1 ile 30 arası toplam 76 sonuç

Konu: Alex yine kadroya çağrılmadı !..

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

daniel carvalho yu ilk olarak fm arama yaparken keşfetmiştim ama yetersiz bütçem nedeniyle alamamıştım iyi bi oyuncu onu biliyorum 2-3 maçını izledim ayrıca alex nie milli takıma alınsın ki onun mevkisinde ondan çok iyi olan ve sadece şuan aklıma gelenler:ronaldinho,kaka,juninho,diego,carvalho şuan bunlar aklıma geldi

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by fmsmyrna
    daniel carvalho yu ilk olarak fm arama yaparken keşfetmiştim ama yetersiz bütçem nedeniyle alamamıştım iyi bi oyuncu onu biliyorum 2-3 maçını izledim ayrıca alex nie milli takıma alınsın ki onun mevkisinde ondan çok iyi olan ve sadece şuan aklıma gelenler:ronaldinho,kaka,juninho,diego,carvalho şuan bunlar aklıma geldi
    Bence bunlardan sadece Ronaldinho ve belki bide Kaka Alex'ten daha iyi.Ne Juninho Pernambucano ne Diego nede Daniel Carvalho...Şimdi benim hakkımda garip yorumlar dinliycem galiba ama bu benim fikrim..Sırf Türkiye'de oynadığı için bu şekilde bir muameleye maruz kalıyor emin olun İngiltere'nin en kral takımında banko oynayacak bir isim ozaman işte herşey farklı olurdu. Alex-Ronaldinho kıyaslaması yapardık burda

Mesaj Yetkileri