Ben size diyorum ki ;

Dünyada Football Manager kadar türkçeye ihtiyaç duyulan 2. bir oyun yok..
En azından şu oyunu Türkçe alın..

Ayrıca benim kimseyi küçümsediğim yok. Ayda 5 ytl nedir. GÜnde 200 kuruş.. Kusura bakmayın ama bu parayı en azından şu foruma girip yazanların hepsi verebilir.

Quote Originally Posted by şampiyon
illusion arkadaşım.orjinal oyunuı elbette savunacaksın bu senin ve herkesin yapması gereken birşey.ama işi orjinal oyun almayanlara küçümseye kadar götürme istersen.o cevabı yazan arkadaşın kendi fikridir.ve tüm korsan oyun alanlar o şekilde düşünüyor demek değildir."sen ve senin gibiler gibi bir lafı bir daha görmeyiz umarım.Alan var,alamayan var.senin ayırdığın 5 YTL'yi bile ayıramayıp senden fazla oyun oynamak isteyen insanlar var bu ülkede.Başka bir ülkede yaşıyormuş gibi konuşmaktan vazgeç bence.

benim ailemin geliri inanın çok düşük. ama ben günde 3-5 kuruş ayırmaya gayret ediyorum. cebindeki bozuk paraları bi kenara koysan ayda 5 ytl yapar. oyun 60 ytl diyosunuz. bu oyun 30 ytl olsa yine bi allahın kulu orjinal almaz. ben kimseye demiyorum ki aldığınız her oyun orjinal olsun. Ama şu oyun orjinal olsun. yüzbinler korsan alıyor bende korsan alayım zihniyeti bitsin. sen ve senin gibiler derken korsan alanları kasdettim. kimseyi küçümsemek gibi de bi derdim yok. amacım da yok.