5. sezonumdayım gs ye yeni geldim(bi yıl aradan sonra) transfer bütçesi olarak 37,75mn pound verdiler tek bi transfer yaptım xabi alonso ama takım bıraktığımda lig de sadece 5 gol yemişti şimdi ilk 5 maçta 6 gol yedim ligde kadro su defans hattını değiştiricem ve ronaldinhoyu göndermeyi düşünüyorum szice napıyım
kaleciler:fevzi elmas yakup pamukçu polat keser
defans: song(türk oldu bu sezon) orhan ak,juanito,uğur uçar ferhat,malik fathi,dani alves
ortasaha:xabi alonso,guarin,emre belözoğlu,caner erkin,ronaldinho,arda turan(satılmış iptal edemiyorum)aydın yılmaz,hasan şaş
forvet:özgürcan,arslan halit(regen olabilir pot abilitisi 185 bjk alt yapısından)özgür kiliç(herta berlin alt yapısından pot a:180)
şimid srun su diziliş 4-3-3 şeklinde defansif bi oyun ama çok atak oynuyor takım nası oluyo demeyin oluyo(du) takımı bu diziliş ile bi çok kupada şampiyon yaptım 4 kere ECC aldım 3 kere ligi aldım 5 sezonda geri geldim ayrıldıım sezon ronaldinho yu almıştım ama hiç oynamamıştım istifa etmiştim şimdi geri geldim aml de oynatıyorum avrupada da türkiyedede 7 ile oynuyor 30a merdiven dayamış belki ama özellikleri iyi ama top oynamıyor defansta göbekte song-juanito ile süper bi istatislik yaptım ama şimdi felaketler taktikte bi tek değişiklik yapmıştım oda defansı öne çıkarmak oldu ofans konusunda çok işe yarıyo maç sürekli karşı yarıda oynanıyor birde ofsayt taktiği koydum buda defansın arkasına top atılmasın diye olmuştu ligde eskişehirden 3 gol yedim sakaryadan 2 bjkden 1 ve gol yemediğim maç yok şuan ronaldinho yokken deli gibiydi bu takım çok top kaptırıyor ve adam kovalamıyor bu adamı satıyımmı yoksa başka bi mevkide mi oynatıyım bide defans için bi tandem yazın ama uyumlu olsun dendiğiniz ikili kimse onu yazın genç de olursa iyi olur