defans hattını derin ttumk bek lere uzun top yaptırmak tempoyu düşürmek (zaten bu tip avrupa maçlarında tempoyu düşürmek istesende emin ol düşürmen için senin takımının karşı takımdan daha teknik bi ortasahası olmalı) bu tip maçlarda bence yapılmaması gerekn en önemli 3 sey sevgili dostum lütfen bi zahmet etde o tarz maçların en azından ilk 15-20dakikasını full izle ....
1.si defans çizginiz geride ise ve ilk sezonda değilde oturmuş bi takım kurduysanız defansınızada güveniyosanız bu yaptığınız iş defansınızın ortassahadaki hamle üstünlüğünü dönen top karşılamasını yarı yarıya hatta daha bile aza düşürür ayrıca hücümda kaptırdığınız bi topta defans bloğu ile orta 4 lü veya 3 lü bloğun arası baya bi geniş kaldığı için (özellikle arsenal chelsea,liverpool,barca,inter,villareal,fc bayern ve diğer tipik ingiliz takımları) bi r uzun top ile ortasaha bloğunu geçip müthiş bi kontra atak yakalarlar ve o geniş alanada o teknik oyuncular neler yapabiliyor kesin biliyosunuzdur zaten sonrası defans hattını geçmek olucaktır iki çapraz koşu ile bekler bi tarafa tandem bi tarafa sürüklenir arkadan geln 3. isim ya golu atar yada şanslı iseniz kaçıırır ve bu emin olun 2 ve ya 3. de kaçmaz
2. beklerin uzun topla çıkması olayı
bu ise tamamen top kaybını kabul edip top şişirmeyle aynı şeydir (ki galatasaray bunu gerçekte sık sık yapardı Hakan şüküre)bu taktik sayesinde top kaybı sayınız baya bi artıcak ama öneml iolan top kaybı nın artması değil defansın kaptığı topları ortasahaya aktarıp hızlı ataklarla sizi sürklase etmesi olur zaten takım ofans ta ise defans bloğunuz geride ise yine üstte yazdığım durumla karşı karşıya kalırsınız....
3. sü tempo mevzusu
barcelona besiktas maçı var ss de bu tip bi açta senin düşük tempolu oynamaya çalışman sadece rakibin geri kademeyi daha çabuk oturtmasını alan paylaşımını gerçekleştirmesini ve seni kapanarak beklemesine vesile olur ki sen onlar bunları yaparken ya defansından yan top yaparak onları üstüne çekmeye çalışırsın(bu elde olan bi olay değil) yada kalecein bi uzun top atar %50 şans var dır topun senin oyuncuna gelmesi için ondan sora ise şansın dahada düşer gol için ve bunları geçtim tempoyu düşük tutmak zordur barca chelsea fc bayern gibi takımlar karşısında çünkü siz düşürmeye çalışsanızda onlar yüne yüksek bi tempoda oynar
benim size tavsiyem bu üçü dışında zaten arkadaşımın dedikleri taktiklerin değişmezleridir benim için eğer diziliş konusundada doğru tercihi yaparsanız zaten yenilmeniz süpriz olur benim tavsiyem alan daraltmayı fulleyin genişliği en dara getirin kısa pas oynayın gerisini arkadaş yazmış onlarıda uygulayın tabi dizilişide düzgün secin başarılı olursunuz bu arada atak oynayan takımları yenmek zor değildir defansı iyi yapan ve iyi alan daraltan takımları yenmek zordur (chelsea,inter,arsenal,......) gibi bu yüzden hepsini tekrar tekrar düşünün .
Originally Posted by peluk
evet bu sözede güvenin çünkü küük takımlar sizin buyuk takımlar akarşı yaptıklarınızı size karşı yapıyolar sonuçta ya beraberlik çıkıyor yada kontradan atılmaış/yenilmiş bir gollü galibiyetler

Alıntılı Yanıtla