Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 84 sonuç

Konu: Kulüpler Hakkında Son Haberler(Türkiye Süper Ligi)

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Default Kulüpler Hakkında Son Haberler(Türkiye Süper Ligi)

bundan sonra kulüplerle iligili tüm gelişmeleri bu başlık altında toplayalım.tabiki transfer hariç onun için ayrı başlığımız var çünkü.

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Konya Atatürk Stadyumu 1 Nolu Saha?da zemin yenileme işlemi devam ediyor. Yaklaşık 2 hafta önce başlayan çalışmalarda öncelikle yeni skorboardın bulunduğu kale önü ve ceza sahası dışındaki bölümdeki çimler kaldırılarak altı tasfiye edilmiş ve çimler yeniden eski yerlerine yerleştirilmişti. Bölüm bölüm yapılan işlem doğrultusunda Atatürk Stadyumu 1 Nolu Saha?nın geri kalan yerlerindeki çimlerde makinelerle özel olarak kesildi. Buradaki çimlerinde önümüzdeki günlerde kaldırılarak altının tasfiye edileceği ve çimlerin yeniden yamalanarak eski yerlerine yerleştirileceği açıklandı. Bu işlemin 1 aydan önce tamamlanacağı ve Atatürk Stadyumu?nun yeni sezona yetiştirileceği belirtildi.

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

ERCİYESSPOR İNTER'DEN HABER BEKLİYOR
    İnter'i Kayseri'ye davet eden, Erciyesspor yöneticileri, İnterden cevap bekliyor.
    İnter'e resmen mürat eden Erciyesspor'lu yöneticiler. İnter'in Kayseri daveti ve Sezon açılış maçına gelmeyi düşündükleri ve bu konu için önümüzdeki günlerde cevap vereceklerini belirttiler.
    Tüm Kayseri'i interden gelecek cevabı bekliyor.
    İnter ile Erciyesspor'un Kardeş Kulüp olması için her iki kulüp tarafından girişimler başladı.

apaydin2148, konuyla alakalı deıl ama sen bu gs avatarını nasıl koydun bende bursa avatarı nasıl koycam!!! kusura bakama

18 Haziran 2005 15:50

Saracoğlu'nda çalışmalar sürüyor..

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki numaralı tribün inşaatı için çalışmalar sürerken, yöneticiler, stadın yeni sezona yetişebilmesi için çalışmaları sık sık yerinde inceliyor..

Kulüp başkanı Aziz Yıldırım, Asbaşkan Yatırımlar ve Projeler Sorumlusu Nihat Özbağı ile stada giderek çalışmaları denetledi. Yıkımdan sonra başlayan kazık çalışmaları ile beton dökümü yapılan tribünün bulunduğu bölümü gezen yöneticiler, çalışmalar hakkında görevlilerden bilgi aldı.

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by pasamatexas
    apaydin2148, konuyla alakalı deıl ama sen bu gs avatarını nasıl koydun bende bursa avatarı nasıl koycam!!! kusura bakama
    profil ayarları var.gir oraya en altta avatar seçimi var.ordan galeriye giti seç
    bide böyle konular için özel mesajı kullanırsan çok iyi olur

abı bıde oraya ben yanlıslıkla koydum ya transferı !!! bursasporla ılgılı haberlerı oraya yazacaktım onu kılıtlemessen cok sevınırım karısık molmasındansa 1 baslık altında yazacaktım yaa !!! acarsan cooooooojk sevınırım!!! kılıtlenecek bır konu deıl ya o !!!!!please ac onu!!!

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul bjk

Kartal'a Biscan müjdesi! Fenerbahçe, Biscan'dan vazgeçerek adeta Beşiktaş'ın ekmeğine yağ sürdü. Biscan'la anlaşan Beşiktaş Çalımbay'ın kararını bekliyor.

Hırvat oyuncu ile maddi konuda anlaştıklarını belirten Çalımbay, "21-22 Haziran'da kararını bildirecek" dedi.

Maddi Problem Yok

Teknik direktör Rıza Çalımbay, Biscan'dan vazgeçmediklerini ve bu futbolcunun transferi konusunda Sampdoria Kulübü ile rekabet ettiklerini söyledi. Artık Hırvat futbolcudan gelecek habere göre hareket edeceklerini belirten Çalımbay, "Maddi açıdan hiçbir problem yok. Konuşuldu ve bu konuda anlaşma sağlandı. Biz Sampdoria'dan daha fazla teklif ettik. Şimdi Biscan'ın vereceği kararı bekliyoruz" dedi.

F.Bahçe Devrede Mi!

ÇALIMBAY, Biscan'ın İtalya Ligi ile Türkiye Ligi arasında tercih yapmakta Zorlandığını ifade ederek, "Bu nedenle kafası biraz karışık. Bu yüzden süre istedi. Biz de kabul ettik. 21-22 Haziran'da cevabını bildirecek. Bu cevap olumlu olursa sözleşme imzalayacağız. Biscan'dan cevap gelene kadar da başka bir isim için girişimde bulunmayacağız, beklemedeyiz. Bu futbolcu için F.Bahçe devredeyse bile bundan haberimiz yok" şeklinde konuştu.

yaaaa bewsıktaslı her yere aynı haberı yazıp durmanı tavsıye etmem!!
    yenı bı haber var dıye gırıyom her konuda aynı haberle karsılasıyom!!!
    lutfen aynı haberı yazmassan ıyı olur!!
    bu sadece bı kardesce uyarıdır!!kesınlıkle bır ahkam kesme ve emır olarak algılama sadece bır kardesce oneri!!

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul bjk

tamam genc pardon yani ok

iyi oyuncu alirsa ii olur

Nesil
    2005
    Yer
    Orta Asyanın Kanla Sulanm

Devrimin ayak sesleri

Kuruluşunun 100. yılında hayal kırıklıkları yaşayan ve en son Ribery depremi ile sarsılan Cimbom'da, 'Her şey G.Saray İçin Platformu' kurtuluş formülü için toplandı.

G.Saray'da, camianın ileri gelenleri kötü gidişe el koydu. Konusunda Türkiye çapında kendini ispatlamış, akademisyen, yönetici ve işadamlarından oluşan seçkin bir grup ilk kez böyle büyük bir toplantıda bir araya geldi ve kötü durumdan kurtuluşun formülünü bulmaya çalıştı. Üzerinde birleşilen nokta, temel sorunun yapısal olduğuydu. Bu, devrimin ayak sesleri gibiydi.

MARKA DEĞERİ BİTTİToplantıda önce 60 kişi 5 gruba bölündü. Gruplarda tartışmalar bittikten sonra birer sözcü görüşleri aktardı. İşte konuşmalar.
    1.Grup (Sözcü Eşref Hamamcıoğlu): Kulüpte yapısal anlamda bir bozukluk var. Yönetimler hükmetme konusunda yetersiz. Kulübün başına nitelikleri olan birinin gelmesi şart. Son dönemde mali yetersizlik ve sportif başarısızlık nedeniyle Galatasaray marka değerini yitirmiştir. Oysa Galatasaray, Türkiye için bir modeldir. Yaşanan iç çekişmeler, yönetime hevesli olacak insanların şevkini kırıyor.

YÖNETİME LİDER GELMELİ 2.Grup (Sözcü Ali Kırca): Sorunun ve çözümün tarafları genel kurul üyeleridir. Ama şu anda genel kurul seçiyor, sonra kenara çekiliyor. Kimse risk almıyor, sorumluluğu paylaşmıyor. Bu yapının değişmesi gerekir. Acilen bir dönüşüm kongresi toplanması gerekiyor. Ama iş başına gelecek yönetimler, göreve gelecek başkan önce lider olmalı. Sonra kitleleri peşinden sürüklemeli. Fikirleri kabul görmeli. İnandırıcı ve güven verici olmalı.

PROFESYONELLER YÖNETSİN
    3.Grup (Sözcü Saruhan Doğan) Biz grubumuzda mektepli-mektepsiz ayrımının üyelik konusunda yaptığı tahribatı, kulübe verdiği zararları tartıştık. Daha çok önümüzdeki 10-15 yılı kurtaracak çözümler bulmaya çalıştık. Bizce kulübü profesyonel kadrolar yönetmeli. Şirketlerin başında işin uzmanı CEO'lar görev almalı. Kulübün geleneklerinin, bugünün çağdaş dünyasıyla sağlıklı bir şekilde birleşmesini sağlayacak köprü oluşturulmalı. Bunun için öncelikle bir lidere ihtiyacımız var.

ANLAYIŞ DEĞİŞMELİDİR
    4.Grup (Sözcü Hayri Kozak): G.Saray; para, moral, saygınlık ve liderlerini kaybetmiştir. Ama en önemlisi Türkiye'nin lideri olma özelliğini yitirmiştir. Şu anda üç önemli sıkıntı var: Profesyonellik, dernek yapısı, tüzük değişikliği. Ayrıca G.Saray'da görev anlayışı değişmelidir. İşin doğrusu; görevlerin önce belirlenmesi sonra buna göre insanların seçilmesidir. G.Saray'da ise önce oy potansiyeli yüksek isimler seçiliyor, sonra görevler veriliyor.

İPİ ÇEKECEK GÜÇ YOK
    5.Grup (Sözcü Agah Uğur): G.Saray marka olmasaydı batardı. İpini çekecek güç olmadığı için ayakta duruyor. Mevcut borcu uzun vadeye yayarak ödeyebiliriz. Ya da daha fazla borç bulup, ayakta kalmak için çaba sarfederiz. Ama değişim şart. Üyelerden güçlü bir fon yaratmamız mümkün görünmüyor. AIG gibi kuruluşlar hedef olmalıdır. Ama doğru anlaşmalarla... Ya da Abramovich gibi hissedarlar kazandırabiliriz. Ama kulübün yapısı müsait değil. Değeri yüksek olan mal varlıklarını satıp, kaynak sağlayabiliriz. Ama giderleri küçültürsek kulüp de küçülür, o zaman borcumuzu asla ödeyemeyiz.

Katılımcılara göre sorunlar

Sistem yetersiz. Dernek yapısı değişmeye muhtaç. Yönetim anlayışı profesyonel değil.

Stadın hala yapılamaması mali durumun iyileşmemesi konusunda en büyük etken.

Seçilen yöneticilerin ve G.Saray'ın kendine özgü bir vizyonu yok.

Üyelerin ilgisizliği bilgi eksikliğine neden oluyor. 9 bin 200 üyeli G.Saray'ın kongrelerinde yarı yarıya katılım bile sağlanamıyor.

Büyük hukuksal hatalar yapılıyor.

Katılımcıların önerileri

İnsan sermayesinin değerlendirilmesi.

Yönetimler, üyeleri dışarda bırakma eğiliminden vazgeçmeli.

Profesyonel bir yapı oluşturulmalı. Kulübü uzmanlar yönetmeli.

Giderler kontrol altına alınmalı.

Şirketler sıkı denetlenmeli. Çünkü şirketleşme sürecinden G.Saray karlı çıkmadı.

Kar merkezlerinin gelirleri artırılmalı. Yenileri yaratılmalı.

Kontrat hatalarını engellemek için mutlaka bir hukuk kurulu oluşturulmalı.

Kaynak: Sabah Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul bjk

Kaç kere söyledik transfer haberlerini sadece* "Tüm Transferler Buraya" başlığına yazın diye [Edit by Genghis_Khan]

* Sadece nin anlamı sadece dir ve başka bir anlamı yoktur.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul bjk

Galatasaray'da 7,5 saatin bedeli
    19 Haziran 2005 09:48

Her şey G.Saray İçin Platformu'nun dün yaptığı toplantıda, kulübün marka değeri ile liderlik özelliğini yitirdiği görüşü ağırlık kazanırken, bütün başkanlar suçlu bulundu.

Her şey Galatasaray İçin Platformu'nun dün yaptığı toplantıda, kulübün marka değeri ile liderlik özelliğini yitirdiği görüşü ağırlık kazanırken, tüzüğün değişmesi gerektiği fikrinde birleşildi, camia göreve çağrıldı

Her şey Galatasaray İçin Platfomu'nun düzenlediği toplantı dün Swissotel'de gerçekleşti.
    Mete Başol, Doğan Koloğlu, Hayrettin Kozak, İzzettin Doğan, Ali Kırca, Hayrettin Kozak, Eşref Hamamcıoğlu gibi önemli isimlerin yanısıra kulüp tarihinde ilk kez üst düzeydeki akademisyen, büyük şirket yöneticileri, genel müdürler ve baş ekonomistlerinin yer aldığı toplantı tam 7.5 saat sürdü.

Toplantı bitiminde bir açıklama yapan platform kurucularından Avukat Sedat Doğan, "Bizlerde Galatasaray'ın sorunlarının yönetimsel ya da sadece mali sıkıntılardan olmadığı düşüncesi hakim. Sorunun, ehil insanlar tarafından da tartışılmasını istedik. Ortaya şu sonuç çıktı: 'Galatasaray'ın idari yapısının, genel kurul yapısının gözden geçirilmesi zamanı gelmiştir.' Kulüp üyelerinin artık pasif kalmak veya pes etmek gibi bir lüksü yoktur" açıklamasını yaptı.

Herkes suçlu
    Toplantıda 1996'dan bu yana tüm yönetimlerin bugünkü tabloda rolü bulunduğu belirtildi. Özhan Canaydın yönetiminin de bu yönetimlerden birisi olduğunun ifade edildiği platformda Galatasaray tüzüğünün kesinlikle değiştirilmesi gerektiği görüşü savunuldu. Özellikle Canaydın'ın katıldığı seçimler baz alınarak yapılan görüşmelerde maça gitmeyen, kulübün hiçbir olayını takip etmeyen bazı üyelerin ağabey , arkadaş ya da okuldaş olduğu için sadece oy kullanmaya geldiği, bu şekilde başkanın belirlendiği belirtildi. Bu sistemin değişmesi gerektiğini düşünen üyeler camianın artık bir kenarda beklememesi ve taşın altına elini sokması gerektiği görüşünde birleşti. Platforma katılan üyelerin ortak kanı ise Canaydın ve yönetiminden artık tamamen umut kesilmesi oldu. Mart ayında yapılacak seçimler öncesi tüzük değişikliği ve ardından da bir yeni bir başkan adayının çevresinde toplanılmasının şart olduğu görüşü ortaya atıldı.

İşler yürümüyor
    Galatasaray'ın son dönemlerde marka değerini yitirdiği, lider özelliğini kaybettiği ve kendi üyelerinin büyük bir ilgisizlik içinde olduğunun belirtildiği platformda, "Bundan böyle hiçbir üyenin kenarda durmaya hakkı yok. Ya bu işe el konulacak, ya da herkes sonuçlarına katlanacak. İşler bu şekilde gitmiyor. Profesyonel çalışma düzeni yok. Genel kurulun bu yapısı ile hiçbir şey olmuyor" denildi. Toplantının en ilginç yönü ise liselilerin ağır bastığı genel kurulların yapısının değiştirilmesi isteğine yine platformda bulunan liseliler tarafından da destek verilmesi oldu.

Bu başlıkta Transfer Haberleri yazılamaz. Transfer haberleri için "Tüm Transfer Haberleri Buraya" adında başka bir konu bulunmaktadır. [Edit by Genghis_Khan]

Hagi: "Ben demiştim"

G.Saray'ın eski hocası, 'Firaribery' için "Kaçmasına şaşırmadım. Zaten milli takıma gidince havalanmıştı. Yönetimi uyarmıştım" dedi.

Bu adam kaçar demiştim

Hagi, "Ribery milli takıma gidip gelince havalandı. Kulübeye çekip yönetimi de uyarmıştım" dedi. G.Saray Teknik Direktörlüğünden zorunlu olarak istifa eden Hagi, Ribery konusunda yönetimi uyardığını söyledi. Fransız yıldızın kaçışının kendisi için sürpriz olmadığını söyleyen Rumen hoca, "Ribery, milli takımdan dönünce ilk antrenmanda bayağı değiştiğini gördüm. Havalanmıştı. İlk maçta onu yedek kulübesine çektim. Yöneticilerle de bu konuyu konuşup uyardım ve dikkat etmelerini söyledim" dedi.

Aklını çeldiler

Genç futbolcuları kandırmanın her zaman kolay olduğunu vurgulayan Hagi şunları söyledi: "İnsanlar çeşitli vaatlerle böyle futbolcuları istediği yöne çekebilir. Marsilya da tahmin ediyorum Ribery'yi bu şekilde kandırdı. Galatasaray için çok yazık oldu. Ribery, çok kaliteli ve ileride maddi olarak kulübe kazanç getirebilecek bir futbolcuydu."

Çözülme korkusu!
    Hırvat yıldız da konuştu: "Kalmak istiyorum ama gidenler olur ve sistem çökerse, ben de başımın çaresine bakacağım."

Türkiye’deki kariyerine Fenerbahçe’de başladı. Şampiyonluk yaşadığı sezonun ardından Galatasaray’a transfer oldu. Her iki takımda da sıfır hatayla oynadı, başka bir deyişle, işini hep iyi yaptı. Zorlu maratonun bitiminde, şimdi tatilde. Bodrum’dan İstanbul’u izliyor; merakla, endişeyle. Çünkü Ribery şokuyla sarsılan Sarı-Kırmızılı camiada şimdi de Song’un gidebileceği konuşuluyor. Stjepan Tomas, gelişmeleri bakın nasıl yorumluyor:

“Fenerbahçe dönmemi istedi. ‘1 yıl daha kontratım var’ deyip teşekkür ettim. Ben profesyonelim.”

“Ribery’nin gitmesi iyi değil, kulübün FIFA’lık olması çok çirkin. Bu olayın tek amacı, Cim Bom’a zarar vermekti”

“Song’la sürekli görüşüyoruz. O da burada mutlu. Ancak çok teklif alıyor ve gidip gitmemeyi düşünüyor.”

- Ribery vak’asıyla başlayalım.

* İçeride neler yaşandı bilmiyorum, ama bildiğim şu: Ribery’nin gitmesi hiç iyi değil. Hem kulübün, hem futbolcunun reytingi açısından kötü. Kulübün FIFA’lık olması çirkin. Ben, bunların takıma zarar vermek için yapıldığını düşünüyorum. Negatif bir atmosfer oluşturuldu.

- Sürekli para krizleri konuşuluyor. Sen sıkıntı yaşadın mı?

* Çok takımda oynadım, ama hiç bir yerde buradaki kadar üst düzey bir arkadaşlık ortamı bulamadım. İtalya’da da futbolculara 2-3 ay para verilmediği oluyor. Roma’da bir sezon alamayanlar var. Ben, parayı hiç bir zaman sorun etmedim. Ribery’nin yerinde olsam kulübümle konuşur, bir çıkış yolu bulurdum. Galatasaray’a gelirken, Fenerbahçeliler bana, “Her yere gidebilirsin, ama Galatasaray’a asla” dedi. Ben profesyonelim. Dünya’nın en ünlü takımlarından birine geldim, iyi ki de gelmişim. Burası ikinci yuvam gibi.

Her şey yönetime bağlı

- Fenerbahçe ve Galatasaray arasındaki fark nedir?

* İkisi de büyük kulüp. Birinde şampiyonluk yaşadım, güzeldi. Burada da çok istedim, olmadı. Ancak Fener’i yenip kupayı kazandık, bu da başarı.

- Yurtdışından teklifler var mı?

* İngiltere’den, Almanya’dan ciddi teklifler var. Geçen yıl Schalke beni çok istedi. Yöneticiler, jübilemi burada yapmamı istiyor. Neden olmasın? İstanbul güzel, Galatasaray güzel, burayı seviyorum.

- Yurtiçinden teklif aldın mı?

* Fenerbahçe hâlâ dönmemi istiyor. Trabzonspor da talip. Fenerbahçeliler’e teşekkür ettim, “1 yıl daha sözleşmem var” dedim. Ama sezon öncesinde yöneticilerle bir kez daha oturup konuşacağız. Kalmak istiyorum, fakat son söz yönetimin. İleri dönük planları varsa, iyi olur.

- Peki sen yönetime durumunun ne olacağını soracak mısın?

* Soracağım, ‘Bana teklif var’ diyeceğim.

Bir gün varsın bir gün yoksun

- Herkes Song’un gitmesinden korkuyor, onunla konuştun mu?

* Sürekli görüşüyoruz zaten. Burada mutlu, kalmak istiyor. Fakat ciddi teklifler alıyor, gidip gitmemeyi düşünüyor. Eğer hakikaten gidenler olur ve sistem çökerse, ben de başımın çaresine bakacağım.

- Peki ciddi ciddi gitmeyi düşünüyor musun? Mesela Fenerbahçe’ye geri dönebilir misin?

* Belli olmaz. Şu an hiç bir şey belli değil. Her şey yönetime bağlı.

- Hagi’nin gidişiyle ilgili neler düşünüyorsun?

* Hepimiz gibi o da stres nedeniyle hatalar yaptı. Ben Fener’deyken yapmıştım. Hakan Şükür de yaptı, Tuncay da. Üzerinde fazla sorumluluk olan kişiler, stresten hata yapabilirler. Cep telefonu olayı da bu yüzdendi. Kariyerimde öğrenmediğim şeyleri, bir senede ondan öğrendim. Sistemi, futbolu biliyor, neye ve kime göz yumacağını biliyordu. Onunla çok iyi bir yoldaydık. Ama hayat bu. Bir gün varsın, bir gün yoksun.

Gidenler de olur gelenler de...

- Gerets’le ilgili düşüncelerin neler?

* Tıpkı benim gibi, hep kazanmak istiyor.

- Kulüpte büyük kaos var. Yaşananlar yeni sezon öncesi Galatasaray’ı etkiler mi?

* Futbolda böyle şeyler olabilir. Gidenler de olur, gelenler de... Şu an kulübün içindeki durum normal. Profesyoneller, kendini hazır hale getirmeli.

- Geçen yıl nerede hata yapıldı?

* En iyi futbolu biz oynadık, ancak sürekli zirvede kalamıyorsunuz. En büyük hatayı, kupa finalinden sonra havaya girerek yaptık. Şampiyonluğu Gençlerbirliği maçında verdik. Umarım bu sene aynı hataları yapmayız

Bu başlıkta Transfer Haberleri yazılamaz. Transfer haberleri için "Tüm Transfer Haberleri Buraya" adında başka bir konu bulunmaktadır. [Edit by Genghis_Khan]

Kral Sabri dedi!

Kral, Ribery'nin alternatifini belirledi; Sabri... Fransız oyuncunun arkasından dövünmenin artık yersiz olduğunu belirten sarı-kırmızılı takımın golcü oyuncusu Hakan Şükür, "Gidenin arkasından dertlenmenin anlamı yok. Ribery'den önce o mevkide Sabri kardeşimiz oynuyordu ve görevini eksiksiz yerine getiriyordu. Yeni hocamızın da Sabri'ye şans vereceğine inanıyorum" dedi. Bu sezon 31 lig maçında forma giyip, 1 gol atan Sabri de arkadaşlarının desteğine teşekkür ederek, "Ribery çok yönlü bir oyuncuydu. Gitmesine üzüldüm. Ama kendime güveniyorum. Sağ kanada adam aramaya gerek yok. Ribery'yi aratmam" dedi

Nesil
    2005
    Yer
    Orta Asyanın Kanla Sulanm

Başkan Özhan Canaydın'ın önceki sene Mondragon olayında olduğu gibi, bu senenin ilk bombası Sabri demek ki...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul bjk

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul bjk

pardon genghis khan kusura bakma

FIFA'ya abone olduk!

Bugüne kadar kaybettiği davalarda Felipe'den 3.5 milyon dolar zarar eden, yabancı oyuncularına çuvalla dolar ödeyen Cimbom, şimdi de Ribery için FIFA'nın kapısında. Ancak işi bu kez de zor. Zira hukukçular, bu futbolcuya 30 Mart'ta imzalatılan ibranamenin fazla bir geçerliliği olmadığını söyledi.

Taraftar barut gibi

Asıl önemli olan Ribery'nin 3 ayda bir yatması gereken maaş dekontları. Sarı-kırmızılılar bunları delil olarak gösteremezse davayı kazanması zorlaşacak. Bu arada sarı-kırmızılı taraftarlar, Ribery'nin elden kaçırılmasını protestoya hazırlanıyor. Taraftarların önümüzdeki hafta Mecidiyeköy'deki Sportif A.Ş. önünde toplanıp başkan Canaydın ve yönetimi istifaya çağıracağı öğrenildi

Barça'nın para oyunu!
    Rüştü'nün fiyatını sürekli artıran Barça'ya Daum göndermede bulundu: "Para koparmaya çalışıyorlar"

Bonservisi Barcelona’da olan Rüştü Reçber’in Fenerbahçe’ye transferine teknik direktör Christoph Daum el koydu. İspanyol ekibinin blöf yaptığını ve bu yolla Sarı-Lacivertli kulüpten fazla para koparmak istediğini dile getiren tecrübeli hoca, “Biz de tecrübeli bir kulübüz ve bu oyunlara gelmeyeceğiz. Kime talip olsak istediği rakamlar bir anda tavan yapıyor. Ancak başkanımız Aziz Yıldırım ve yöneticilerimiz aceleci davranmadan istenen transferleri yapacaktır” dedi.

‘Ben imzalamazdım’

Ellerindeki mevcut kadronun Türkiye standartlarının üzerinde olduğuna da dikkat çeken Daum, yapacakları takviyelerin Fenerbahçe’yi Avrupa’da da istenen hedeflere ulaştıracağını bildirdi. Taraftarların bu anlamda herhangi bir endişeye kapılmamasını da isteyen Alman teknik adam şunları söyledi: “Eğer yöneticilerimizin vaadlerine inanmasaydım sözleşmemi uzatmazdım. Fenerbahçe kulübü her geçen gün çıtayı biraz daha yükseltiyor. Kısacası yeni zaferler yolda.”

TiMSAH KEYiF VERECEK

Bursaspor Başkanı,4 oyuncu alarak transferi noktalayacaklarını belirterek, “Hiç kimse merak etmesin, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, taraftarın yüreğine su serpecek açıklamalar yaptı. İstanbul'daki ofisinde yapılan çalışmaları değerlendiren Kızıl, "Önemli mesafe kaydettik. Bundan sonra kaleci, forvet, orta saha ve sol tarafa bir oyuncu alarak transferi bitireceğiz" dedi. Kaleci için 3 aday bulunduğu söyleyen Kızıl, önceliğin Sivassporlu Yavuz'da olduğunu belirterek, "Bu isim gerçekleşmezse Kerem ve Recep üzerinde duruyoruz. Beşiktaşlı Murat Şahin'den ise vazgeçtik" şeklinde konuştu.

HOCAMIZ 1 NUMARA
    Yeşil Beyazlı takımı Süper Lig'e çıkaracak mali güce sahip olduklarını ifade eden Levent Kızıl, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hiç kimse merak etmesin, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Türkiye'nin en büyük hocasını alarak işe başladık. Ciddi bir takım kuruyoruz. Bursaspor'a yakışır bir kadromuz olacak. Süper Lig'e yürüyüşte çok büyük destekler görüyoruz. Tüm Bursa'nın yanımızda olduğu biliyoruz."

YERİNİZİ AYIRTIN
    Kombine bilet konusunda taraftarlara da seslenen Kızıl, "Herkes bir an önce kombinelerini alsın. Yoksa, statta yer bulamayacaklar. Daha satışa çıkmamasına rağmen kombinelere müthiş bir ilgi var. Bize bunları yaşatanlara çok teşekkür ediyorum. Atatürk Stadı'nda her maçımızı 20 bin kişi ile oynamak istiyoruz. Vurarak, kırarak değil, tezahüratlarla arkamızda olsunlar. Biz onlarla bir olduğumuz takdirde, aşamayacağımız hiçbir engel yok" dedi.

Kaynak:Kent (y-ö)

19.06.2005

Helal sana KÖRÜSTAN

Başkanlık görevini Levent Kızıl'a devreden Erkan Körüstan'dan, Yeşil Beyazlı kulübe büyük jest.

Her fırsatta Bursaspor'un yanında olacağını belirten Körüstan, dün 100 milyarlık kombine bilet alarak ilk adımı attı. Başkan Levent Kızıl ile telefonda görüşen Körüstan'ın, "Her zaman yanındayım. Bursaspor'a destek olmak için elimden ne geliyorsa yapacağım" dediği öğrenildi.

Kaynak:Hakimiyet (y-ö)

19.06.2005

bravo buyuk baskan!!! (eskı baskan?? )

9'a talep yağıyor

Fenerbahçe'de Serhat'ın ayrılmasıyla boşalan 9 numarayı kimin giyeceği merak konusu oldu. Takım içerisinde 10 numaradan sonra ikinci derecede önem gösterilen 9 numaranın sarı-lacivertlilerde bir çok futbolcunun aklında olduğu öğrenildi.

Şu anda hala boşta bekleyen bu forma için sarı-lacivertli yönetimin ise ayrı bir planı var. Yöneticiler takım içinde yer alan bir oyuncuya vermek yerine, transfer edilecek yıldız futbolcuya vermeye hazırlanıyor. Taraftarlar ise Alex'in bu formaya layık olduğunu düşünüyor.

19.06.2005

Fahri elçi Anelka

Fenerbahçe’nin golcüsü ülkemizin AB’ye girmesi gerektiğini söylerken Başkan Aziz Yıldırım için de ‘Abramoviç gibi. Para sorumuz yok’ dedi.

Fransız futbolcu televizyonda Türkiye’yi övdü

Türkiye AB’ye uygun

Anelka, Fransızlar’a Türkiye’yi anlatırken övgü dolu sözler kullandı. Tatilini geçirdiği ülkesinde bir tv kanalında programa katılan golcü oyuncu, ‘Türkiye cennet gibi. AB normlarında bir ülke. Türkiye’nin AB’ye alınmaması yanlış olur. Umarım bir an önce birliğe katılır’ diye konuştu.

İstediği ismi alır!

Başkan Aziz Yıldırım için de övgü dolu sözler kullanan Anelka, ‘Tıpkı Chelsea Başkanı Abramoviç gibi. Alamayacağı oyuncu yok. Daum kimi isterse, kadroya dahil ediliyor. Para derdimiz bulunmuyor. Yıldırım gibi bir başkana sahip olduğumuz için şanslıyız’ dedi.

19.06.2005

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri