Kardes gecen hafta senin yazdigini okurken "hay Allah, ne bicim is" demistim. Cuma gunu de benim eve yildirim dustu Bilgisayar ve Dijital TV sizlere omur maalesefOriginally Posted by gorkem88
Hemen aklima geldin bu kadar olur yani. Bakalim simdi yeni bir guc kaynagi aldim takacagim. Olmadi guzel bir kampanya var canavar bir bilgisayar onu alacagim yarin. FM'ye hazirlikli olmak lazim...
Gecmis olsun.
Turkcen cok kotu. Hangi millettensin? Benim de Antalya'ya yerlesmis bir cok yabanci arkadasim var da...
Saygilar

abi snir oldm ya.......sen okadar bekle oyunun demosu çksın we pc gtsin......şimdi cafedeim indrmeee çalışıom bakalım noolcak......benden size tavsie (CİDDİE ALIN WALLA BENDEN DEMESİ).....yıldırımlı hawalarda pc i kapaın...........................
benim pc garantie gönderdim allhdan garantsi dolmadı şimdi istanbulda pfffffff........ama en kısa zamanda oyunicam sabırsızlanıormm
Hemen aklima geldin bu kadar olur yani. Bakalim simdi yeni bir guc kaynagi aldim takacagim. Olmadi guzel bir kampanya var canavar bir bilgisayar onu alacagim yarin. FM'ye hazirlikli olmak lazim...
Alıntılı Yanıtla