1 ile 30 arası toplam 150 sonuç

Konu: FM 2007'de Türkiye Ligi'nden beklentileriniz

Hybrid View

Quote Originally Posted by acaran
    Walla ben demoyu oynadim alexi mukemmel yapmisla,appiahı ise direk ingiliz takimlari transfer ediyor,arda ise yetenegi olmasina ragmen fiziksel ozellikleri zayif bu yuzden bu oyunda cok gelisemicek ne yazikki tuncay klasik tuncay iste her oyuda oldugu gibi bu oyundada unlu olacaktir, ve son olarak bu oyunda futbolcularin ozelliklerinden cok kariyerleri on plana cikiyor ..... kisacasi bizim lig yine seviye olarak dusuk olacak carusca ise hic iyi yapilmamis zaten 23 yasına gelen futbolcu arjantin milli takımında oynayamamıssa bu oyunda unlu olmasınıda bekleyemeyiz son olarak tabiki lugano kariyeri en saglam futbolcu olarak ligimizde en kaliteli yabanci olacak zaten bi defans oyuncusu icin 9 milyon dolar gibi bi degere sahip
    kardes oyunu daha oynamadım tek tek yorumları okuyodum.. bi cok sacma yorum var. herkes takımı hakkında o super bu super demis. ama senin su lugano hakkında soyledigine baya guldum. "tsl en kaliteli yabancı olacak" yani bunu fanatiklikten mi soyledin, oyun da mı böyle yoksa senin hayallerin mi?
    lugano da edu da lucaiano nun eline su dokemezler.. adamlar da ustun bi ozellik olarak hicbisey yok. onder'le luciano'ya yazık edildi..
    oyun için de tek temennim dogruların koyulması abartılmadan kucumsenmeden..

Nesil
    2006
    Yer
    ÇARŞI

Quote Originally Posted by tentenboy
    kardes oyunu daha oynamadım tek tek yorumları okuyodum.. bi cok sacma yorum var. herkes takımı hakkında o super bu super demis. ama senin su lugano hakkında soyledigine baya guldum. "tsl en kaliteli yabancı olacak" yani bunu fanatiklikten mi soyledin, oyun da mı böyle yoksa senin hayallerin mi?
    lugano da edu da lucaiano nun eline su dokemezler.. adamlar da ustun bi ozellik olarak hicbisey yok. onder'le luciano'ya yazık edildi..
    oyun için de tek temennim dogruların koyulması abartılmadan kucumsenmeden..
    SEN DE BİRAZ ABARTMIŞSIN LUGANO GÜNEY AMRİKANIN EN İYİ DEFANSI SEÇİLDİ VE EDU DE MİLANIN ALACKLARI LİSTESİNDEYDİ LUCİANO İSE SADECE KAFA TOPLARINDA VARDI GERİSİ YOK ZATEN ÇOK AĞIR KOŞUYODU
    Yöneticilerimize ve kurallarımıza saygılı olmayı bilmeyenler forumdan atılır

Quote Originally Posted by fatih öksüz
    SEN DE BİRAZ ABARTMIŞSIN LUGANO GÜNEY AMRİKANIN EN İYİ DEFANSI SEÇİLDİ VE EDU DE MİLANIN ALACKLARI LİSTESİNDEYDİ LUCİANO İSE SADECE KAFA TOPLARINDA VARDI GERİSİ YOK ZATEN ÇOK AĞIR KOŞUYODU
    ya o orda seçildi bu bunun listesinde beni ilgilendirmiyo.. ben şu geldiklerinden beri oynadıkları futboldan bahsediyorum.. tamam dersin ki daha alışamadılar. ama bi adamın kumaşında varsa daha kafadan belli eder.. arda gibi burak gibi..
    mesela önder geldiğinde ben dedim mükemmel bi defans ve hala öle düşünüyorum.
    ama bu adamlarla fener daha çok gol yemeye başladılar..
    e ama dogru biri g.amerikanın en iyi defansı diğeri de milan'ın listesinde..

Mesaj Yetkileri