1 ile 30 arası toplam 563 sonuç

Konu: FM 2007 Demo 30 Eylül, FM 2007 20 Ekim'de çıkıyor.

Hybrid View

Quote Originally Posted by hologram1
    beyler ben buraya fazla yazmam ancak yinede java problemi yaşayan arkadaşlar için sorunun çözümünü söyleyeyim olay tamamen bir kaç sorumsuzun yüzünden oluyor maalesef bilgisayarında bölgesel dil olarak türkiye seçilen pclerde java yüklemeye izin vermior bunun içib denetim masasından tarih,saat,dil bölgesel seçeneklerden bilgisayarınızın dilini değiştireceksiniz böylece java problemi ortadan kalkacaktır.Umarım yararlı olur.

yardım için teşekkürler. sorun halloldu

şu anda demoyu bilgisayara yüklemekteyim. çok kısa zaman sonra ilk görüntüler elinizde

oyunu açtım klasik görüntüler ekrana geldi siyah bir ekran var şu an karşımda gelişmeler az sonra

Quote Originally Posted by macrofobia
    yardım için teşekkürler. sorun halloldu

şu anda demoyu bilgisayara yüklemekteyim. çok kısa zaman sonra ilk görüntüler elinizde

oyunu açtım klasik görüntüler ekrana geldi siyah bir ekran var şu an karşımda gelişmeler az sonra

muhtemelen o siyah ekranda kalacaksın çünkü bende orda kaldım ordan ileriye gitmiyor şuan

Quote Originally Posted by hologram1
    muhtemelen o siyah ekranda kalacaksın çünkü bende orda kaldım ordan ileriye gitmiyor şuan

aynen öyle oldu. ctrl+alt+del işlemini uyguladıktan sonra tekrar açmaya çalıştığımda bir hata oluştu sanırım en iyisi beklemek olacak.

Mesaj Yetkileri