Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 77 sonuç

Konu: Macaristan - Türkiye

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

'Hakan Şükür ile Milli Takım 10 kişi mi oynuyor?'

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu mücadelesinde ikinci maçımıza A Milli Futbol Takımımız Macaristan'ı deplasmanda 1-0 mağlup ederek 3 puana uzandı.

Galibiyetin ötesinde bir tartışma daha tekrar alevlendi. Hakan Şükür'ün Milli takıma artık katkı yapıp yapmadığı futbol kamuoyunun gündemine Macaristan maçı ile yeniden girdi.

Superspor.com yazarlarından Gürcan Bilgiç ve Kazım Kanat maç sonu yaptıkları değerlendirmede ortak bir noktada buluştu: 'Hakan Şükür ile bu takım 10 kişi oynuyor'..

Son günlerde Hakan Şükür'ün futboluna olan eleştiriler Macaristan maçıyla birlikte doruğa ulaşırken, Fatih Terim'in bir Çarşamba günü Moldova ile oynanacak mücadele Hakan Şükür'ü ilk 11'de sahaya sürüp sürmeyeceği ise merak konusu olmaya devam ediyor.

İşte yazarlarımızın maç sonu değerlendirmesi:

GÜRCAN BİLGİÇ: '10 KİŞİ OYNADIK'

10 kişi oynadık. Hakan Şükür iyi gününde değildi. Arda ve Sabri adeta Hakan abilerinin de yerine koşarak onun açığını kapatmaya çalıştılar. 90 dakika bir kişi eksik oynamamıza rağmen teknik kapasitesi çok yüksek olmayan Macaristan karşısında kontrol hep bizdeydi. Önemli bir galibiyet aldık. Bu galibiyet yolumuzda bize güven ve moral kazandıracak..

KAZIM KANAT: 'HERKES GERÇEĞİ GÖRDÜ'

Hakan Şükür Milli Takımı'nın kontenjan senatörü. Herkes bunu gördü bir tek Fatih Terim görmedi. Bugün sahada 10 kişiydik. Artık Fatih Tekke ve Ümit Karan'ın oynama zamanı geldi. Bu gerçeği herkes görüyor. Ayrıca bu takımda Halil ve Nihat yedek kalmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

biktım artık hep aynı yine hakana yükleniliyor sanki maç boyuncu hakana top gönderdiler tamam yaa hakan suçlu

İkinci yarıyı izleyemedim. Arda nasıl oynadı?

Quote Originally Posted by mahoo
    bu sitede fatih terimden iyi teknik bilgiye sahipler var bravo valaa..
    2m=6 2m+m=9 olacak inş
    bu laf da hemen söylenir heah sanki sen futbol piyasasının içindesin

bence hakan gol atmak dışında herşeyi yapıyor yakında onu da yapacak inş gol atamamasının nedeni de üzerinde aşırı baskı olması ... ayrıca bu haberi gelip burda yayınlamanı da kınıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by ermoon
    İkinci yarıyı izleyemedim. Arda nasıl oynadı?
    iyiyidi hata yapmadı iyi paslar gönderdi ve yine güzel hareketlerini yaptı

Quote Originally Posted by emre1905
    biktım artık hep aynı yine hakana yükleniliyor sanki maç boyuncu hakana top gönderdiler tamam yaa hakan suçlu
    hakan da sahadaki futboluyla cevap versin o zaman eleştirenleri mahçup etsin ?...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

bugun milli takimimiz bi acidan iyiydi oda kazanmamiz onun haricinde ben iyi bi milli takim goremedim herzamanki gibi net pozisyonlar harcandi...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by Hububat_Fiyatları
    hakan da sahadaki futboluyla cevap versin o zaman eleştirenleri mahçup etsin ?...
    hakan ne yaparsa yapsn yine suçlanacak ban söylermisin hakan kaçtane golluk top geldi ne yapsın hakan 10 kişi çalımlayıp golmu atsın

bu laf da hemen söylenir heah sanki sen futbol piyasasının içindesin
    bu lafları söylemek içn futbol piyasasının içnde olmak gerekmez fakat baktım da yorumlara fatih terim şöle fatih terim böle... bunları sölemek içn en az fatih terim kadar olmanız gerekmez mi?? nese konu sapmasın arkadaşım...

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

2.yarıda kornerden top geldi önüne düştü ama vuramadı
    beklemiyordu heralde topu ondan..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

bu sitede fatih terimden iyi teknik bilgiye sahipler var bravo valaa..
    2m=6 2m+m=9 olacak inş
    Öncelikle teşekkür ederim...

Bu laf bana herhalde. Kişisel tartışmaya girmek huyum değildir ama, ben yorumumu yaptım. Hala da diyorum, bu kadroyu seçtiği gün de dedim.

Sen memnun ve mutluydun galiba bugünkü oyundan. Ayrıca yine yazdım sonuçta kazandık mutluyum diye. Ama oyuna müdahalesi sıfırdı. Bunu söylemek de Fatih Terim'den daha teknik bilgiye sahip olmaksa evet kabul ediyorum ben daha iyiyim....
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by emre1905
    hakan ne yaparsa yapsn yine suçlanacak ban söylermisin hakan kaçtane golluk top geldi ne yapsın hakan 10 kişi çalımlayıp golmu atsın
    hayır iyi yer tutsun yeter golün asistini bile servet yaptı

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

tamam hakan suçlu fatih terim suçlu çünkü bunlar galatasaraylı

ben öyle bişey demedim nerden bu noktaya vardın anlamış değilim ben açıkçası hakanın gol atmasını ya da etkili gözükmesini çok isterdim ama sahada göremedim açıkçası bu maçı kazanmamız da tuncayla ardanın rolü büyüktür tuncay gerçekten çok akıllı koşular yaptı arda ise mükemmel oyun kurdu takımın beyniydi bence etkisiz elemanlarımız sabri gökdeniz ve hakandı tabi sonradan hüseyini niye aldı anlamış değilim

hüseyini niye aldı anlayamazsın zaten...çünkü sen takım fatih terim kadar ii tanımıyorsun mehmeti rahatlatmak içn almış olabilir...

hüseyini niye aldı anlayamazsın zaten...çünkü sen takım fatih terim kadar ii tanımıyorsun mehmeti rahatlatmak içn almış olabilir...
    abi mehmet oyun kurucu mu rahatlasın hem hüseyinden başka ön libero mu yok bana bi tane dünya futbolunda yavaş, yeteneksiz ve uzun boyundan başka bişeyi olmayan bi ön libero söyle helguera hariç o zaten ön libero sayılmaz sweeper sayılır serveti oynat can ı oynat ön liberoda aynı şey ya

abi mehmet oyun kurucu mu rahatlasın hem hüseyinden başka ön libero mu yok bana bi tane dünya futbolunda yavaş, kazma ve uzun boyundan başka bişeyi olmayan bi ön libero söyle helguera hariç o zaten ön libero sayılmaz sweeper sayılır serveti oynat can ı oynat ön liberoda aynı şey ya
    YORUMSUZ....

YORUMSUZ....
    yorumsuz bi cevap değil beni haksız çıkarıcak bişey söyle madem...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

bügünkü yorumlardan anladığım fatih terim hiç birşey bilmiyormuş

abi ben fatih terim hüseyini niye aldı derken neden başka gol düşünmüyor da üstüne yatıyor dedim saptırmayın dediğimi sonuçta hüseyini alırken gökdeniz çıktı fatih terime laf ediyor diye evdekilerle bile tartıştım ben

yorumsuz bi cevap değil beni haksız çıkarıcak bişey söyle madem...
    mehmet oyun kurucu değil de ne forvet mi bugün takımda körevi neydi...adam hüseyin girdikten sora orta sahayı geçebildi...
    mehmet türk olmasaydı onun yerinde kim oynuyodu:hüseyin sakın fatih terim adamı küstürmemek içn almış olmasın oyuna... ayrıca dikkat et hüseyin girmeden oyun dengedeydi adamlar gol deniyorlardı... ne zaman hüseyin girdi... mehmet rahatladı ayrıca ileriye de katkı sağladı... çıkan gökdeniz adam yorgun ve sadece ileriye dönük bir futbolcu... giren hüseyin mehmetin yerine geçti gökdenizin yerine de mehmet geçti rakim ataklarda hücumu kesti gökdeniz bunu yapamıyordu.. ayrıca biz atağa çıkarken de gökdenizin görevini üstlendi yani fatih terim bu değişiklik le bir taşta iki kuş vurmuş oldu ama sen hale ıskaladı diyorsun...

mehmet oyun kurucu değil de ne forvet mi bugün takımda körevi neydi...adam hüseyin girdikten sora orta sahayı geçebildi...
    mehmet türk olmasaydı onun yerinde kim oynuyodu:hüseyin sakın fatih terim adamı küstürmemek içn almış olmasın oyuna... ayrıca dikkat et hüseyin girmeden oyun dengedeydi adamlar gol deniyorlardı... ne zaman hüseyin girdi... mehmet rahatladı ayrıca ileriye de katkı sağladı... çıkan gökdeniz adam yorgun ve sadece ileriye dönük bir futbolcu... giren hüseyin mehmetin yerine geçti gökdenizin yerine de mehmet geçti rakim ataklarda hücumu kesti gökdeniz bunu yapamıyordu.. ayrıca biz atağa çıkarken de gökdenizin görevini üstlendi yani fatih terim bu değişiklik le bir taşta iki kuş vurmuş oldu ama sen hale ıskaladı diyorsun...
    ben mehmet etkili olmadı demedim ama asıl yeri amc veya amr değil biz mehmeti önliberomuz yok diye almadık mı ayrıca gökdeniz değil sabrinin görevi rakip atakları kesmekti gökdeniz çıkınca sabri sağa hsüeyin sabrinin yerine geçti ama şu var sabri zaten maç boyunca kötüydü hem hüseyin varken de yokken de macarların gol pozisyonu olmadı frikik hariç (hatta varken bi şutları var) ben şunu diyorum mehmet i sen pirlo yerine koyuyorsun o zaman hem oyun kursun hem defansa yardım etsin ha şu var hüseyin varken adamlar daha çok bizim yarı sahaya döktü oyunu

tamam kardeşim bizm burda tartışmamız birşey değiştirmiyor maalesef inşaallah bundan soraki maçları da kayıpsız geçp yolumuza devam ederiz .. herkese iyi geceler..

sana da ben umutsuz değilim açıkçası gene de biraz zaman lazım takıma ama kadro da değişir mutlaka gene

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ben mücadeleyi beğendim fatih hoca gerçekten bu işi biliyor bence tam maça göre kadro çıkardı...sabri iyi orta yapan bir oyuncu ve kapalı defanslara karşı çizgiye inip orta açmak en mantıklı çözümdür bunu denedi iyide oldu bence...ayrıca hüseyin değişikliği süperdi çok atak yediğimiz bir dönemde hüseyini alarak orta sahada baskıyı arttırdı bence mantıklıydı...servet sivasta oynayınca kendini bulmuş gibi geldi bana darısı selçuk,kemal ve canın başına...bence maçta göze batanlar rüştü,aurelio,servet,arda ve tuncaydı...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

abi mehmet oyun kurucu mu rahatlasın hem hüseyinden başka ön libero mu yok bana bi tane dünya futbolunda yavaş, kazma ve uzun boyundan başka bişeyi olmayan bi ön libero söyle helguera hariç o zaten ön libero sayılmaz sweeper sayılır serveti oynat can ı oynat ön liberoda aynı şey ya
    ne diyeyim yaa gitti huseyini stoper yapti bari direk kaleye soksaydin...

Rezalet bir milli takım.Fatih Terim sonuçtan başka bir şey beceremiyor şu anlık.

Ayrıca ah hububatcıgım üzgünüm ama Hüseyin'e kazma demenin bir bedeli vardır sanırım?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bence takım kadrosundaki en büyük eksik Hakan Şükür'dü. Sahada yürüyecek hali yoktu. Bir forvetin yapması gereken işleri yapmadı. Türkiye'de pek çok iyi forvet var. Artık Hakan döküyorsa sadece Galatasaray için ter dökmeli.. Bu maçın tek ama tek eksiği Hakan'dı.

Çok az pozisyon vermemiz güzeldi, son 10 dakikaya kadar rakip sadece 3 şut çekti yanlış hatırlamıyorsam. Aurelio çok iyiydi. Defansın garantörü idi.

Ne olursa olsun 2 maçta 6 puan güzel.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006

2/2 yaptık güzel bir başarı inşallah devamı gelecektir. Maçı izlemedim ama kazandığımız puan çok önemli oldu şuan maç fazlasıyla Norveç lider bu hafta Moldova'yı geçersek liderliğimizi geri alabiliriz.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri