-
18.Haziran.2005, 16:42
Başlıktaki konuyla sizin konuştukları hiç birbirine uymuyor biz gençleri konuşurken yok hakan şükür yok tuncay yok ergün arkadaşlar dünkü maçı izledinizmi bilmiyorum valla gençler tel tel döküldüler niye acaba. Yabancıların gelmelirine karşı olamayız fakat iyi yabancılar gelirse.hem genclerimiz onlardan bir şeyler alır hemde daha cok tecrübe kazanır.örnegin bir haginin galatsarya gelmesi ,emre gibi bir oyuncu çıkartı. bizim genç oyuncular alex gibi bir oyuncudan niye bir şeyler ögrenmesin? avrupadakiler ne yapıyor güney amerikadan yetenekli oyuncu getiriyor. adamların futbolcuları bunlardan,bir şey ögreniyor bizim yapmamız gereken ise buna benzer oyuncular getirmek , işte böyle oyuncular getirdigimiz zaman bizim türkiye ligindede güzel oyunlar izleriz .Geçen seneki futboldan kim zevk aldı genel olarak .işte benim ajax örnegini bunun için verdim adamlar yıldız oyuncu almıyorki .Yetenekli ,yıldız oyuncu adaylarını alıyorlar.galatasaray, fenerbahçe .beşiktaş, trabzon,ve anadolu klüpleride böyle yapsalar daha iyi olmaz mı?başkada bir şey demiyorum
Mesaj Yetkileri