Quote Originally Posted by scolari12111
sen en azından bıraksın demiyorum herkes o nu diyor genel de.bu senin görüşün formsuz diyebilirsin ama sen de düşün inanıyor musun ersen in avrupa da bizi taşıyabileceğine?ümit karan filan olsa tamam.
Ben şunu anlatmak istiyorum milli takım maçları genelde ayda bir filan olur ve milli takım formalarını giyen oyuncuların form grafikleri bir ayda çok değişir.Ben Hakan Şükür kötü oyuncu bıraksın felan demiyorum.Benim dediğim olay şu.Milli takıma o ay içinde maçlarda formda olan oyuncular alınır ve şuanda en fazla formda olan bir pivot forvet Ersen Martin var.Ayrıca kafa toplarını Hakan Şükür indirmek için varsa milli takım çift forvet neden oynamıyor diye sorarım veya neden kanatlar daha fazla kullanılmıyor diye sorarım.Ersen bizi Avrupa Şampiyonasında taşıyamaz ama bizi hiçbir pivot santrafor taşıyamaz.Artık dünya futbolunda klasik kanat ortalarından gelen goller olmuyor daha biraz estetik futbol oynanıyor bunun için bu futbola uygun Ümit Halil Nihat Fatih Tekke gibi kaliteli oyuncularımız var.Bir daha dünkü maça gelirsek Hakan Şükür'ü neden değiştirmedi derim.Çünkü gerçekten kötüydü ve milli takım defansa yavaş yavaş çekiliyordu buna uygun olarak bu oyun sisteminde Hakan birşey yapamaz.Benim anlatmak istediğim bu.Şunu diyebilirsiniz ama Ersen Martin Macaristan Moldova maçlarında oynar bir İtalya İspanya maçlarında oynayamaz ben size katılırım.Ama Macaristan maçında da bu oyuncunu kazanmak zorundasın belli mi olur belki ona birgün muhtaç kalırsın...