reklam yasak kardeşim bilmiyomusun hemen editle mesajını
reklam yasak kardeşim bilmiyomusun hemen editle mesajını
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Ya arkadaslar bu ad-soyad hatasi icin yazilan herseyi denedm.ama olmadi o skins klasorunu degistirdm yine olmadi nie boyle ya..
arkadaşlar bnde mi böle 300 mblık olanı indirdim ama hiç bir oyuncunun resmi çıkmıo??
Arkadaslar ilk once fm 2007 ile ilgili herseyi silin daha sonra calistir a regedit yazip bul dan Fm 2007 yazin cikan anahtarlari da silin sonra bir yeniden baslatin java programi yoksa www.java.com dan java 5 kusur update 6 yi indirin kurun denetim masasinda bolgesel ayarlardan dili ingiltere ingilizcesi ulke yi de birlesik krallik yapin sonra kurun artik calismamasi imkansiz..........
Birde klavyeyi unutmayin o da ing olacak muhakkak....Acmaz oyunu yoksa....
Ben de sesler calismiyor neden bilmiyorum bir hata da vermiyor ama maclar sessiz ........
Arti futbolcu resimleri cikmiyor cikanlar abidik kubidik futbolcular ....
Unlu futbolcularin resimleri yok.....
Umarim yardimci olabilmisimdir........
Ben sadece yeniliklere baktim ve liglerimizi inceledim .....
Ilk edindigim izlenim 2006 ya gore ii......
Umit Ozat in orta yapmasi 20 degil mesela hakettigi gibi Tuncay in ozellikleri dusurulmus....
GS ve FB kitalararasi une sahip iken BJK ve TS uluslararasi gozukuyor en degerli klup FB maddi olarak....
Ama en buyuk hayal kirikligim Arda oldu onuda patch de performansi gore baya bir arttirirlar masaallah bos haftasi yok nazar degmesin boyle genc bir yetenege....
Yeni ozellikler ilk basta karmasik gelip insanlari zorlayabilir....
Ama turk ligine dikkat edilmistir umarim yeteri kadar full oyunda...
Fenerin yabancilari 2006 ya gore daha kotu...
Carrusca bekledigimden ii...
BJK de sadece Mustafa Dogan;Ricardinho;Bobo ve bir kac topcu gozukuyor...
TS de Yattara yok....
Yazmaya devam edersem bu yazi bitmeyecek...
FB taraftariyim elimden geldigince objektif olmaya calistim...
Sistem gereksinimi nedir tam olarak?
eveeeeeeeeeet ilk once gecen 2 seneki hatayı duzelmıslerdır umuduyla hemen almanya milli takımna baktım malesef aynı ve hatta hollandada bu soruna eklenmıs ewt hollanda milli takımıda yok mac motoru daha hos daha mantıklı gozukuyo full ekran yok umarım sadece demoda boyledir bonservis fiyatları ucuk yine ayrıca oyuncu ozelliklerı baya dusurulmus gibi geldi bana oyle alt alta 20ler en hosuma giden yenılıkse pilot takımlar ozelliği kolayca oyuncu kiralayabılıyosunuz ilk izlenımım bunlar
Originally Posted by B52Rock_Lobster
Benimde takimim chelsea olsa bende yenerim 8-0 beleşci![]()
ben juventusla başladım we -17 puandayım ama çok ii bi adam aldım floro flores 2. ligde takımda treze yi yedek bıraktıOriginally Posted by alkaweb
![]()
Oyuna girdim transferlerimi falan yaptim samp/ ligi on eleme macimi falan da yaptim sonra diger maca geldi "ARRAY ACCES OF BOUNDS"seklinde hata verdi sonra APPLICATION ERROR verdi bir yardim lutfen
Sorunu buldum galiba oyun application data'da si'nin içine ''MATCHEVENTS.MEC'' diye birşey cacheliyor onu siliyorum bir maç yapıyor sonra yine aynı şey çünkü yine cachelemiş
Nasıl çözücez????
Duzgun konus sana fikrini soran olmadi hakaret etmenin mantigi ne alti ustu oyun bu.Originally Posted by wirus tr
şu an okan buruğu hala dm olarak göstermiyorlarsa şaşarım ben bu işi yapanlara yoğunlarsa bıraksınlar biz yapalımOriginally Posted by alkaweb
demoyu actIm
oyuncu puanlamasinda inanILMaz dengesizliklere karsILastIm
arda flair 8
peruzzi handling 20
hosuma giden birsey oldu
milan Juventus un alt takImI olarak gorunuyor![]()
yani istediginiz oyuncuyu oraya gonderebiliyorsunuz
milan surekli altta kaldIgIndan sigames boyle uygun gormus galiba![]()
maçlarda biraz bol gol oluyor gibi geldi bana.öle 7 li 8 li skorlar oluyo hazırlık maçlarında bol bol.daha lige başlamadım.umarım ligde dengeli gider maçlar
yamayı indirenler size soruyorum hangi yamayı indirim en az hatayı hangisi veriyor hangi yamayı tercih edim
ya arkadalar bende inidrdim fm2007_demoyu ama yüklüyemedim yüklemeyi başararan ve oyunu oynayan bana nasıl olduğunu gönderebilirmi şimdiden teşekkür....
Demoyu kuramayanla Sekopej'in hazırlamış olduğu rehberi incelesinler.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=22563
Valla demoyu kimse övmüyor, ben de indirmeyeceğim. Orjinalini beklemekte kararlıyım. Umarım FM batırmaz. Eğer batırırsa da bizim menejerlik serüvenimiz buraya kadarmış demektir!
kardes hangi yamayı indirim sen neyi indirdinOriginally Posted by alkaweb
arkadaslar birde bugun basladı.iki kere array access .... hatası verdi ikiside maçta dek geldi bu hatayı verdikten sonra appliacation hatası geldi oyundan attı insallah demo oldugundandır.full oyun böyle olursa oynanmaz![]()
Sen turksportal turkceyi yuklediysen arasira veriyor o hatayi tr spikerden kaynaklaniyor.Originally Posted by alkaweb
evet bi arkadas array karakterlele ilgili bişey, türkçeden olabilir dedi.neyse bizde ingilizce oynarız
ben 60 mb indiriyorum
ha buarada demo indirenler adu falan nasıl
adu dandikOriginally Posted by anakonda52
arda orta
nuri sahin iyi
messinin fiyati 50milyonu gecmis
yamayı yükledim biraz oynayıp şimdi sildim
Originally Posted by alkaweb
Çeviri hatası olabilir.
ben oynadım oyun fena değil
ya bu turkcesini nerden buldunuz demo nun
abi turkce nasil yaptinOriginally Posted by alkaweb
Originally Posted by tosunpasa
Günde 1 bardak çay parasına oyunu orjinal alma imkanın var zaten.
Ayrıca oyun 100 ytl falan değil
en fazla 60 ytl olur...
Originally Posted by real_footballer
2006 nın türkçe si, 2007 demo yu çalıştırıyor..
ana sayfada ayaların nasıl olacaı yazan sayfanın en altında var..
ya anlamiom l'g'n sonucusuyum die adamlar beni sewmio
ama -17 puanım war die sonuncuyum yoksa şu an 0 puandan başlasaydım lige 5 puan farkla 1. olcaktım![]()
saol illusion