Aslında bu konunun başlığı ''Adriano, Brezilya Kadrosuna Çağrılmamış!'' diye değişsin. Hem Alex konu olunca illa tartışma çıkıyor. He bir de Alex, Ronaldinho'yu kesiyordu değil mi?![]()
Aslında bu konunun başlığı ''Adriano, Brezilya Kadrosuna Çağrılmamış!'' diye değişsin. Hem Alex konu olunca illa tartışma çıkıyor. He bir de Alex, Ronaldinho'yu kesiyordu değil mi?![]()
Kimse Alex'i Ronaldinho ile karşılaştırmıyor. Alex Avrupa standartlarında bir oyuncu. Diğeri ise bir dünya starı. Ama Brezilya'nın o mevki için pek çok oyuncusu var zaten.Originally Posted by WishbonE
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Sanane kardeşim belki bana göre Alex - Ronaldinho'yu kesiyor.Düzgün msjlar at.Fikrini söyle çık git.Kimse burda Alex Ronaldinho'yu kesiyor demedi.Originally Posted by WishbonE
peki Juninho Paulista mı alex mi?Originally Posted by Juninho_paulista
Originally Posted by Del Piero_10
güzel bir yaklaşım.Eski Juninho yani 97-98 yıllarında Dünya Kupası öncesi sakatlanana kadar şu an burada konuştuğumuz bir çok futbolcudan iyiydi.Ki 2002 dünya kupası kadrosuna çağrıldı.yani sakatlığı geçtikten sonrada eski formunu aratmadı. Ama şu an tabi yaşı iyice ilerledi.Tekniği hala yeterli olsada hızını ve diğer bağzı özelliklerini kaybetti.
Ben zaten fikrimi söyledim ve çıktım.Originally Posted by Juninho_paulista
İkincisi burda denmedi ama diğer konuda söylendi. Ben de ona karşılık söyledim. Neyse uzamasın..
konu kilitlenecek bence
çünkü tartışacak birşey kalmadı,konu güncelliğini kaybetti artık