1 ile 30 arası toplam 563 sonuç

Konu: FM 2007 Demo 30 Eylül, FM 2007 20 Ekim'de çıkıyor.

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Vieri
    buyuk ihtimalle skinden kaynaklanıyor. tabi bu ayarları cachelediğini düşünüyorum. o yüzden oyunu bir kaldır belgelerim içerisindeki sports interactive içerisinde football manager 2007 klasörünü kaldırın geriye birşey kalmasın hatta bilgisayarda football manager 2007 diye arama yapıp bulduğunuzu silin. sonra dil seçeneklerini ingiltere ve ingilizce yaptıktan sonra oyunu kurup deneyn bakalım

dil seçeneği derken bölgesel ayarlar.
    +1
    Arkadaşlar adım adım yapın

Oyunu kuramayanlar için
    1- Bölgesel ayarlardan tüm dil seçeneklerini İngilizce yapın.
    2- Java Desteği için java.com dan gerekli yamayı indirin.

Oyunu kurup çalıştıramayanlar
    1- Oyunu tamamen Unistall edin.
    2- Oyuna ait Belgelerim klasöründeki Sports Interactive\Football Manager 2007 klasörünü temizleyin.
    3- Regedit'te Football Manager 2007 diye aratın ve tüm dosyaları silin.
    4- Bilgisayarda Football Manager 2007 diye aratın ve çıkan tüm dosyaları silin

Böylece kalıcı olarak tüm dosyaları silmiş olduk. Sebebi ise cachelenmiş verinin temizlenmesi..

Şimdi bölgesel ayarlardan ülke, dil ve diğer tüm seçenekleri İngilizce yapın. İngilizce dil dosyalarını yüklerden bazen CD isteyebilir. Bu ayarlar tamamlandıktan sonra mutlaka bilgisayarı tekrar başlatın.

Tekrar açıldığında klavyenin falanda yabancı dil olduğunu göreceksiniz.

Sonra oyunu kurun. Ve çalıştırıp zevkle oynayın.

bu kesin çözümdür
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

isim ekranında takılanlar oyunu kaldırmadan yapmaya çalışıyorsunuz. oyunu kaldırın. ardından C:\Documents and Settings\{kullanıcı isminiz}\Application Data\Sports Interactive Ltd\ altındaki "Football Manager 2007 Demo" klasörünü de silmeniz gerekiyor kesinlikle. (Application Data klasörü gizli klasördür bunu görünür hale getirmeniz gerekli.) Denetim Masası/Bölge ve dil seçeneklerinden herşeyi ingilizce yapacaksınız. sonra oyunu kurun. çalışacaktır.

Demoya Unicode desteği koymayarak Türk kullanıcıları sallamadığını gösteren SI çok ayıp etmiştir. Ayrıca Borgetti'yi de Beşiktaş'ta göreceksek daha diyecek bir şey bulamıyorum. Strawberry versiyona Türkiye quickstartı koymamalarına da anlam veremiyorum...

Quote Originally Posted by baratrion
    isim ekranında takılanlar oyunu kaldırmadan yapmaya çalışıyorsunuz. oyunu kaldırın. ardından C:\Documents and Settings\{kullanıcı isminiz}\Application Data\Sports Interactive Ltd\ altındaki "Football Manager 2007 Demo" klasörünü de silmeniz gerekiyor kesinlikle. (Application Data klasörü gizli klasördür bunu görünür hale getirmeniz gerekli.) Denetim Masası/Bölge ve dil seçeneklerinden herşeyi ingilizce yapacaksınız. sonra oyunu kurun. çalışacaktır.

Demoya Unicode desteği koymayarak Türk kullanıcıları sallamadığını gösteren SI çok ayıp etmiştir. Ayrıca Borgetti'yi de Beşiktaş'ta göreceksek daha diyecek bir şey bulamıyorum. Strawberry versiyona Türkiye quickstartı koymamalarına da anlam veremiyorum...
    abi Application Data klasorunu nasil gorunur hale getirecem

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by eagle43
    abi Application Data klasorunu nasil gorunur hale getirecem
    araçlar/klasör seçenkleri/görünüm/gizli dosya ve klasörleri göster

Mesaj Yetkileri