Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 97 sonuç

Konu: Çalışkan, Arda'ya fiyat biçti

Nesil
    2006

Bu gidişle Arda'yı şımartacaklar.... Çabuk yükselen çabuk düşermiş....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

senderson çok taraflı yaklaştığı için ondan öyle demiştir. Fenerde olas o rakamı deseler o kişiye hakaret bile edebilirdi

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by TaşkınMahmut
    senderson çok taraflı yaklaştığı için ondan öyle demiştir. Fenerde olas o rakamı deseler o kişiye hakaret bile edebilirdi
    galiba öle..tarafsız yaklaşmak lazım..arda bence daha çok eder

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

En fazla 4-5 Milyon Dolar eder.

2-3 aylık oyunu ile nerelere getirdiniz, sonu kötü gidiş bu yolun.
    Kimseye haddinden fazla değer vermeyeceksin ki kibirlenmesin.Arda'nın performansı bir kere düşüşe geçerse bir daha toparlanması imkansız gibi olur..

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Quote Originally Posted by ABOOO

Kimseye haddinden fazla değer vermeyeceksin ki kibirlenmesin.Arda'nın performansı bir kere düşüşe geçerse bir daha toparlanması imkansız gibi olur..
    TaşkınMahmut ve tardelli11 bu msjı dikkatli okumanızı tavsiye ederim....

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by senderson
    TaşkınMahmut ve tardelli11 bu msjı dikkatli okumanızı tavsiye ederim....
    ben okudum..bundan çıkarmam gereken şey ne?zamanında emre ye söylenenler şimdi de ardaya söyleniyo..arda emre nin yolunda gidiyo(futbol bakımından)zaman geçtikçe göreceğiz..merak edilmesin arda tuncay gibi olmayacak

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

biz getirmedik bu hale menejeri acıklamıs

Arda'ya bu parayı vermezdim bir teknik direktör olsaydım.En fazla 4.5 M€
    kardes bence abartmıssın futbol yorumlarında lütfen yorumsuz ol hem arda cok genc bir oyuncu ondan degeri fazla

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

sendersona abarma diyorsunuz kendiniz adami ronaldinho yaptiniz neredeyse...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by nekop
    sendersona abarma diyorsunuz kendiniz adami ronaldinho yaptiniz neredeyse...
    yok kardes ya abartmıyoz hem menejeri acıkladı degerini bviz degil lütfen konunun basını okuyun..........yetenegi neyse ooooo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda, bence harika ve geleceği çok parlak bir futbolcu. Ancak daha şimden Arda'ya fazla fiyat biçmek pek akıllıca değil. Tamam 10 MN Euro, Çalışkanın dediği gibi sezon sonuna kadar bu şekilde giderse eder. Hatta daha üstüne de çıkar. Ancak şu an için bu oyuncu bu kadar şımartılmamalı. Arda'yı dikkatli yetiştirmeliyiz...
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

vallaha ben dünya para eder die bişey yazmadım. Başlık herşeyi açıklıyor.Ayrıca arda 2-3 aydır böyle değilki. Geçen seneden beri böyle.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben medyanın Arda'yı bu kadar övmesinden şunu anlıyorum: Türkiye'den çok iyi bir genç yetenek çıkmayalı gerçekten uzun zaman olmuş...
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006

Konu dışı mesaj atmayalım konuyu Ardan'ın fiyatından röpartajına çekmeyi nasıl başardınız anlamıyorum birde FM'den örnek var FM ile gerçek futbol bir mi? Lütfen konu dışı mesaj atmayalım.

ardaya 4-5 milyon € para biçenlere söyleyecek tek kelime bulamıyorum aslında buluyorum ama söylesem kabul etmiyecekler ama yinede söylüyeyim bu kıskançlıktan başka bişey değildir ... yani tamam belki 30 milyon € lar etmez ama bari 4-5 deyipte taraflı olduğunuzu ortaya koymayın .... arda taraflı tarafsız herkezin beğenisi kazanmıştır bazı gfb liler in hariç .... arda oynadığı her maça damgasını vuruyor ki buna liverpool maçı da dahil ...ve 19 yaşında ... şu anda arda yı 10 milyon € ya satarlarsa ben üzülürüm hemde çok üzülürüm ama 4-5 milyon € eder diyen arkadaşlar da eminim çok sevinirler .....

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

bu ülke serkan aykutlara ayhan akmanlara 8 milyon dolarlar vermiş bir ülke.ayrıca elvir baljiçi reale kaça satmıştı fener hatırlasanıza. ribery de bize gelip kısa bir süre sonra parlamıştı ve paha biçilemez olmuştu hatırlarsanız ayrıca yani hele bi durun sezon sonunu bekleyelimler biraz insafsızlık oluyor. elinizi vicdanınıza koyun. bu adam 10 milyon eurodan aşağı etmez. sezarın hakkı sezara şimdi.

Pardon ama hangi 2-3 aylık oyunu?
    Bu adamın pafta geçmişi yok mu? Bu adamın V.Manisa ile geçmişi yok mu? Bu adamın en az 2-3 senelik bir geçmişi var. Küçük yaşlarda daha adı sanı duyulmamış futbolculara milyon dolarlar veriyorlar bizim Ardamıza vermiyolar mı? Onlar o kadar para etmeyen futbolculara yüksek maliyet ödüyorlar, bizim Arda'ya gelince o kadar para etmez deniliyor. Niye? Çünkü Türkiye'de futbol oynuyor.. İlginç

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

yani diyosunuzki avrupdan gelicek bir klüp gelip ardaya 10 m€ mu verecek??

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

kardeş sen biraz hırslanmışsın galiba ama bi okusan yazdıklarımızı hak vereceksin. real madrid ondan daha fazla bir parayı elvir baljiçe vermedi mi. ardaya neden vermesinler ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by cureshot
    kardeş sen biraz hırslanmışsın galiba ama bi okusan yazdıklarımızı hak vereceksin. real madrid ondan daha fazla bir parayı elvir baljiçe vermedi mi. ardaya neden vermesinler ki.
    ya gerçekten avrupanın herhangi bi takımının ardaya bu fiyatı verceğine inanıyosanız diyecek bişey yok
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by tosunpasa
    ya gerçekten avrupanın herhangi bi takımının ardaya bu fiyatı verceğine inanıyosanız diyecek bişey yok
    verirler vermezler o ayrı ama piyasa koşullarına baktığın zaman ardanın değeri budur yani. millet 12 yaşındaki futbolcu adaylarına milyon euroları veriyor potansiyel gördüğü için. ardada hem potansiyel hem performans var. siz sürekli neden versin deyip duruyorsunuz. ben de size soruyorum. vermemeleri için bir tek mantıklı sebep söyler misiniz?

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

verirler vermezler o ayrı ama piyasa koşullarına baktığın zaman ardanın değeri budur yani. millet 12 yaşındaki futbolcu adaylarına milyon euroları veriyor potansiyel gördüğü için. ardada hem potansiyel hem performans var. siz sürekli neden versin deyip duruyorsunuz. ben de size soruyorum. vermemeleri için bir tek mantıklı sebep söyler misiniz?
    vermemeleri için bi neden söyliyeyim avrupa ligleri başka türkiye ligi başka kaliteye sahip arda kendini daha yeni geliştiriyo ve bi avrupa klübü onu pişmeden almaz dediğim gibi avrupa ligi başka türkiye ligi başka

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

vermemeleri için bi neden söyliyeyim avrupa ligleri başka türkiye ligi başka kaliteye sahip arda kendini daha yeni geliştiriyo ve bi avrupa klübü onu pişmeden almaz dediğim gibi avrupa ligi başka türkiye ligi başka
    fikirlerine saygım var ama söylediklerin bence mantıklı değil çünkü;

1- baljiç de bu ligden gitiiiiiiiiiiiiiiii. bunu kaç kere söylemem gerekiyor acaba.

2- yine dediğim gibi (mesajları lütfen dikkatli okuyun ona göre cevap yazın manası çıkıyor buradan) 12 yaşındaki yıldız adaylarına tonla para veriliyor avrupada. gelişimi filan beklemiyor kimse çünkü futbol artık çok büyük bir endüstri haline geldi günümüz global dünyasında. potansiyel varsa takımlar bunu kaçırmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

fikirlerine saygım var ama söylediklerin bence mantıklı değil çünkü;

1- baljiç de bu ligden gitiiiiiiiiiiiiiiii. bunu kaç kere söylemem gerekiyor acaba.

2- yine dediğim gibi (mesajları lütfen dikkatli okuyun ona göre cevap yazın manası çıkıyor buradan) 12 yaşındaki yıldız adaylarına tonla para veriliyor avrupada. gelişimi filan beklemiyor kimse çünkü futbol artık çok büyük bir endüstri haline geldi günümüz global dünyasında. potansiyel varsa takımlar bunu kaçırmaz.
    benimde senin fikirlerine saygım var büyüğümsün en nihayetinde ama mesajıma dikkat ettiysen arda daha pişmemiş dedim yani tecrübesiz o kadar para etmezayrıca baliç real madride gittiğinde yeterince tecrubeliydi

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

benimde senin fikirlerine saygım var büyüğümsün en nihayetinde ama mesajıma dikkat ettiysen arda daha pişmemiş dedim yani tecrübesiz o kadar para etmezayrıca baliç real madride gittiğinde yeterince tecrubeliydi
    dönüp dönüp aynı şeyi sölüosun. o yüzden konu üzerinde daha fazla kafa yormanın bi esprisi yok. ben baljiç örneğini dikkat edersen türkiye liginden oyuncu gitmez dediğin için verdim tecrübe açısından değil. tecrübe ile ilgili olan 2. maddediydi. dediğim gibi ya mesajları dikkatli okumuyorsun ya da işine geldiği gibi yorumluyorsun. neyse canın sağolsun kardeşim.

Sheriff Misafir

Neyse tartışma bitmiş görünüyor. Ben büyük bir takımda olsam Arda'yı ne pahasına olursa olsun alırım.Fiyatta bence bunun 2-3 katı fln eder

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

yani diyosunuzki avrupdan gelicek bir klüp gelip ardaya 10 m€ mu verecek??
    yaw anlamıyormusun menejeri demişki onun degeri 10 milyon dolar demiş ondan asagı kimseyle transfer görüsmesi yapmayız demiş bu kadar basitttt

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Messiye 2-3 aylık oynuyla ""new mardona" dedik.Hem Arda 2 sezondur böyle bir performans gösteriyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sherryy
    Messiye 2-3 aylık oynuyla ""new mardona" dedik.Hem Arda 2 sezondur böyle bir performans gösteriyor
    ABOOO yazdığına pişma olmuştur. ermoon da sen de haklısın. arda manisa'da iken de çok iyiydi.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

bi arkadas fizigini yükseltmeli demiş katılıyorum ikili mücadelelerde zayıf kalıyor.su an için bu fiyatı hak ediyo, ilerde bu performansını arttırırsa daha fazla eder..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

performansını attrırı ama iyisallah sakatlanmaz

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri