Anket Sonuçlarını Görüntüle: fm2006 nın en güçlü takımı?

Voters
365. You may not vote on this poll
  • juventus

49 13.42%
  • milan

26 7.12%
  • inter

23 6.30%
  • real madrid

14 3.84%
  • barcelona

75 20.55%
  • b.münih

20 5.48%
  • liverpool

12 3.29%
  • chelsea

116 31.78%
  • m.united

13 3.56%
  • arsenal

17 4.66%
Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon
91 ile 120 arası toplam 147 sonuç

Konu: FM 2006'nın En Güçlü Takımı

tam bu konuyu okurken benim oyunda chelsea barca kapıştı cl de chelsea 1 0 aldı ama 5. sezon yani bi çok oyuncu deişmişş.nese bende oyumu chelsea ye verdim gayet güçlü bi takım

ben barcayı arsenali milanı interi falan yeniyorum barca çok ofansif oynadığından kolay yeniyorum hatta ama chelsea ve inter çok zor yeniliyolar çok güzlüler en bide trnasfer güncellemelerini yaptım chelsea + ballack,sheva,kalou,mikel bunlarıda ekledim acayip güçlü oldular ama ben daha hiç bir oyunumda chelsea yi almadım

romayı eklemeyi unutmuşsun bence roma

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bence Chelsea.Kadrosu bütçesi herşeyiyle mükemmel.

Nesil
    2006
    Yer
    güneşin bir ışıltısının o

juventus hem yenemiyorsun hemde sen menejeri olunca seni yenemiyorlar

chelsea abi adamları bir türlü yenemiyorum ya

bence chelsea .. çünkü çok ligli oynadığımda ilk senelerin çoğunda şampiyon oluyor...

Chelsea bence

Default arsenal

yaw ne barçası bi kere ronaldinho hem fmde hemde peste berbat oynuyo etooda o kadar iyi oynamıo fmde keza peste ama henry ölemi arsenal ölemi konumuz pes 5 değil ama onuda söliyem dedim arsenal

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

bence fenerbahçe evet arkadaslar bence en güclü takım chelsea ama favori takımım at.madrid bide fb

bence FC Bayern en iyi takım çünkü;her şampiyonlar ligi finalinde o var ne yapıp edip o kupayı alıyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...

Ya bence Munih.Çünkü sistemi bana ters gelio.Ve bence öyle azımsanacakta bi kadrosu yok.Çoğu arkadaş Chelsea demiş tamam bu takımların içinde en iyi kadro chelsea de ama Leeds dahil ben Premier League de oynadığım takımlarda Chelsea ya karşı maçlarda çok az yenilgi aldım.Genelde galibiyet aldım.Bi de Juventus var

Lim10

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

juve bence en güçlüsü çok süper oynuyorlar bu yüzden hiç seçmiyom onları çünkü juve yi yönetmek için ii bir menejer olmaya gerek yok
    So what?
    Saike

inter ve liverpool bende hep fianla oynuolar

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

Juventus derim ben yalnız liverpoll da güçlü olmuş ilk sezon liverpoll açık ara farkla şampiyon oldu..Chelsea de ancak 4. oldu ...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

tabikede chelsea

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

Wink

bnce chelsea..dier bütün takımlara girdim sayılır ama hiçbir takımda takım oyunu yoktu.bunu bi türlü sağlayamadım.ronaldinho bile hep 6 puandaydı 8 olduunu göremedim.ne yaptıysam olmadı.ama chelsea yi tek geçerim hemde aşırı bi bütçe verio.başarı sağlamamanız imkansız.CHELSEA

Nesil
    2006
    Yer
    Island

bence barça ve chelsea çok ii,ayrıca inter de güzel ama teknik direktör oyuncuları oynatamıyor o yüzden başarılı olamıyorlar

ben oylama tgablosunda chelsea ya verdım ama Fenerden yana gönlüm üst üste 5 yıl türkiye lig şampiyonu daumdan sonra sayarsa 7 yıl üst üste oluyor 4 tane Türkiye kupası 2 şampiyonlar ligi 2 uefa 2 dunya kulupler kupası 3 tane super kupa chelseada bu kadar karıyer yok be

chelsea tabikide chelsea deplasmanda oyunda hiç hilesiz bir türk takımyla yenmek en büyük başarıdır bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence arsenal heriflerden bir tüürlü kurtulamamıorum(gs yim) hep aynı gol ya henry frkik ten uzaktan falan vuruyo gol, yada sol dan iniyo çizgiye açıo ortayı adebayor çakıo kafayı gol

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

inter çünkü fbyle dünyanın altını üstüne getirdiğimde beni zorlayan bazen malup eden tek takım interdi...

juventus .....

bütün devleri yendim chelsea yi yenemedim

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

tabikide -------^^^^REAL MADRİD^^^^---------

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

juventus derdim ama sonraki update lerde iyice gücü düştü işe yaramz hale geldi o yüzden Barça derim ben

Nesil
    2005
    Yer
    yurttan

Son update i bilmiyorum da oyunda gördugum en guclu takım manchester united ben rize spor la oynuyorum ve ilk 3 sene katıldıkları butun kupaları laylaylom aldıalr ingiltere italya ispanya ligleri de secili sonra avrupa da karsılarına ben cıktım :P (rekor kırdılar ilk karsılasmamızda 7-0 yendiler en farklı galibiyet oldu şl de) ilk sene chelsea yide arsenalı de barcelona yıda ezdiler ama siz secerseniz o kadar guclu olurlarmı bilmiyorum

chealse barca

abi bayen münih tabikide hucümu olduğu kadar defansıda çok iyi bir takım bütün kupalara ambargo koyuyom

Tabiki Chelsea

Sayfa 4 / 5 İlkİlk ... 2345 SonSon

Mesaj Yetkileri