yasin karaca guzel gelisir asist krallıgına oynar serhat akınıda dusun
yasin karaca guzel gelisir asist krallıgına oynar serhat akınıda dusun
:s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:
sağol klupler zorluk cıkarıyo ama paraya kıyacaz napalım
eee paraya kıymadan olmaz
arkadaşlar buda benim fenerbahce kadrom,biraz hileli ama adamları görünce ağzınız uçuklayacak))
kalede demirel volkan,savunmada rio ferdinand alessandro nesta john tery roberto carlos
defansif orta sahada guarin mehmet güven serkan balci,
orta saha ronaldinho,beckham karaça recoba,
forverlerim kerlon ronaldo(madrid)gaston fernandez we bekleyin gelior FERNANDO TORRES nasıl kadro ama?
kardeş bence senin tek eksiğin orta sahanın ortası.. ileriye dönük bi oyuncu...tabi geriye dönük bi oyun kurucu da iş yapar...guarin i tercih edebilirsin..ne diyim sana kolay gelsin
arkadaslar napolii aldım we param da war(2,5)trilyon sizce her mevkiye ihtiyac war kmlerii alabilirim transfer olarak napoli kmler gelebilir?
arkadaslar fenerde 2. sezondaki kadrom:
volkan (rüstü)
serkan (kerim)----lugano(onder)----edu(can)----umit(mahmut)
Appiah(kemal)---Aurelio(nuri sahin)---tuncay (caner)
alex (tümer)
deivid(gokhan unal)-----kezman( fatih tekke)
sizce bu kadro cl için yeterli mi? yoksa hedef uefa mı olmalı??
deivid i nerden buldun
yeni yamayı yüklemeiş
arkadaşlar galatasaray'dayım ve kalede çok adamım oldu normalde 1.kalecim mondragon 2.aykut 3.fevzi ama ben volkan babacan ve rüştü reçbere teklif yaptım ve imzaladık bidahaki sezon için sizce hangilerini oynatmam lazım bide mondragonun sözleşmesi bitiyo.yorumlarını bekliyorum
babacan doğru ama rüştü yalnışşşş.mondragonu we fevziyi sepetle.yabancı hakkı doğar.Originally Posted by ALEN_34
evet haklısınOriginally Posted by rustem goldberg
bneyler 2. sezonum turkeyden teklif geldi şu an ikisin de yönetiorum gs ilk 11 im:
gk mondi
dr-dl-dc-dc hamit, othan, song, önder
mr-ml-mc(defansif)-mc(ofansif) arda, carrusca , emmanuel sarki, yildiray
fc-fc: cesar delgado, ümit
türkiye ilk 11 im:
rüştü
haimt orhan önder g. zan
gökdenix tuncay aurelio yildiray
nihat ümit karan
nsıl sizce?
bence her iki takımında güzelOriginally Posted by hakan sükürü
saol kardeş yorumun için![]()
furkan baştan ya da serkan gedik e bakıver kaleci olarak benoit costil olabilirOriginally Posted by onurtucesen
5. sezonumdayım gs ye yeni geldim(bi yıl aradan sonra) transfer bütçesi olarak 37,75mn pound verdiler tek bi transfer yaptım xabi alonso ama takım bıraktığımda lig de sadece 5 gol yemişti şimdi ilk 5 maçta 6 gol yedim ligde kadro su defans hattını değiştiricem ve ronaldinhoyu göndermeyi düşünüyorum szice napıyım
kaleciler:fevzi elmas yakup pamukçu polat keser
defans: song(türk oldu bu sezon) orhan ak,juanito,uğur uçar ferhat,malik fathi,dani alves
ortasaha:xabi alonso,guarin,emre belözoğlu,caner erkin,ronaldinho,arda turan(satılmış iptal edemiyorum)aydın yılmaz,hasan şaş
forvet:özgürcan,arslan halit(regen olabilir pot abilitisi 185 bjk alt yapısından)özgür kiliç(herta berlin alt yapısından pot a:180)
şimid srun su diziliş 4-3-3 şeklinde defansif bi oyun ama çok atak oynuyor takım nası oluyo demeyin oluyo(du) takımı bu diziliş ile bi çok kupada şampiyon yaptım 4 kere ECC aldım 3 kere ligi aldım 5 sezonda geri geldim ayrıldıım sezon ronaldinho yu almıştım ama hiç oynamamıştım istifa etmiştim şimdi geri geldim aml de oynatıyorum avrupada da türkiyedede 7 ile oynuyor 30a merdiven dayamış belki ama özellikleri iyi ama top oynamıyor defansta göbekte song-juanito ile süper bi istatislik yaptım ama şimdi felaketler taktikte bi tek değişiklik yapmıştım oda defansı öne çıkarmak oldu ofans konusunda çok işe yarıyo maç sürekli karşı yarıda oynanıyor birde ofsayt taktiği koydum buda defansın arkasına top atılmasın diye olmuştu ligde eskişehirden 3 gol yedim sakaryadan 2 bjkden 1 ve gol yemediğim maç yok şuan ronaldinho yokken deli gibiydi bu takım çok top kaptırıyor ve adam kovalamıyor bu adamı satıyımmı yoksa başka bi mevkide mi oynatıyım bide defans için bi tandem yazın ama uyumlu olsun dendiğiniz ikili kimse onu yazın genç de olursa iyi olur
cok gol yiyom???bi bakın kadroya
--------------------------------------------------------------------------------
volkan babacan
muslu felipe nigel dejong fabio santos
caner erkin emre b. tümer metin delgado
(fahri) (nuri) (i.akın)
vincenzo ıan. kerlon
(nobre) (halil)
sizce ne yapmalıyım??
beyler ikinci sezonun ortasındayım gs yim cesar delgadonun yanında oynayacak adam arıyorum yani çok hızlı delgado ama ona yardımcı olacak falan filan düşüncelerinizi bekliorum...
toniyle veya fredle cosuyo benden solemesi
Originally Posted by anl2002
ortasahana tumer metin yerine defansif ozellıkleri iyi olan bi dmc koymalısın
Originally Posted by hakan sükürü
cesar delgado yla fred i fenerde yanyana oynatmıstım. cesar asist kralı fred gol kralı oldu. tercihim fred![]()
carew fred yanyana oynattım wings le carew 70 gol fred 38 galiba ama fred 22 yaşındaydı yeni ısınıyodu oyuna![]()
arkadaşlar bana bi kaleci önerebilir misiniz artık mondi den geçti 35 yaşına geldi değiştirmenin vakti geldi
bence alpayı sat yerine daha genç birini al çünkü defansta çok koşan en az 1 2 kişi olması lazım
Defans dizilişin nasıl birde orta sahada dmc kulalnamyı denedin mi _? mesela tumeri kesip yerine dmc kullanıp fazla ileri cıkartmıyarak daha az gol yiye bilirsin brezilya 20a da oynayan Arouca benim gözdem yada maldonado ama Arouca genc ama biraz pahalıOriginally Posted by anl2002
GS’yim ve yıl 2009 taktik 4-4-2
GK
Sebastien Frey
Fevzi Elmas
Volkan Babacan
Polat Keser
Defans
Gabriel Heinze
Valerian İsmael
Igor Tudor
Barut Barbaros
Cihan Haspolatlı
Hamit Altıntop
Malik Fathi
Mehmet Polat
Fatih Sonkaya
Önder Turacı
Uğur Uçar
Ferhat Öztorun
Muslu
Orta Saha
Sezer Öztürk
Senna
Alex(fenerli)
Hasan Şaş
Okan Koç
Deniz Baykara
Mehmet Topuz
Arda Turan
İbrahim Akın
Tuncay Şanlı
Yasin Karaça
Nuri Şahin
Volkan Bekçi
Mülayim Erdem
Forvetler
Gökhan Ünal
Fatih Tekke
Serhat Akın
Özgürcan Özcan
Cafercan Aksu
Uğur Yıldırım
Halil Altıntop
çok fazla oyuncu var hangilerini yollamalıyım
kaleye stekelenburg u alabilirsen al harika olur saane
saol kardeşim![]()
benim takım trabzonspor bakalım begencekmisiniz
KALECİLERİsakssonn
Polat Keser
Ali Melih Özcelik
DEFANS
Stepanov
Servet
Fatih Akyel
Muslu
Ergün Teber
Ufukhan
Gökhan Zan
Ferhat
ORTA SAHA
İbrahim Akın
Gökdeniz
Hüseyin
Guarin
Arouca
Deniz Baykara
Yasin Karaca
Sezer Öztürk
Bilal Kısa
Hasan Üçüncü
FORVET
Ugur Yıldırım
Palacio
Fred
Tevfik Köse
Bu takımla iki senedir sampiyon oluyom türkiye liginde.Şampiyonlar liginde ceyrek final,UEFA kupasında finale kadar yükseldim.Bakalım begencekmisiniz takımımı