Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 76 arası toplam 76 sonuç

Konu: Alex yine kadroya çağrılmadı !..

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by meddah
    Hayır, Ümit Özat gibi..

Ben oynamıyorum artık.. Maradona mental yönden "hiç" ise, ben bu oyunda yokum..
    Yahu Maradona "mental" kelimesinin İspanyolcası be..!
    Hehe Ümit Özat gibi fln değil o bi yalanda teknik açıdan mükemmel şimdi abartmada.
    Maradona'nın adam peşinde koştuğunu değil daha çok adamları peşinde koşturduğuna tanık oldukMaradona top rakipteyken takımını 10 kişi bırakır top takımındaykende 15 kişi hücuma çıkarırdı..Mental derken çalışmasından fln bahsetmiştik sanırım.Ayrıca takım oyununu oynamazdıki Maradona..Zaten tek başına bi takımdı
    Neyse Alex için söylediğim herşeyin arkasındayım herkesle her tür tartışmayada girebilirim bu konuda..

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Tekniğine bir şey demiyoruz canım, ya da yeteneğine..
    Hatta bana kalırsa Brezilya Milli Takımı'nın bankosu olsun..

Ama mental, senin dediğin şey değil..
    Ümit Özat'ı espri olsun diye söyledim zaten
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by meddah
    Tekniğine bir şey demiyoruz canım, ya da yeteneğine..
    Hatta bana kalırsa Brezilya Milli Takımı'nın bankosu olsun..

Ama mental, senin dediğin şey değil..
    Ümit Özat'ı espri olsun diye söyledim zaten
    Mental bircok seyi kapsar zihin gucu dusunce gucu gibi bisey.orda solemek istedigi sey farkliydi.Alex te mental yonden bir hic degil kesinlikle.

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Mental davranış,anlayış hal hareket fizikle uzaktan yakından ilgisi olmayan tamamen zihinsel ve kafa yapısıyla ilgili etkenlerle bağdaştırılacak bir kelimedir.Mesela morali bozuksa mental olarak eksıktir,Futbolcunun mental durumunu herkes çözemez,sahada fiziksel olarak performansını görebilir,ama futbolcuyla konuşan mental durumu bilir,yani teknik direktör...

Örneğin geçen sezon Sol Campbell koca sezon neden yoktu? Mental olarak yerlerde sürünüyordu,aklını futbola veremediğini belirtiyordu,depresyonda olması onun Mentalizasyon Bozukluğu olduğunun bir başka göstergesiydi.

Bir oyuncu mental olarak hazır değilde fiziksel olarak hazırsa iyi performans sergiler mi diye soracak olursak(?) Elbette olabilir,direnci yüksektir ve mental potansiyeli vardır,bunun üstesinden gelebilir,ama bunu her futbolcu yapamaz.Okan Koç bunu beceremediği için şuan bitmiş durumda,sadece mental değil fiziksel olarkta kendine iyi bakamadığı için bitmiş durumda...örnekleri çok...

Sheriff Misafir

Vediğin bilgiler için saol Koray. Bizi aydınlattın.Demekki herkesin bildiğini sanıpta aslında hiç bilmediği bişeymiş

Arkadaşlar Alex ile ilgili düşüncelerinize katkıda bulunacak bir video izlemeyenler mutlaka izlesin.
    http://www.youtube.com/watch?vdhLT2QdJ6Q

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Juninho_paulista
    Arkadaşlar Alex ile ilgili düşüncelerinize katkıda bulunacak bir video izlemeyenler mutlaka izlesin.
    http://www.youtube.com/watch?vdhLT2QdJ6Q
    gerçekten iyi bir video.. alex'in toplara ne kadar iyi vurduğunu gösteriyor.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Sheriff Misafir

en az Ronaldinho, C.Ronaldo... videoları kadar kaliteli..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Aslında bu konunun başlığı ''Adriano, Brezilya Kadrosuna Çağrılmamış!'' diye değişsin. Hem Alex konu olunca illa tartışma çıkıyor. He bir de Alex, Ronaldinho'yu kesiyordu değil mi?

en az Ronaldinho, C.Ronaldo... videoları kadar kaliteli..
    Evet bu konuda katılıyorum. Video'yu sonuna kadar izledim gerçekten müthiş hareketler, goller var.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by WishbonE
    Aslında bu konunun başlığı ''Adriano, Brezilya Kadrosuna Çağrılmamış!'' diye değişsin. Hem Alex konu olunca illa tartışma çıkıyor. He bir de Alex, Ronaldinho'yu kesiyordu değil mi?
    Kimse Alex'i Ronaldinho ile karşılaştırmıyor. Alex Avrupa standartlarında bir oyuncu. Diğeri ise bir dünya starı. Ama Brezilya'nın o mevki için pek çok oyuncusu var zaten.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by WishbonE
    Sanane kardeşim belki bana göre Alex - Ronaldinho'yu kesiyor.Düzgün msjlar at.Fikrini söyle çık git.Kimse burda Alex Ronaldinho'yu kesiyor demedi.

Del Piero_10 Misafir

Sanane kardeşim belki bana göre Alex - Ronaldinho'yu kesiyor.Düzgün msjlar at.Fikrini söyle çık git.Kimse burda Alex Ronaldinho'yu kesiyor demedi.
    peki Juninho Paulista mı alex mi?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben zaten fikrimi söyledim ve çıktım. İkincisi burda denmedi ama diğer konuda söylendi. Ben de ona karşılık söyledim. Neyse uzamasın..

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    peki Juninho Paulista mı alex mi?
    güzel bir yaklaşım.Eski Juninho yani 97-98 yıllarında Dünya Kupası öncesi sakatlanana kadar şu an burada konuştuğumuz bir çok futbolcudan iyiydi.Ki 2002 dünya kupası kadrosuna çağrıldı.yani sakatlığı geçtikten sonrada eski formunu aratmadı. Ama şu an tabi yaşı iyice ilerledi.Tekniği hala yeterli olsada hızını ve diğer bağzı özelliklerini kaybetti.

Del Piero_10 Misafir

konu kilitlenecek bence

çünkü tartışacak birşey kalmadı,konu güncelliğini kaybetti artık

Sheriff Misafir

Konu güncelliğini kaybedince zaten kendi kendine yok olur.Merak etme

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri