1 ile 30 arası toplam 563 sonuç

Konu: FM 2007 Demo 30 Eylül, FM 2007 20 Ekim'de çıkıyor.

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

bnm windows ingilizce olmasına rağmen orjinal lisanslı sürüm olmasına rağmen java son versyon olmasına rağmen dil seçeneklerinden turk le başlayan herşeyi silmeden klavyeyi ing yapmadan açılmıo bu oyun. inşallah demonun hatasıdır.zaten demolar böle hataları görmek için çıkar. Turksportal ve değerli sigames e yardım eden arkadaşlarımız sigames i uyarmalı bu konuda. gerekirse bizde mail atarız si forumlarına yazarız...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

arkadaşlar sanmayın ki bir tek bu hata türkiyede oluyor. sanırım başka ülkelerde de bu hatalarla karşılaşılmıştır ve elbette sports interactive bu konuda gereğini yapacaktır ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim. korsana tamamen karşıyım ama maalesef her alacağım oyunu orijinal almaya kalkarsak batarız. babam da beni topa koyar. fm 2007yi orijinal alcaktım ama ne olursa olsun. ama sen bir oyun yapıyorsun demosu alengirli işler yapmadan çalışmıyor ve oyunda saçma sapna hatalar var. şimdi nasıl olur da bu oyunu herkesin orjinal almasını beklersin ki. benim de kararım değişti değişecek yani. korsana hayır demeyi bilenler şu oyunu doğru düzgün yapsalar, oyunu geçtim demoyu doğru düzgün çalıştırmayı başarabilecek şekilde yapsalar eminim kendileri zaten korsana bi balta vurmuş olacaklar haberleri yok.

Mesaj Yetkileri