Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 141 sonuç

Konu: FM 2007 Demo Kurulum

hata ne veriyor

Quote Originally Posted by Kuvvetmira
    Aynisi bende de oluo tamamen silip, tekrar yüklememe rağmen(defalarca) hiç bi işe yaramadı,ayarlarada giremiorm senin gibi.. Şu sorunu çözen biri yokmu
    Oyunu tamamen silin bilg. ve regeditte football manager die arattirin silin sonra...

Ilk once denetim masasi/klasor secenekleri/gorunum den gizli dosyalari goster yapin sonra internet explorer"in adres yerine C:\Documents and Settings\kullanıcı adınız"i yazin Application Data\Sports Interactive Ltd\ dizinini açın ve "Football Manager 2007 Demo" klasörünü silin

Oyunu tekrar yukleyin tabi bilg. ing yaptiniz bilg yeniden baslatin oyunu oynayin

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Setup da hata varsa muhtemelen ya java da bir sorun vardır ya da setup hatalı olabilir.

Çalıştıramayan arkadaşlar klavye ayarını sağ alt köşeden değil, Bölge Dil seçeneklerinden değiştirin.

Java sorunu olan arkadaşlar denetim masasından javayı bilgisayarınızdan kaldırın ve sitesine girerek tekrar yükleyin. Belki artık düzelir....
    "YÜCE ATATÜRK"

Arkadaslar herhangi bir hata vermiyor zaten sorun burda java kontrolu yapiliyor ve kapaniyor herhangi bir hata yok !!!!!!

Arkadaslar uzun ugraslardan sonra oyunu namaya baslayabildim su anda tek sorunum oyunu oynarken maclarda ses olmamasi eger bu sorunun bir cozumu varsa ve cevaplayabilirseniz cok sevinirim

Quote Originally Posted by acaran
    Arkadaslar uzun ugraslardan sonra oyunu namaya baslayabildim su anda tek sorunum oyunu oynarken maclarda ses olmamasi eger bu sorunun bir cozumu varsa ve cevaplayabilirseniz cok sevinirim
    Vanilyalı (80 mb)demo'da bildiğim kadarıyla ses dosyaları yok.

hayir benim indirdiim demo cilekli

Herkes sessiz mi oynuyo bu demoyu arkadaslar indirirken bu demonun icinde ses dosyalarida var demislerdi millet olarak bos vaatlere alisigiz sanirim

selam ben fm 2007'yi indirdim yükledim hiçbir sorun çıkmıyo fakat oyuna girdikten sonra name ve surname kısmına ismimi yazamıyorum oyunu tamamen kaldırdım reg editten fm 2007 yazım çıkanların tümünü sildim hiçbir dosya kalmadığına eminim kalvye ayarlarım filan da tamamen ingilizce ama yine de ismimi yazıp başlıyamıyorum.Sonradan farkettim ki save veya save as dediğimde de save dosyasına isim yazamıyorum sornu nasıl çözebilirim???yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.(NOT: silip yüklemeyi defalarca denedim ama hepsinde ayni şey hatta resette attım bilgisayara ama yine ayni.)

hocam sunu denesene hic biseye dokunmadan bilgisayarinda guest diye yeni bi oturum ac burdan oyna oyunu

LUTFEN YARDIM EDIN BANAAAA SES YOKMU BU OYUNDA YAAAAAA hemen ekliim demom cilekli olan

ya yardım yardımmmm setup başlamıyo hata filan da yok kapanıyor java kontrolünden sonra yok mu kimse bilen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Quote Originally Posted by acaran
    hocam sunu denesene hic biseye dokunmadan bilgisayarinda guest diye yeni bi oturum ac burdan oyna oyunu

LUTFEN YARDIM EDIN BANAAAA SES YOKMU BU OYUNDA YAAAAAA hemen ekliim demom cilekli olan

Bunu da denedim zaten bilgisayarda kullanilmayan guest diye bir kisim vardi onu aktif hale getirdim ve ordan oyuna girdim yine olmuyo!!!!!!!

Valla ramazan ayındayız iyi dua etmişizdir sigames'e.

siliyorum kuruyorum olmuyor kardesim.hala menejer ismi giremiyorum.maalesef orjinal oyun cikana kadar bekleyecegiz.

selam arkadaşlar ben hala fm 2007 yi oynuyamıyorum (isim giremediğimden dolayı) ve bir önerim olacak fm yi oynayabilen arkadaşlar yeni bir lig başlangıcı yapsa ve kendilerini menejer olarak ekledikten sonra oyunun hemen başında oyunu save lese ve bu save dosyasını biz isim giremeyenlere gönderse nasıl olur???belki biz de böylece load diyerek oyunu oynayabiliriz!!!

Not: oyunda kayıt yaptığınızda bir takım seçiceğiniz için bu takımın Arsenal, İnter, Man. Utd. veya Chelsea olması iyi olur bize destek olan herkese şimdiden teşekkürler!!!

Quote Originally Posted by cyprusboy
    selam arkadaşlar ben hala fm 2007 yi oynuyamıyorum (isim giremediğimden dolayı) ve bir önerim olacak fm yi oynayabilen arkadaşlar yeni bir lig başlangıcı yapsa ve kendilerini menejer olarak ekledikten sonra oyunun hemen başında oyunu save lese ve bu save dosyasını biz isim giremeyenlere gönderse nasıl olur???belki biz de böylece load diyerek oyunu oynayabiliriz!!!

Not: oyunda kayıt yaptığınızda bir takım seçiceğiniz için bu takımın Arsenal, İnter, Man. Utd. veya Chelsea olması iyi olur bize destek olan herkese şimdiden teşekkürler!!!
    Bi dene bakalım işe yararsa haberdar edersin.
    http://download.yousendit.com/C00738C005F327BC

Ustam Çooook teşekkür ederim oyun gayet iyi çalışıyo ve en nihayet ben de oynayabiliyorum!!!!
    Aİsimden dolayı sıkıntı çeken arkadaşlar burdan gönderilen kayıtlı dosyayı Documents and Settings\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007 Demo\games dosyasının içine kaydedip oyuna girince load yapsınlar ve oyunamaya başlasınlar!!!! bol eğlenceler!!!

Ustam Çooook teşekkür ederim oyun gayet iyi çalışıyo ve en nihayet ben de oynayabiliyorum!!!!
    Aİsimden dolayı sıkıntı çeken arkadaşlar burdan gönderilen kayıtlı dosyayı Documents and Settings\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007 Demo\games dosyasının içine kaydedip oyuna girince load yapsınlar ve oyunamaya başlasınlar!!!! bol eğlenceler!!!
    Rica ederim oynayabildiğine sevindim.

yaw yine olmuyo!!!!
    bu sefer de oyundaki sol taraftaki komutlar çıkmıyo profil, position filan!!!!ve yine kayıt namına hiçbirşey yapamıyorum offffffffff offffffffff!!!yine de herşey için sağol.

yaw yine olmuyo!!!!
    bu sefer de oyundaki sol taraftaki komutlar çıkmıyo profil, position filan!!!!ve yine kayıt namına hiçbirşey yapamıyorum offffffffff offffffffff!!!yine de herşey için sağol.
    C:\Documents and Settings\Rock_Lobster\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2007 Demo içerisindeki 3 klasörüde silindimi bu sorun kalmıyor tabi bölgesel ayarlar düzgün yapıldıktan sonra.

tekrardan cok tesekkur ederim sonunda oldu!!!

Fm 2006nin sounds klasorunu fm 07 demonun icine atin sesli oynayin ben yaptim ve oynuyorum...

Quote Originally Posted by perpetua
    Bu kullandigin java surumunun yukleyici ile uyusmazligindan doguyor.

Ilk once bilgisayardan mevcut Java'yi silip, ardindan J2SE Runtime Environment 5.0'i yuklemek gerekiyor.

http://java.sun.com/j2se/1.5.0/jre/install-windows.html
    olmuypr yaw

Quote Originally Posted by B52Rock_Lobster
    C:\Documents and Settings\Rock_Lobster\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2007 Demo içerisindeki 3 klasörüde silindimi bu sorun kalmıyor tabi bölgesel ayarlar düzgün yapıldıktan sonra.

bende dün aksam menejer ismi giremiyordum.bugün bu işlemi yaptım ve şimdi oynayabiliyorum.işallah bu dkkadan sonra bi sakatlık cıkmaz.

bu arada rock lobster kardeş saolasın

Quote Originally Posted by C@RLosTeVeZ

ya bende bu çıktı ne demek bu yahu??
    abi winrardaki setupla beraber yanındaki dosyayı çıkartınca bu sorun bende ortadan kalktı ama yeni bi hata verdi

ya beyler bu ne yaa

Quote Originally Posted by ronaldinho34
    ya beyler bu ne yaa
    Bu hata sisteminde java kurulu olmadığını gösteriyor.

bnde kurulu ama yine de çıkıyor

-------

bu java.com da bir sürü prg var

ben hangisini yükliim 5.0 update 9 mu yüklesem ??

Quote Originally Posted by C@RLosTeVeZ
    bnde kurulu ama yine de çıkıyor

-------

bu java.com da bir sürü prg var

ben hangisini yükliim 5.0 update 9 mu yüklesem ??
    https://sdlc2e.sun.com/ECom/EComActi...6D318BA2F86561
    Accept License Agreement tıkla sonra buna Windows Offline Installation

l onu indiriyorum şu an inşallah oluuur

ya olmuyoooor yine aynı şey!

ama sondaki ismp024,012 fln hep değişik çıkıyor

ya şimdide bu hata çıkıyoooor

uyuz oldum yahu!

ya tevez sen bunu nasıl indirdin ğye oluyorum download centera git dio bir sürü doya war

FREE - Java Runtime Environment Version 5.0 Update 6
    bunumu indircez

5.0 update 6 versionu indirdim
    dilleri fln deiştirdim sonra başalama dostyası dizini yüklenemiyor deddi ya!!

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri