böylesine hassas ve önemli bir konuda Askerini satanlar gibi bir ifade kullanıyorsun,ardından arkadaşlar tartışma çıkarmayın yoruldum diyorsun.inan bana sen burda yokken ben yine bunlarla uğraşıyordum ve ben senden fazla yoruldum.burası siyaset sitesi değil.niye siyaset dedim?şu anki hükümete sataşıyorsun ve bu asker gönderme işini yapan hükümet bir siyasi parti hükümeti.kısaca bu sitede sadece senin görüşünde insanlar yok.hal böyle olunca sen bu partiye hakaret edince biz cevap verecez,iş uzayacak ve birilerinin (daha önce çok örnek var) canı yanacak.bu yüzden özellikle son zamanlarda bu tip konularda seni çok görüyorum,bence bu davranışlar içinde bulunma.bunlara gerek yok.buradaki herkesin iyi kötü fikri oluşmuş durumda bu konulara giripte tartışma çıkarmaya hiç lüzum yok.kimse kimsenin kalbini kırmasın durduk yerde.
bu ülke ilk defa ASker göndermiyor,son defada olmayacak bu.
NOT:bu konu burada niye duruyor onuda anlamış değilim burası sohbet alanı.bunun yeri Türkiye ve Dünya gündemi.ama orada inceleme daha sıkı olduğu için bence bilinçli olarak buraya kaydırıyorsunuz bu tip başlıkları.bekleyelim görelim.