baba bende 15 yaşında bırakmıs olası lazım yanlıs hatırlamıyorsam hemde TürktüOriginally Posted by CeZa_06
2 kere başkanlar adam aldı istemesemde
1.chelseanın baskanı c.ronaldaoyu 100 milyon $ aldı
2 Fenerin başkanı sayın a. ben tam interin kalecisi neydi adı unuttum 2. kaleci brezilyalıyla anlastım imza attrıcam bedava gelıyor başkan kalktı kendısı belçikalı kaleci aldı gerçi kalcenin güçleri 16 dan aşagıya pek inmedi ama olsun
uefa kupasdında 1 maç bile kaybetmeden finale geldım finalde 0-0 (2.uzatma)giden maçta benım oyuncu hatırlayamadım bak şimdi neyse son saniye 10-20 sn sonra penaltılar olcak son atak yani gitti adam yumruk attı abi inanamazsın ceza sahasının hemen önü adamlar (schalke) gol yaptı aldı kupayıböye baska maclarda falan kafa falan atıyor futbolcu ama cok sık degıl 1 yıldı 2 kere ya oluyor ya olmuyor
1-0 yeniyorsam hele dakika 70-80 arası ise ölüm gibi maçı heycandan seyredemiyorum mutlaka atıyorlar cok kaybettım ama kımıde ben atıyorum 2-0 yenikken 81-85-90 da attıgım gollerle yendıgımı hatırlıyorum daha cok farklı macı cevırdım 4-0 dan 4-4 oldu falan ama sondakika degıldı onlar
kendım oyuncu beyendım gözlemciyi gönderdim bi baksın dıye bu gözlemci profesyonel futbolda gelecegı yok dedı birde fenerde oyanayacak kapasitede degıl ona yakın bır sey demısdı ben alamaktan vazgectım adam transfer sezonunda dünya çapındaki takımlardan teklıf aldı barca madrid chelse vb.
ve adamın fiyatı 3,250 iken chelseaya gittiginde 16.750 olmustu ve 2 sene sonra dahada katladı ve guclerı fulledıama bır kerede gözlemciye uymadım defans almıstım harıka bırı cıkmıstı ve cokta ılgı göruyordu yanı
daha cok sey olmustu ama bu kadar yazı yeter![]()

böye baska maclarda falan kafa falan atıyor futbolcu ama cok sık degıl 1 yıldı 2 kere ya oluyor ya olmuyor
Alıntılı Yanıtla