Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 92 sonuç

Konu: Başkana stad veya tesis yaptıran oldu mu?

ben inegölspor ile 7 senedir oynuyorum kendime göre başarılar aldım stad büyütmeyi daha geçen sene kabul ettiler ama işin garip kısmı belediye encümeni stadın büyütülmesine izin vermedi
    ben de editörden girip baktım stadın maximumu 4000 miş öle yazıyo garip yani başarılı olmak da yetmiyo bazen

hemen kabul etmiyolar...büyük takımlarda hemen oluyo ama

ben ılk sezonumda sampıyonlar lıgınde cok ıyı bı derece yaptım sonra ben ıstemeden kapasıteyi 12500 artırdılar gs de önce basarı sonra bıraz bütce lazım (en az 50 milyon $ genel bütcen olacak)

İlk sene biraz başarı yaparsan ki bu lige bağlı onadn sonra sana lig sonu sözleşme imzalamak istiyo başkan orada bonuslar var sol tarafta orada hem stadın genişletilmesi hem de antreman sahalarının genişletilmesi ile ilgili yeler var onları seç

Quote Originally Posted by Kerim Kerimov
    Eski CM&FM versiyonlarında sen istemeden de stadı büyütüyorlardı. Bu versiyonda da vardır herhalde öyle bir özellik.
    besiktasla sadece 4 sezon oynadım hic istemeden 2 kere buyuttuler

Nesil
    2006
    Yer
    ÇARŞI

Ben Realdeyken Tesİslerİ BaŞkan Kendİ YaptirmiŞti Ben İstemeden
    Yöneticilerimize ve kurallarımıza saygılı olmayı bilmeyenler forumdan atılır

7 ay önceki konu be yaw.adam oyunu bırakmış bile olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    ÇARŞI

DoĞrusu Yorumu Yazarken Tarİhe HİÇ Dİkkat EtmemİŞtİm Genelde De Bakmiyorum Zaten

bak ozaman ayrıca konuya gerekli işlem yapılır inş

kardeş ilk önce başarılı olucan taraftar stadı tam doldurmaya başladıkça stad fullenince yönetime talepte bulun yapıyolar

Nesil
    2006
    Yer
    Island

ben denizlisporla uefa yı almıştım kulüp bilgilerime girdiğimde stadın kapasitesi,hemen altında 9000 yapım aşamasında diyodu yani 9.000 kişi daha arttırıodum stadı

ya adam o yüzden beni kovdu geliştirimiyorum

Thumbs up ...

arkadaslar bu külübü büyütmeyi nereden soruyon bulamadımda.yani yönetime nereden iletiyon.acıkca anlatırsanız sevinirim .tşk

bende stad yaptırıyorum yönetim izin veriyor ama belediye meclisi izin vermiyor

Nesil
    2006
    Yer
    ÇARŞI

Beledİye Meclİsİ Mİ O Nasi Oluyo Yaa Sen Hangİ Takimdasin 2,lİgden Felan Mi

bazı takımlarda biz istemesek de oluyo ama bazen istesek de yapmıyorlar genel olarak da başarıyla doğru orantılıdır

ben istedimnou camp a adam kovamak için yükselti her sene istiom 7 yıl sonra 300.000 e yakın oldu

arkadaşlar mrb. ben fm2006'da yönetimden nasıl talepte bulunacağımı bulamadım cm'de biliyodum ama fm'de beceremedim yahu bi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by m4gnetic
    arkadaşlar mrb. ben fm2006'da yönetimden nasıl talepte bulunacağımı bulamadım cm'de biliyodum ama fm'de beceremedim yahu bi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
    sağ üstte menajer ismine tıkla sonra çıkan sayfada solda klüp güveni yazan yere gir solda altta yönetime istek yap var oradan istek de bulunabilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

ilk once liginde ve avrupa da basarili olman lazim ondan sonra o kadar para harcarlar haketmen lazim yeni stadi ...

21. Default

vallahi benim başkana stad yaptırıyordum kulüp kararı aldı tam yapacaktı ki belediye izin vermemiş bunu göörünce şok oldum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Şekerspor'da istedim stad bizim değilmiş

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

ya gs deyim kupalar ardı ardına geliyo..sadece 2 kez turkiye kupasını alamadım..geri kalan ne kadar kupa varsa alıyorum.neyse.ali samiyeni 38000 kişilik yaptılar.ben buyultmelerini istedim.ULTİMATOM verdim yonetime.sonra taraftar beni haklı bulduklarını yonetimin stadı buyutmesi gerektigini soyledi.sonra yonetimde kabul etti..su an 45000 olcak galiba..

Quote Originally Posted by kalem
    ben istedimnou camp a adam kovamak için yükselti her sene istiom 7 yıl sonra 300.000 e yakın oldu
    300000e yakım olamaz çünkü o stadın büyütme kapasitesi 120000 yani direk sallamışsın arkadaşım normalde stad 120000 kişilik olunca yönetimden buüyütme isteyince belediye izin vermeyecektir yani burdanda sallamış olduğun çıkıyor ortaya ama editöre girip büyütme kapasitesini arttırdıysan bişey diyemem

ben ordu sporu oynuyorum yönetime istek yaptım stadyumu genişlettiler

ben galatasarayda stadın büyütülmesini istedim.ne zaman stad dolarsa o zaman büyütürüz dediler

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ben Karabüksporla 2 sezonda süperlige çıkmıştım. stad kapasitesini geliştirsiler diye ultimatom verdim beni kovdular. bütçeyi de 2 M $ büyütmüştüm halbuki

Sukru Saracoglu 76 bin kisilik su an

bende old traffordu buyuttum ilk senemde lig kupası ve ligi aldım yeni kontrat istedim sonra da tranfser butcesinden biraz kısarak stadı buyut dedim.biliyosunuz ki old trafford zaten 2006/2007 sezonun basında 76000 oluyo otomatik olarak arsenalin emirates stadyumuna gecmesi gibi işte bende buyut stadı dedim simdi stadım 92000 kisilik oldu 16000 buyuttu.

peki istedik yaptılar diyelim bu olay maliyetli bir olay. sonraki sene transfer parası diye harçlık vermesinler sonra ben karışmıyorum yönetim bilir

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri