Hoş bi gerginlik. insana heyacan veriyor. futbol böyle olmalı işte. insana her şeyi yaptırabilmeli. bir tarafta takımları uğruna her şeyi yapabilecek beşiktaş taraftarı var. sanırım bursaspor da öyle takımını çok seviyor ve bişekilde haksızlığa uğradığını düşünüyor. ve bu haksızlığı - böyle bir haksızlığın var olduğu kesin değildir ama en azından onlar olduğuna inanıyor diye varmış gibi sayalım- işte bu haksızlığı kendi yollarıyla halletmek istiyorlar. en azından kendilerini rahatlatmak istiyorlar. tabi bunda şunun etkisi de fazla. beşiktaş taraftarı bu ülkenin en iyisi. çarşı en renkli en yaratıcı izlenmesi takip etmesi en zevkli grup. ve artık medyaya da kendine fazla yer buluyor çarşı(gündemi iyi ve ironik bi şekilde takip etmesinden dolayı) işte bursa taraftarı hem bu intikam duyguları hem de bence asıl sebep olarak çarşı ya sataşıp rant elde etmek yani reklam yapmak isimleri duyurmak istiyorlar. benim bursadan bir sürü arkadaşım var. adamlar saygı duydukları çarşıya şimdi nefret ediyoruz diyorlar. dediğim gibi bu gerçek bi nefret değil biraz da reklam kokuyo. sonuçta iki tarafta agresifliği seven ve bu tip olaylara karışmış sabıkalılar. görünen o ki bişeyler olacak. ama ben yine de çarşının olayları başlatacağını sanmıyorum. tabi ankaragücü maçındaki gibi olaylar eğer artarsa çarşının kafası atarsa herşeyi yapabilirler.