Kral Malatyalı

Ve Okan Yılmaz resmen Malatyaspor'da. Bursaspor'la bağlarını kopardıktan sonra birçok takımdan teklif alan golcü futbolcu, dün Sarı Kırmızılı kulüple 2 yıllık sözleşme imzaladı.

İstanbul Ceylan Intercontinental Otel'de gerçekleştirilen imza töreninde Malatyaspor 2.Başkanı Celal Birsen, yönetim kurulu üyesi Ergun Besli ve futbolcunun menajeri Ali Güven de katıldı. Yeni sezonda 44 numaralı formayı giyecek olan Okan, Bursaspor'daki başarısını yeni kulübünde de sürdüreceği belirterek şöyle konuştu: "40. kuruluş yılında Malatyaspor'a güzel işler yapmak istiyorum. Yurt içinde 11-12 kulüple görüştüm. Ayrıca yurt dışında birkaç kulüple temaslarımız oldu. Ancak, Malatyaspor bana çok iyi maddi ve manevi destek sağladı. Onun için burasını seçtim."

Kaynak:Kent (y-ö)

18.06.2005

BU ARADA MALATYALI ARKADAS 2. LİGTE GOL KRALI YAZMIS!!! 2 KEREDE 1. LİGTE GOL KRALI OLDU!!!1
LUTFEN KRALIMIZIN KIYMETINI BILIN O BURSA ASKINDAN MARSILYA FIORENTINADAN 4 BUYUKLERDEN TEKLIFLERI GERI CEVIRDI AMA TARAFTARLA ARASI BOZULUNCA BURSADAN MECBURI AYRILDI!!