-
20.Haziran.2005, 13:07
DUNDEN HAZIRIM
Böyle diyor F.Bahçe’nin genç starı Semih... Yeşil Beyazlı formayı giymenin kendisi için onur olacağını belirten oyuncu, “Yeter ki kulübüm izin versin” şeklinde konuştu.
Teknik direktör Raşit Çetiner'in transfer listesinde ilk sırayı alan Fenerbahçeli Semih Şentürk, Yeşil Beyazlı formayı giymeye hazır olduğunu söyledi. Bu konuyla ilgili soruları yanıtlayan genç krampon, "Raşit Hocam bana, ‘Bursaspor'u düşünür müsün?’ diye sordu. Ben de seve seve gelirim dedim. Onu kırmam söz konusu olamaz" şeklinde konuştu. Fenerbahçe ile sözleşmesi devam ettiği için beklemede olduğunu ifade eden Semih, sözlerini şöyle sürdürdü:
BU HAFTA NETLEŞİR
"Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de fazla forma şansı bulamadım. Onun için, bu yıl oynayabileceğim bir takıma gitmek istiyorum. Bu hafta başkan Aziz Yıldırım ve teknik direktör Daum ile görüşeceğim. Eğer transferime onay verirlerse ben zaten Bursaspor forması giymeye hazırım. Bana en zor günlerimde sahip çıkan Ümit Milli Takım'dan hocam Raşit Çetiner'in teklifini geri çevirmem mümkün değil."
KENDİMİ GÖSTERİRİM
"Benim için Bursaspor'un 2.Lig'de yer alması hiç önemli değil. Şehir ve potansiyel olarak birçok Süper Lig takımından çok daha iyi konumda. Ayrıca muhteşem bir taraftarı var. Nejat Biyediç döneminde de transferim yine gündeme gelmişti. Ancak, o zaman pürüzler aşılamadı. Başkan Yıldırım ve Daum'un bana bu konuda anlayış göstereceğini umuyorum. Yeşil Beyazlı formayla kendimi göstermek amacındayım."
Kaynak:Kent (y-ö)
20.06.2005
Mesaj Yetkileri