe Deil Bilen Varsa ! lütfen [email protected] u eklesin çok acil lazım plz

Default v2 den sonra pencere modu olmadı...

türkçe v2 yi yükledim ama pencere modu kutusu işaretli olmasına rağmen oyunda sadece tam ekran kullanabiliyorum , oyuna girdikten sonra "ayarlardan" tam ekranı kaldırmak isteyince hata veriyor hata şu " changing the screen settings failed.make sure your system supports the settings."

pencere modunda oynamanın bir yolu varmı , türkçe v1 ile oynayabiliyordum sorun yoktu onda...

Teşekkürler

Thumbs down

ben sizin sitenizden türkçe fm 2006 yı indirdim fakat ayarlardan fm exe yi nasıl ya***am açıklarmısınız bilmiyorum lütfen yardımcı olun

[QUOTE=fifadelisibenim]ben sizin sitenizden türkçe fm 2006 yı indirdim fakat ayarlardan fm exe yi nasıl ya***am açıklarmısınız bilmiyorum lütfen yardımcı olun bana bu adresede mesaj atabilirsiniz [email protected]

Default Fm 2006 Uygulama Dosyasi Hatasi

fm dosyasını "fm.exe" olarak düzeltmeme rağmen "FM 2006 UYGULAMA DOSYASI BULUNAMADI" şeklinde hata veriyor. Yardımınızı rica ediyorum

Herşeyi yaptım tam keyifLe oyuna oturacakken bu ne demek oLuyo şimdi :

A serious error was encountered and the application will close.An error file has been generated in:Kullanıcı adım/C:/Program FiLes/Sport Interactive/Football Manager 2006

Yardım Lütfen ???

bu indirme sayfası neden açılamıyor arkadaşlar ya

Unhappy bu sorun türkçe yamayla mı ilgili?

bu resimdeki hatayı oyuna girmeden önce veriyor... yamadan mı deilmi annamadm..çünkü ok dediğim zaman oyuna giriyor... v2 de yüklememe rağmen spiker türkçe karakterler deişik şekillerde gözüküyor yani türkçe karakterleri kabul etmiyor ... sorun nedir yardım edeblirseniz sevinirm? !

Default ÇÖzÜm

[/COLOR]arkadaşlar önce C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006\data\db\lnc girin ve ınc içinde yeni klasör diyip adını Temp yapın.ve run time demesine bakmayın oyuna girin türkçe
    YADA bu sitedeki bitane program adı vbrun60sp4 bunu indirin
    ben bunları yaptım sonra dedim boşver oyna bide bi baktım oldu...
    inş sizinde olur...

bende fmtrkçe çalıştır dediğim de sol altta dosya bulunamadı diyo... sports interactive/ fm 2006/ ve ordaki fm i fm.exe olarak deişdiriyorum yine bulamıyor anlamadm gitti ya????????????????

exe diil dosyayı seççen............arkadaşlar önce C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006\data\db\lnc girin ve ınc içinde yeni klasör diyip adını Temp yapın.ve run time demesine bakmayın oyuna girin türkçe
    inş sizinde olur...

tosun paşa. ben fm 2006 yı türkçeleştiremiyorum hiçbir hatada vermiyo.çözümü biliyosan bi zahmet yardımcı olurmusun?

bana birisi yardımcı olabilirmi?deliricem :

Quote Originally Posted by y_layta
    exe diil dosyayı seççen............arkadaşlar önce C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006\data\db\lnc girin ve ınc içinde yeni klasör diyip adını Temp yapın.ve run time demesine bakmayın oyuna girin türkçe
    inş sizinde olur...

ya kardeş ben yapamadım bu oyunu türkçe.herşey tamam ama türkçe programını çalıştırınca fm.exe dosyası bulunamadı diyo na***am

murderer in gönderdii resimde ayarlardan C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2006 dosyasını seç kaydet sonra çalıştırde ya çalışır ya hata verir hatayıd üstte yazdım zati

kardes bana yardım yokmu hata war boyle cıkmaması lazım menu nun

Sayfa 9 / 11 İlkİlk ... 7891011 SonSon

Mesaj Yetkileri