Bu akşam ne izledim bilemiyorum bir yanda bu sezon 100'den fazla gol atan denilen bir takımın kaleye şut çekememesi ve oyunu durmadan çirkefleştirip puan kazanmaya çalışan bir takım bu maç keşke oynanmadan Bursapspor'a verilseydi en azından oraya giden F.Bahçe seyircisine yazık olmazdı iyi oynasak mücadele etsek puan kaybetmemize üzülmezdim ama sahada bir kişi bile mücade etmedi.

Bursa F.Bahçe taktiğini iyi çözmüş ama Zico daha çözememiş 90 dk boyunca ortadan gittik oyunu kenarlara yıkamadık eğer kenarlara yıksak maçı kazanabilirdik hiç olmassa şut çekerdik. Bir takım 15 pasta kendi cezasında çıkamıyor durmadan kısa paslarla oynuyor ama ortasahada ilk pasında topu rakibe veriyor eğer bu gün 90 dk boyunca bu futbolla kazanmayı bekleyen F.Bahçe T.Drektörü Zico acaba ne yapmalı bu sistem başarı gelmeyeceğini bas bas bağırıyor sanırım bunu sadece Zico duyamamış değişsin artık bu futbol anlayışı.

Hakeme diyecek söz bulamıyorum bu gün bu kötü oyundan hakemin her kararı gözüme yanlış geldi. Son olarak bu futbolu oynayan ve oynatanı tüm kalbimle alkışlıyorum.