Sayfa 5 / 19 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 563 sonuç

Konu: FM 2007 Demo 30 Eylül, FM 2007 20 Ekim'de çıkıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

hangis 300 mblık olandı

bu ilk verilen linkler mac içinmiş arkadaşlar.yanlışlıkla indiren varsa uyaralım.ben indirdim yanlışlıkla şahsen.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Juninho_paulista
    Arkadaşlar demoyu sitemizden indirebilirsiniz.
    FM2007 Demo
    bu çilekli için torrent var o nasıl çalışıyor bilen varmı ayrıca vanilyalı demo ok pc için o ne zaman koyulcak...

edit:en başa koyulmuş görmemişim

vatana mıllete hayırlıs olsun

Quote Originally Posted by emre1905
    hangis 300 mblık olandı

strawberry

Quote Originally Posted by nekop
    bu çilekli için torrent var o nasıl çalışıyor bilen varmı ayrıca vanilyalı demo ok pc için o ne zaman koyulcak...
    vanilya pc için saat 3 gibi konulacak sitesi bir önceki sayfada bir arkadaşımızın kopyaladığı yazıda var.

evet saat 3 te verilen siteye girilip linke tıklayınca açılcakmış.sadece strawberry verildi pc için

arkadaslar anasıtede fm 2007 demo eklenmıs bı bakın ıstersenız

indirip çalıştırabilen var mI?

Sheriff Misafir

Vanilyalı Demo(PC)eklenecek merak etmeyin

Quote Originally Posted by macrofobia
    indirip çalıştırabilen var mI?
    Arkadaşlar Merak Etmeyin Demolar Çalışır Resmi Siteden Verildi Linkler Yamuk Olmaz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

bu ne yaww hiç bir link acılmıyor bi 10 dakika indirmeyin ben indirince sizde yavaş yavaş indirirsiniz

yaw çok kafam karıştı...sahurun sonuna kadar internet cafede indirip ipod a atabileceğim boyuttamı bu??torrent denilen şey ne bide???indirdim torrent yazanı bitti hemen nabıcam ben bu dosyayı...yardım yardım yardım

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ehamuscu
    yaw çok kafam karıştı...sahurun sonuna kadar internet cafede indirip ipod a atabileceğim boyuttamı bu??torrent denilen şey ne bide???indirdim torrent yazanı bitti hemen nabıcam ben bu dosyayı...yardım yardım yardım

dostum keske torrent olanı ındırmeseydın o ısler bıraz karısık
    ıpod a atmak ıstıyosan strawbery zıp ı ındır ustte arkadas rapıd lınkını verdı ben su anda ındırıyorum yaklasık 2 saat ı var
    net cafe acık olurmu o saate kdr bılemem

yav inen dosya java destekli mi?

dostum java desteklı olması lazım

Quote Originally Posted by slayer34
    dostum java desteklı olması lazım

bende hata veriyor neden olabilir?

Ben strawberyi İndiriyorum 166 Mbı Bitti.Bitince Rapide Atarım Turk Sportal.net Adıyla Yayınlarız Üyeler Sıkıntı Yaşamaz.

Quote Originally Posted by macrofobia
    bende hata veriyor neden olabilir?

verdıgı hatanın nedenı javaymıs dostum dogru soylemıssın javayı kurmak lazım bı arastırım lınk fln bulursam koyarım...

ya peki bu rapid de neden download diye bi yer bulamıyorum ben bu sefer??hani o kadar download yaptık neden fm yi buldu??yardım yardım yardım..gözün kör olsun rapid

Biraz sabır. Java sorununu bir halledeyim sonra indirdiğim .zip dosyasını bir yerlere upload eder kullanıma açarım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

beyler yatmayı düşünenler falan hiç indirmeye kalkmasın bende 2 saat 40 dakika falan diyor anliyacagınız bu gece uyumak bize haram

ya peki bu rapid de neden download diye bi yer bulamıyorum ben bu sefer??hani o kadar download yaptık neden fm yi buldu??yardım yardım yardım..gözün kör olsun rapid

http://rapidshare.de/files/34954410/...strawberry.zip

rapıd lınkı dostum...

arkadaslar buda java lınkı oyunu ındırdıgınızde hata verıyorsa javayı ındırmenız yeterlı

2007 demo için verilen bütün linkleri indirdim hepsi dmg dosyası.. yardım edin nasıl indiricem

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

rapıd lınkı dostum...

arkadaslar buda java lınkı oyunu ındırdıgınızde hata verıyorsa burdan javayı ındırmenız yeterlı yaklasık 50 mb

https://sdlc3a.sun.com/ECom/EComActi...C7D7DC1CBD346D
    bu yama dogrumu indirelimmi

rapıd lınkı dostum...

arkadaslar buda java lınkı oyunu ındırdıgınızde hata verıyorsa burdan javayı ındırmenız yeterlı yaklasık 50 mb

https://sdlc3a.sun.com/ECom/EComActi...C7D7DC1CBD346D
    dostum site tamam da benim açtığım rapid de download diye bi buton yok bu neden olur ya

dostum site tamam da benim açtığım rapid de download diye bi buton yok bu neden olur ya
    rapidshare sitesine çok yüklenme var bu aralar o yüzden karşına zaten hemen bir hata çıkar. o yüzden olmalı.

dostum rapıd den 1 saate kadar bıseyler ındırdıysen download cıkmaz cunku rapıdde kota oluyı oluyor zaten download cıkmadıgı ıcın sagda 54 mın fln dıye bısey yazar yanı turkce mealı 54 dk sonra bısey ındırebılırsın demek
    o yuzden download cıkmıyodur

bu javayı açıyorum register istiyor kayıt oluyorum bir değişme yok Nasıl download etcez ?

Sayfa 5 / 19 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri