evet haklısın tolga ilerde zaten tomas yerini alabilir
evet haklısın tolga ilerde zaten tomas yerini alabilir
bükreşliler süper olur ya. radoi malumunuz eski oyunun gözde stoperlerinden. ama iliç bence gitmemeli. selman haberin kaynağı nedir acaba?
Kaynak ben oluyorum Kürşat her zamanki gibi. Ancak yukarıda bahsi geçen medya organı gibi sallamadığımı sizler de bilirsiniz.Originally Posted by cureshot
Bu nedenle habere güvenmenizde hiçbir mahsur yok. Ancak futbolda her geçen gün dengeler değişiyor.Bu nedenle bir değişiklilk olmadığı taktirde devre arasında yapılacak operasyon bu yönde.
Selman her ne kadar kagit uzerinde transferler guzel gibi gorunsede, Radoi'yi Steaua'dan koparmak zor olacaktir. Su anda Romanya liginin en yuksek para alan oyuncusu kendisi ve Steaua taraftarinin sevgilisi oldugu icin simdiye kadar gelen bir cok transfer teklifini geri cevirmis. Ancak eger Steaua'da misyonunu tamamladigini dusunuyorsa herhangi bir kulube transfer olur diye dusunuyorum. Yani Galatasaray tarafindan istek olabilir ancak gerceklesmesinin zor oldugu bir transfer gibi geliyor bana.Originally Posted by demirhan1984
Bu konuda kesinlikle haklısın Ömer. Galatasaray bu futbolcuları şimdilik sadece istiyor. Ama önemli olan bu iki futbolcuyu ikna edebilmek. Yukarıda da bahsettiğim gibi Radoi Ocak ayında serbest kalıyor. Dica'yı getirmek sanırım daha zor olacaktır.Rumen lobimizi iyi kullanabilirsek olamayacak transferler değil kanımca. Ancak her zaman olduğu gibi bu isimlere alternatif isimler de mevcuttur. Bekleyip göreceğiz...Originally Posted by perpetua