CaPTaiN10'a tamamen katılıyorum.

Bunun tek sorumlusu Zico, yani Yıldırım. Daum'un elinde geçen sene daha zayıf bir kadro vardı, hiç oynamayan Anelka vardı, sürekli eleştirilen Luciano vardı. Bu kadro geçen sene veya önümüzdeki senelerde Daum'un elinde olsa belki Avrupa'da başarı gelecek, SüperLig'de de rahat şampiyon olacaktık. Geçen sene Deniz gibi adamların kahrını çekiyorduk, bu sene daha iyi adamlarımız var; ona rağmen sonuç hüsran. Ne hakem bahane, ne başka bir şey. Bir tane bile gol pozisyonuna giremiyorsan eğer sen, bırak hedefin şampiyonluk olmasın!

Zico'nun hemen gönderilmesi lazım. Trabzonspor'un Lazaroni'yi göndererek aldığı riski, Fenerbahçe de yapmalı. Ersun Yanal gelmeli. Hem V.Manisaspor'dan güç kaybı olacak hem de Fenerbahçe'ye güç katacaktır. Zico, antrenör falan değilmiş, onu anladım. Elinde Kezman gibi bir adam varken, onu bir gol pozisyonuna bile sokturamıyorsan, bırak antrenörlük yapma, bizim ömrümüzden ömür yeme!

Şampiyonluk umudumu kestim artık. Eğer dün kazanan taraf FB olsa, GS ve BJK'yi yarıştan koparacaktı. Ama tam tersi, neredeyse kendi yarıştan kopacak. GS en azından umut veren bir futbol oynuyor, pozisyon buluyor, her maç en azından 2 gol buluyor. Fenerbahçe 100 golü geçeriz dedi, ama golü bırakın, gol pozisyonu bulamıyor. Randers gibi bir takıma 2 tane direkten dönen pozisyon veriyor. Bunun tek sorumlusu Zico'dur, yani onu getiren Yıldırım'dır. Getireceksen Scolari gibi hırslı, teknik bilgisi iyi, kariyerli bir hocayı getir; ama gidip kariyersiz birini getirdi. Zico maçta ne oyuna karışıyor, bağırıp taktiksel değişiklik yapıyor; ne de adam gibi oyuncu değişikliği yapıyor.

Bu maça ve Fenerbahçe'ye dair söylenecek çok şey var, ama satırlara sığmaz öfkemiz ve üzüntümüz. 100. yılda hüsran yaşamayız umarım.