arkadaşlar birazdan bir kaç adet screen upload edip link gönderecem bakarsınız. inanmayanlar için!
arkadaşlar birazdan bir kaç adet screen upload edip link gönderecem bakarsınız. inanmayanlar için!
bende dediğini yaptm ama acılmadı![]()
![]()
![]()
![]()
modlar oyuna dalmışlardır sitede yayınlanması için çok fazla beklememiz gerekebilir macrofobia açmış oyunu
![]()
![]()
yaw macro arkadaşım açtıysan nasıl açtıgını anlatsana önce screen koyacam diyosun hala ya bi anlat nasıl açtıgını sonra ister screen koy ister oyunu koy yeterki nasıl açtın bi anlat bütün millet oyunu açmaya ugrasıyor bi anlatta bizde kurtulalım şu dertten
ya anlattığım gibi bölge ve dil seçeneklerindeki bütün ayarlarınızı ingilizce yapın kurtulun. ben öyle yaptım ve açtım oyunu.
http://rapidshare.de/files/35043121/Demo_goruntuler.rar
adresinden ilk görüntülere ulaşabilirsiniz
dediğin gibi bütün ayarları ingilizce yaptım ama yinede olmadı![]()
bilgisayarını yeniden başlatman gerekiyor onu da yaptın mı?
evet simdi acildi saol
oyun acildi fakat add manager diyip ismimi filan yazamiyorm cildiricam![]()
ben de sana tam onu soracaktım aynı sorun bende de var bir de preferences'a girince hata veriyor onu da denesene bi, belki indirdiğimiz versiyonda sorun vardır.
hologram1 nsl manager ekleniyorr..
muhahahha bende orda kaldim iste nasil olacak hicbi bilgim yok adamlar turkler oynamasin diye heryolu yapmislar
acaba javanin baska bi versiyonunu mu yuklemek gerek..cunku yeni bi ekran geliyor ama first name last name kismina tiklayamiyorm o ekranda:s
Originally Posted by ertug1907
neyse araştırmaya devam uyku yok anlaşılan
yöneticiler de oyuna daldı herhalde??!!
ne olacak bu halimiz?
yok javayla bi ilgisi de anlamadim olayi bu site yanilmiyorsam fmin turkiye yetkisine sahip olan site acaba neden bole bir sey var adamlar oturmuslar turkler oynamasin diye ugrasmislar resmen
arkadaslar oynayanlar nasıl oynuyo cozemedım bu ısı benım demoyu ındırmeme 5 dk kaldı hevesım kalmadı yaw
baksanıza sorunu cozdunuz oyuna gıremıyosunuz![]()
takimi sectikten sonra soldan confirm diyeceksiniz
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
hocam iyide takimi secemiyoruzki direk olarak manager ekleme olayi cikiyor ordada ne isim nede soy isim yazabiliyoruz/
Birazdan ss ler geliyor
arkadasim orada next var ona tikla onda sonra isim ekrani gelecek
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
isim ekrani geliyor zaten orda sorun yok sorun su isim ekraninda ne first name kismi nede last name kismi islemiyor/
aynı sorun var.isim ekranında yazı yazma yeri yok.nedir bu iş yahu
arkadaslar ben menajer yarattim ama takim secemedim ortaliklarda dolaniyorum oyle?(
nasil yarattin anlatsana bi
arkadaslar ben kulup sectim oyuna basladim
la nasil yaptiniz bi anlatin yaw kafayi yiyecem
evet nihayet oyuna girdim arkadaslar arsenal i aldim?(
yaw beyler dalgami geciyosunuz siz bi anlatin rica ediyorum lutfen millet debelenip duruyor oyuna girmke icin
add manager ekrani geliyor next diyorsun
sonraki menude isim ve soyad yaziyorsun
next yaparak takim secene kadar devam ediyosun
iyide isim ve soyad butonlari islemiyorrrrr
sizlerin oyunu vanilla demomu yoksa strawbery demomu