Quote Originally Posted by mahoo
mehmet oyun kurucu değil de ne forvet mi bugün takımda körevi neydi...adam hüseyin girdikten sora orta sahayı geçebildi...
mehmet türk olmasaydı onun yerinde kim oynuyodu:hüseyin sakın fatih terim adamı küstürmemek içn almış olmasın oyuna... ayrıca dikkat et hüseyin girmeden oyun dengedeydi adamlar gol deniyorlardı... ne zaman hüseyin girdi... mehmet rahatladı ayrıca ileriye de katkı sağladı... çıkan gökdeniz adam yorgun ve sadece ileriye dönük bir futbolcu... giren hüseyin mehmetin yerine geçti gökdenizin yerine de mehmet geçti rakim ataklarda hücumu kesti gökdeniz bunu yapamıyordu.. ayrıca biz atağa çıkarken de gökdenizin görevini üstlendi yani fatih terim bu değişiklik le bir taşta iki kuş vurmuş oldu ama sen hale ıskaladı diyorsun...
ben mehmet etkili olmadı demedim ama asıl yeri amc veya amr değil biz mehmeti önliberomuz yok diye almadık mı ayrıca gökdeniz değil sabrinin görevi rakip atakları kesmekti gökdeniz çıkınca sabri sağa hsüeyin sabrinin yerine geçti ama şu var sabri zaten maç boyunca kötüydü hem hüseyin varken de yokken de macarların gol pozisyonu olmadı frikik hariç (hatta varken bi şutları var) ben şunu diyorum mehmet i sen pirlo yerine koyuyorsun o zaman hem oyun kursun hem defansa yardım etsin ha şu var hüseyin varken adamlar daha çok bizim yarı sahaya döktü oyunu