Quote Originally Posted by erkanzengin
ben iyi bi galatasaraylıyım ve ardaya adeta tapıyorum şu aralar ama siz heralde ardayı tanrı olarak görmüşsünüz=) 2.sezonda arda ronaldinhoyla aynı hatta daha iyi özelliklere sahip oldu intere gitti we değeri 47 m oldu...bşka bişi sölememe gerek yok hrlde anlayan anlasın..=)
öncelikle böyle bir şey olması için ancak databas'in small yada normal açmış olman lazım aksi halde imkansızdır böyle bir şey. Ronaldinho ile aynı demişsin olması imkansız ronaldinho'nun c.a'si 190 civarlarında ardanın 145 ile başlıyor en fazla 170 olabiliyor yani Ronaldinho'dan iyi olması imkansızdır.. Arda iyi ve genç olduğu için gelişmesi daha çabuk oluyor ama asla ronaldinhodan falan iyi olamaz.

Bu arada ben anlayamıyorum sizi daha geçenlerde a.polat çıkıp arda portekizli olsa şu anda 20 milyon eder dememişmiydi? Lütfen eleştri yaparken biraz daha dikkatli davranalım

Quote Originally Posted by semsi1991
bu yamada niye g.güleç baki burak ve m.sedef i kontratları yarı zamanlı onu anlayamadım
saydığın oyuncuların hepsinin ortak özelliği çok genç olmaları işte bu yüzden yarım zamanlı diğer tüm genç oyuncularda da bu oluyor yani biz özellikle yapmadık