1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: 'Türkiye, 'hacker'lıkta dünya ikincisi

Hybrid View

bence hacker lıkta değil de LAMER lıkta birinciyiz. Adamın hiç bir programlama bilgisi yok ben hackerim diyor böyle insnalarla dolu ortalık

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by hizlioglu
    bence hacker lıkta değil de LAMER lıkta birinciyiz. Adamın hiç bir programlama bilgisi yok ben hackerim diyor böyle insnalarla dolu ortalık
    Aynen.

Bilgisayardan anlarım hack ile işim olmaz hiç uğraşmadım.Gelen giden nasıl hacklerim şunu nasıl bunu yaparım diyor.Hazır programla ananem de kırar şifre

Bir de yeni çıktı böyle programları öğrenen adamlar tehdit ediyor milleti.Çoklu bir konuşmada kavga çıkarsa direk lamer birini çağırıyorlar ortama hacklerim falan diyorlar.Eğitim şart kardeşim

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    o film süperdi ama, ninjalar suyun altında 3 gün yaşayabiliyordu
    adam bakışlarıyla taşları falan kaldırıyordu

vcd sini bulsam
    O yok ama şöyle birşey var elimde.

http://www.youtube.com/watch?v=G8ESk_8I5h4

Müziğe ve taramalı tüfek sahnesine dikkat
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dick
    Aynen.

Bilgisayardan anlarım hack ile işim olmaz hiç uğraşmadım.Gelen giden nasıl hacklerim şunu nasıl bunu yaparım diyor.Hazır programla ananem de kırar şifre

Bir de yeni çıktı böyle programları öğrenen adamlar tehdit ediyor milleti.Çoklu bir konuşmada kavga çıkarsa direk lamer birini çağırıyorlar ortama hacklerim falan diyorlar.Eğitim şart kardeşim

hatta o konuşmanın devamında karşı tarafta hackerlığa ( !? ) yeni başlamış birini google'ı bu hackledi işte diye tanıtabilir..sonra karşılıklı küfürlerle ve "sen sonra görürsün, ip'ni aldım.." gibi cümlelerle son bulur bu konuşma..he sonuç mu ? sıfıra sıfır elde var sıfır..

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by dick
    Aynen.

Eyvallah sağol senin linke tıklayınca yandakilerden buldum,videolar bölümüne koyucam

YOK BÖYLE BİR FİLM,bir daha çekilemez

Mesaj Yetkileri