Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 73 arası toplam 73 sonuç

Konu: Fenerbahçe-Bursaspor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

lugano ya kötü oynadı diyenlere şaşıyorum sol bekte ümit özat gibi bi adam oynayınca adamın yapacağı hiç birşey yok çünkü o 'büyük kaptan denilen adam solda ceza sahası ile orta saha çizgisi arasında duruyor onun yerini kapamaya her seferinde lugano geliyor ama her seferinde bu sefer onun adamı boş kalıyor lugano suçlu gibi görünüyor fenerbahçe bu sorun ümit özat oldukça değişmez hatırlayın zavallı servet in halini bi tarafta defans mı forvet mi belli olmayan luciano bi tarafta ümit adam hep yalnız kalıyodu orda aynı şey önder le can da oynarken oluyodu bu sefer önder kötü oynuyo gibi görünüyodu bence ana sorun 'ÜMİT ÖZAT'

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aziz Yıldırım Büyük Fenerbahce Taraftarını hiçe sayarak Zico yu getirdi.Fenerbahce taraftarı zico yu istemiyordu otoriteler tv lerde zico Fenerbahce'yi kaldıramaz demekten bıktı ama Aziz Yıldırım yine kendi bildigini okudu ve Zico'yu getirdi.Bunca yıldır teknik direktör degistiren Aziz Yıldırım Taraftarı tınlamazsa kendide giden teknik direktörler gibi olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

CaPTaiN10'a tamamen katılıyorum.

Bunun tek sorumlusu Zico, yani Yıldırım. Daum'un elinde geçen sene daha zayıf bir kadro vardı, hiç oynamayan Anelka vardı, sürekli eleştirilen Luciano vardı. Bu kadro geçen sene veya önümüzdeki senelerde Daum'un elinde olsa belki Avrupa'da başarı gelecek, SüperLig'de de rahat şampiyon olacaktık. Geçen sene Deniz gibi adamların kahrını çekiyorduk, bu sene daha iyi adamlarımız var; ona rağmen sonuç hüsran. Ne hakem bahane, ne başka bir şey. Bir tane bile gol pozisyonuna giremiyorsan eğer sen, bırak hedefin şampiyonluk olmasın!

Zico'nun hemen gönderilmesi lazım. Trabzonspor'un Lazaroni'yi göndererek aldığı riski, Fenerbahçe de yapmalı. Ersun Yanal gelmeli. Hem V.Manisaspor'dan güç kaybı olacak hem de Fenerbahçe'ye güç katacaktır. Zico, antrenör falan değilmiş, onu anladım. Elinde Kezman gibi bir adam varken, onu bir gol pozisyonuna bile sokturamıyorsan, bırak antrenörlük yapma, bizim ömrümüzden ömür yeme!

Şampiyonluk umudumu kestim artık. Eğer dün kazanan taraf FB olsa, GS ve BJK'yi yarıştan koparacaktı. Ama tam tersi, neredeyse kendi yarıştan kopacak. GS en azından umut veren bir futbol oynuyor, pozisyon buluyor, her maç en azından 2 gol buluyor. Fenerbahçe 100 golü geçeriz dedi, ama golü bırakın, gol pozisyonu bulamıyor. Randers gibi bir takıma 2 tane direkten dönen pozisyon veriyor. Bunun tek sorumlusu Zico'dur, yani onu getiren Yıldırım'dır. Getireceksen Scolari gibi hırslı, teknik bilgisi iyi, kariyerli bir hocayı getir; ama gidip kariyersiz birini getirdi. Zico maçta ne oyuna karışıyor, bağırıp taktiksel değişiklik yapıyor; ne de adam gibi oyuncu değişikliği yapıyor.

Bu maça ve Fenerbahçe'ye dair söylenecek çok şey var, ama satırlara sığmaz öfkemiz ve üzüntümüz. 100. yılda hüsran yaşamayız umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben ümit özat ı maç için söyledim tabiki genel olarak en büyük suçlu aziz yıldırım dı ayrıca ben aziz yıldırım ın dönmesini istemeyenlerdenim ben sadettin saran ı istiyordum fenerbahçe den önce sadettin saran sonra hakan bilal kutlualp ayrıldı bu iki adam mı geçimsiz aziz yıldırım mı siz karar verin fenerbahçe yi kendi şirketi gibi yönetemez bu adam kendini ne sanıyo

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

oleyyyy be aslan bursa cimbom hep arkanda

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
    ben özetleri izledimde bursada iyi göründü gözüme tebrik ederim...
    katılıyorum bursayı kutluyorum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenmek çok zordur.Bursa'yı tebrik ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Berkaiser
    Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenmek çok zordur.
    abi 37 yıldır yenemiyoz .tarıhı durdurmak lazımdı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fenerbahçe'nin sergilediği oyunundan bu maçta puan kaybedeceği belliydi. Çok ağır ve temposuz oynuyorlar eksik bence bu...

Nesil
    2006

Default Zico’nun sabrı taştı !

Fenerbahçe'de Bursaspor yenilgisi bardağı taşıran damla oldu ve Teknik Direktör Zico'nun geldiğinden bu yana ilk kez futbolcularını sert bir dille eleştirdiği öğrenildi. Brezilyalı teknik adamın "Bir takım istese bu kadar kötü oynayamaz." dediği belirtildi.

Brezilyalı hocanın dünkü karşılaşması sonrası soyunma odasında çok sert ve kısa bir konuşma yaparak, "Beni üzen yenilmek değil, oynadığınız futbol.. Bir takım istese bu kadar kötü oynayamaz. Kendi sahamızda bu duruma düşmeyi nasıl kabulleniyorsunuz, anlamıyorum. Üç günlük iznin ardından artık mücadele etmeyen, terini sahaya akıtmayan, takıma katkısı bulunmayan hiç bir kimse bu takımda forma giyemeyecek" dediği öğrenildi.

Zico'nun bu sözlerinin ardından yedek futbolculara dönerek, "Herkes her an oynayacakmış gibi hazır olsun" dediği ve soyunma odasını sert bir şekilde terkettiği ileri sürüldü.

Futbolcularına üç günlük izin veren Zico'nun kendisinin de Brezilya'ya gittiği ve gidirken yayına sarı-lacivertlilerin bu sezon oynadığı tüm maçların video kesetlerini aldığı da belirtildi.

Karşılaşmadan sonra yenilgiye çok üzülen Fenerbahçe yönetiminin de büyük bir şaşkınlık yaşadığı ifade edilirken, Başkan Aziz Yıldırım'ın yönetici arkadaşlarına "Çok kötü oynadık" dediği öğrenildi.

02.10.2006
    Kaynak: Lig T.V

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by batuhan1907

Karşılaşmadan sonra yenilgiye çok üzülen Fenerbahçe yönetiminin de büyük bir şaşkınlık yaşadığı ifade edilirken, Başkan Aziz Yıldırım'ın yönetici arkadaşlarına "Çok kötü oynadık" dediği öğrenildi.

başkan anlamış demek ki bravo

Nesil
    2006

Arkadaşlar lütfen teknik drektör kim gelsin kalsın konuşması yapmayalım burası bir maç hakkında görüş yapmak içindir. Atılan mesajları sileceğim.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri