ATTIM AMA KAÇ YIL, BİLMİYORUM SERDAR TOPRAKTEPE:

ATTIM AMA KAÇ YIL, BİLMİYORUM

Bursaspor'la nikah tazeleyen deneyimli futbolcu, sözleşmenin süresini soran muhabirimize, "mutluyum ve inanın mukavelemin süresinin hiç önemi yok. kaç yıllık ben de bilmiyorum' yanıtını verdi.

BURSA'DAN VAZGEÇMEDİ

Bursa onu, o Bursa'yı çok sevdi... Azerbaycan'dan gelen cazip teklif sonrasında 'gider mi kalır mı' diye tartışılırken, tercihini yaptı ve Bursasporlular'ı mutlu edecek imzayı attı. İstanbul'da Başkan Kızıl'ın ofisinde yapılan anlaşmanın ardından duygularını sıcağı sıcağına OLAY mikrofonlarına anlatan deneyimli futbolcu, sözleşmenin süresiyle ilgili soruya, sevinçli bir ifadeyle şu cevabı verdi: "boşverin süreyi, attım ama kaç yıl ben de bilmiyorum..."

FEDAKARLIK YAPTIK

Bursaspor'da forma giymeye devam edecek olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Serdar, daha sonra şöyle devam etti: "Başkanım ve ben çok büyük fedakarlık yaptık. Bursaspor'a hizmet güzel bir duygu. Bursa'yı ve Bursaspor'u çok sevdiğimi daha önce de defalarca söyledim. Bursaspor benim evim gibi. Seyirci ve atmosfer mükemmel. İnşallah bu hava ile süper lige çıkacağız. Raşit hoca da çok kaliteli ve inandığım bir antrenör."

Kaynak:Olay (nc)

17.06.2005