ümit karanı 33 yaşındayken real madride 35mnpounda satmıştım(fiyatı 27mn pound du) adam benim oyuna başladığım tarihten sattığım tarihe kadar milli takımda 73 maç 113 gol galatasaray da son sezonu hariç gol ortalaması 47 ligde 11 avrupada toplamda 261 maçta 237 gol attı galatasarayın fvori kişilerinde fatih terimle birlikte bulunuyodu ki ben bile 5 ECC 4 lig şampiyonluğu aldığım halde hala yoktum favorilerde son sezon büyük düşüş yaşıyo idi bende satılık listesinde koydum itibarı dünya çapıydı belki alan olur demiştim chelsea 42mn pound verdi ama 30 mn si 24ay vade ile bende diğer teklife yani reale sattım adamlar muhtemelen pişman oldu ilk 5 maç 3 gol oynadı sora sakatlandı genel muıtluluğunda futbolu bırakıcak sakatlık onu yedi bitirdi tarzı bişey yazıyor suan 5 ay yok zaten hızı falan 13e düşmüş ama satmamdan sonra bütün taraftarlar bana baya sövdü daha pahalıya da oyuncu sattım ama ümit karan oyun başında fiyatı düşük bi oyuncu ve itibarı ulusaldı yani kendim yetiştirdim gibi bişey(29 yaşından sonra )ondan duygulandım bole gözlerim falan dolacaktı giderken tabi özgürcan var ondan daha iyi suan fityatı 17mn pound chelsea ve barca her sezon başı teklif üstüne teklif yapıyo ouda satacam
diğer takımlarada oyuncuları ben alıyorum sezon başlarında su an 5.sezonum bitmek üzere ligde 4 kez ben 1 kez fener şampiyon oldu besiktas 1 kere fener 1 kere eskisehir(ben yonetiyordum) 1 kere UEFA yı aldısu an fenerde pirlo ballack c.ronaldo reyes mexes var bjk de kaka podolski babel essien robben arda turan var eski şehirde juninho(antrenör oyuncu su an)ze antonio kerlon celsinho de jong anderson i. basaran volkan bekci cafercn aksu var bunlardan da gördüğüm en yüksek transfer teklifi babele geldi 52mn pound teklif yaptı bjk ye chelsea bjk kabul etti galba gidicek su an türkiye ligi çok deli durumda her sezon avrupada en az 5 takımçeyrek final oynuyor 3 takımda yarı final oynuyor lig süper durumda diğer takımlarda yaşlı kurtlar var beckham ze roberto maniche r.carlos gibi bunları kendileri aldılar beleşe