Evet resimlere gerek yok ben de biliyorum zaten genel olarak Türk oyuncuların özelliklerinde biraz fazlaya kaçılmış ama şu da bi gerçekki biz bu oyunları tam olarak istediğimiz gibi yansıtamıyoruz oyuna. Kafandan geçen herşeyi aynen aktaramıyorsun oyuna..

Şu da var mesela önder turacı ile terry i kıyaslayacak olursak önderin markinginin 20 olmasıyla terryin markinginin 20 olması aynı şey değildir. her özellik için bu böyledir. bu özellikleri daha iyi yansıtabilmesi için c.a vardır. Yani c.a sı 180 olan terry ile c.a sı 140 olan önder arasında özellik bakımından bakıldığında pek bir fark göremesen de oyundaki performansları bakımından dağlar kadar fark vardır. terry c.a sı 180 olduğu için(dünyanın en iyi defansları arasında) her özelliğini daha iyi yansıtır oyuna. Ama önderin bu 20 olan marking i belki Türkiyedeki vasat c.a daki vasat oyunculara söker. O yüzden Terry ile Önderi kıyaslama. Zaten fiyat olarak bakacak olursan bu kadar benzer özellikteki iki adam arasında o kadar fark olmayacağını anlaman lazım.önder 2.5 milyon avro, terry ise 33.5 milyon avro. bu fark sadece terry chelsea de oynadığı için değildir aradaki c.a farkını anlaman içindir. ilk bakışta buradan anlayabilirsin. bir futbolcunun c.a sı yüksek ise yada genç bir futbolcunun p.a sı yüksek ise benzerlerine oranla fiyatları da daha yüksek olur..

Son olarak da yine bu aynı fark Arda ile C.Ronaldo arasında. Bence gayet iyi yapılmış sen neresine ısınamadın anlamadım. Ronaldo gerçekte olduğu gibi fiziksel anlamda ve biraz da teknik açıdan Ardadan üstün.Bence gayet normal. Ronaldo 40 milyon avro ediyorsa bırak da benim Ardam 10 milyon avro etsin..