-
20.Haziran.2005, 18:24
Transfer Komitemiz, iç transferde Serdar Topraktepe, Yakup Sertkaya ve Serkan Reçber ile yeniden anlaşırken,Miu ve Frasineanu ilede alacakları konusunda anlaşma sağladı.Denizli Belediyespor'dan Veli Acar ile Kocaelispor'dan Ömer Aysan Barış ve Mehemt Önür ile anlaşma sağlandı..Denizlispor'dan Mehmet Türkmehmet ile de anlaşma sağlayan transfer komitesi Mehmet'in Kulübü Denizlispor'dan yanıt bekliyor.
Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'ndeki görüşmelerde, Başkanımız Levent Kızıl, teknik direktörümüz Raşit Çetiner ve yöneticiler Mete Öz, Mustafa Yedikardeş, Mesut Mestan, Denetleme Kurulu üyesi Av. Osman Orhan ile Teknik Menajer Ahmet Suphi Evke hazır bulundu.
Futbolcularla tek tek yapılan görüşmeler anlaşmayla sona erdi. Üçüncü Futbol Ligi takımlarından Denizli Belediyespor'dan gelen Veli Acar ve Kocaelispor'dan gelen Ömer Aysan Barış, görüşmelerin ardından kendilerini 1 yılı opsiyonlu 2 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
Geçen sezon ortasında transfer edilen Serdar Topraktepe sözleşmesini 1 yıl daha uzatırken, Yakup Sertkaya da 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıl için daha Bursaspor'a ''Evet'' dedi.
Serkan Reçber de 1 yıl daha sözleşmesi bulunmasına karşın, transfer komitesiyle görüştü. Görüşmenin ardından gazetecilere açıklama yapan Serkan, transfer komitesiyle parasal konuları ele aldıklarını ve anlaşmaya vardıklarını kaydetti.
Gazetecilere 10 numaralı formayla poz veren Serkan, ''Kral Okan Bursaspor'dan gitti. Artık Bursaspor'un yeni kralı ve 10 numarası benim. Taraftarlar bu sene çok farklı bir Serkan izleyecek. Bursaspor'u Birinci Süper Lig'e çıkartmak için elimizden geleni yapacağız'' dedi.
Daha sonra tesislere gelen Miu ve Frasineanu, geçen sezon ki alacakları konusunda transfer komitesi ile anlaşmaya vararak bir yıl daha Bursaspor forması giyeceklerini belirttiler.
Kocaelispor'dan 1 Yıllık anlaşma ile transfer edilen Mehmet Önür ise yaptığı açıklamada '' Birkça sezondur Bursaspor'un gündemindeydim. Kısmet bugüneymiş bana ve Bursaspor'a hayırlı olsun '' dedi
Yarın saat:13:00 da Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde anlaşılan oyuncular ile toplu bir imza töreni gerçekleştirilecek..
Mesaj Yetkileri