Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 103 sonuç

Konu: Galatasaray ın tranfer listesi sizce nasıl olmalı ?

Bence de Galatasaray Frank De Bour,Flavio Conceicao örneklerinden biraz ders alması lazım.Ama bence bu gündemdeki bazı saçma sapan transfer haberlerinin çoğu Medya'nın *** **** Takvim Gazetesinde hergün başka bi dünya yıldızının Galataya,fenere transfer haberlerini görüyoruz.Artık Fenerbahce.org sitesinin ana sayfası bu uydurma haberlerin yalanlanmasıyla doluyo.Ama Özhan Canaydın hala
    Rui Costa,Luis Figo gibi ihtiyar dedelerin peşinde koşuyosa diyecek tek bir laf kalıyo:
    Lütfen şahıslar hakkında aşağılayıcı tabirler kullanmayalım[Edit by Genghis_Khan]

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul bjk

bence halil hamit altintop alsinlar bide rubinho

Nesil
    2005
    Yer
    CURVA NORD

Quote Originally Posted by besiktas 67
    bence halil hamit altintop alsinlar bide rubinho

yine yalan dolan haberler ve yine hikaye kof transferler...

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Okan Koç'u alamadık sanırım ..

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Rıza Çalımbay isterse göndeririz demiş, zaten Okan'da gelirim diyormuş, Beşiktaş'ta bonservis güzel bir meblaada tutcak gibiymiş, yani son okuduklarıma olumsuz bir gelişme yok...

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

başkan bey bugün açıklama yaptı.okan koç u istemem,daha önce bize söz verip başka takıma imza atmıştı!
    madem bu kadar ince düşünüyorsun canaydın, o halde hakan ünsalı neden geri getirdin diye sorarlar adama!

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

bu yönetimin gitmesi gereeek

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2005
    Yer
    CURVA NORD

Quote Originally Posted by 11
    başkan bey bugün açıklama yaptı.okan koç u istemem,daha önce bize söz verip başka takıma imza atmıştı!
    HELAL OLSUN SANA OZHAN BAŞKANIM SONUNDA BENIM GIBI DUSUNMEYE BAŞLADIN.GALATASARAYA OYLE HER ELINI KOLUNU SALLAYAN GIREMEZ

VoLkaN BaROs doğru söylüyorsun bu yönetim Galatasaray ı mahfediyor böyle giderse seneye ilk 10 a bile giremeyecez...

Galatasaray Davids i alabilecek mi ?? yada Alınırsa Galatasaray a derman olabilir mi???

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

bence alınabilir,gelmemesi için bir neden yok.tek sorun yönetimin para bulabilmesi ve peşinde bir kaç kulübün daha olması.gelirse de çok iyi olur.

arkadaşlar ribery konusunda bi gelişme var marsilya başkanı kulübe galatsarayın ribery için ödediği bonservis parası olan 1.9 milyon euro yu verelim fifa ya gitmeyin demiş herhalde galatasaray haklı gibi o zaman

Nesil
    2005
    Yer
    CURVA NORD

Quote Originally Posted by gozgoz
    arkadaşlar ribery konusunda bi gelişme var marsilya başkanı kulübe galatsarayın ribery için ödediği bonservis parası olan 1.9 milyon euro yu verelim fifa ya gitmeyin demiş herhalde galatasaray haklı gibi o zaman
    kesınlıkle galatasaray haklı veya en azından ben oyle dusunuyorum.bi tarafta rıberynın soyledıklerı bı yandada 100. yılını doldurmus bır klup.hangısının dogruları soylemesı daha muhtemel

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

beklemekten başka çare kalmadı kardeşim.inşallah zor durumda kalan biz olmaz ve hakkımızı söke söke alırız.

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

merak etmeyin 10 Milyon Euro'dan fazla bir para alacaz bence

işallah alırız ama zor gibi kimse vermez 10 milyon euro

Nesil
    2005
    Yer
    CURVA NORD

işallah alırız ama zor gibi kimse vermez 10 milyon euro
    kımse rıbery ıcın 10 mılyon euro tabıkı vermez ama olay artık fıfalık oldugu ıcın onların verdıgı karara uyulacak.haaa dersenkı fıfa marsılyaya 10 mılyon euro odemek zorunda bırakırmı dıye bencede bırakmaz.

alsak alsak bana gore 2-3 mılyon euro arasında alırız

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

hatırlarsanız hakan şükür emre ve okan gsden intere giderken yine böyle açıklamalar yapılıyor gsnine en az 15 milyon euro civarında tazminat alınacağı söyleniyordu.sonuç ise hezimet olmuş gsnin altyapısından son yıllarda çıkmış en iyi futbolcu olan emre için gs 3milyon euro kazanabilmiş ve bu paraya okanın da tazminatının dahil olduğu açıklanmıştı hemde o zaman eski bosman kuralları yürürlükteydi ve gsnin haklılık payı çok daha yüksekti şimdi de farklı olmayacak bari ribery verilen paralar kurtarılsa

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Ona verilen paraların kurtarılması değil, Marsilya kulübü afedersiniz ama eşşek gibi hem tazminatımızı ödeyecek, hem FİFA da ve Dünyada bir kez daha mimlenecek, hem Ribery' nin futbol hayatı kararacak, hemde ikisi de özür dileyecek televizyonlardan Türk milletine...

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

işallah adam akıllı bi para alırız ama 10 milyon verceklerin pek zannetmiyorum umarım verirler ama 5 milyon euro dan fazla vermezler gibi geliyor bana

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Ne kadar da çeşit çeşit yorum yapsanız, içerisinde olmadığımız için Ribery'e şu verilir, bu verilir tarzından yorumlar yapmanın bence pekde mantığı yok. Zaman göstercek neler olacağını.

Bide Edgar Davids, Figo, Alessandro yarında Zidane falan...

Klasik seyirci uyutma ve kombine satma çabaları bunlar. İnanamayın hiçde öyle büyük transflerin olabileceğine bu yönetim ile.

Nesil
    2005
    Yer
    CURVA NORD

insua hakkında saglam bılgısı olan varmı???

çok ii bi topçu insua tekniği çok iyi iş yapar

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

bence galatasaraya su anda kımse gelmez gelırse hoojdonk gıbı yaslı adam gelır nedenı ıse abı herkes sampıyonlar lıgı ıcın oynuyo gs uefada(ne yazıkkı) ben gs yerınde olsam daum gıbı yaparım ve bı sene tbenım takımımı tasıycak bı adam alırım ama tabı gretts dusuncesı nedır bılemem hatırlarsanız hoojdonk fenere daum var dıe geldı gs gretts var dıe kım gelır acaba

adam belçikalı iyi belçikalı gençleri tanıyosa onları getirmesi lazım tabi ucuz olanlarını

Nesil
    2005
    Yer
    CURVA NORD

adam belçikalı iyi belçikalı gençleri tanıyosa onları getirmesi lazım tabi ucuz olanlarını
    belcıkalı genclerı napıcaksın ??? altyapıda kac tane cengaver gıbı futbolcumuz var belcıkalı genc oyuncular gelecegıne cafercanı,ardayı,mulayımı,zaferı,uguru,ozgurcanı,c ıhancanı oynatmalı.

oynatırsa gençleri iyi ama geretsi de pek tanımıyorum ne yapcağını pek bilemiyorum
    insua hakkındaki gelişmeler:
    Orta alana beyin arayan Aslan, Arjantinli Insua’y&yacute; &Yacute;stanbul'a getiriyor.

arkadaşlar c/p yapıyorsunuz iyi anladım da bari iki dakkanızı ayırıp TR karakterleri düzeltin...
    VoLkaN BaROs

Gerets Çok &Yacute;stiyor

Ribery'yi Marsilya'ya kapt&yacute;rd&yacute;ktan sonra çok büyük bir y&yacute;ld&yacute;z&yacute; transfer ederek taraftarlar&yacute;n&yacute; co&thorn;turmay&yacute; planlayan G.Sarayl&yacute; yöneticilerin Insua için harekete geçtikleri ö&eth;renildi. Sar&yacute;-k&yacute;rm&yacute;z&yacute;l&yacute;lar&yacute; n, Eric Gerets'in "Bana sol ayakl&yacute; bir oyun kurucu laz&yacute;m" raporu üzerine rotay&yacute; Insua'ya çevirdikleri kaydedildi. Arjantinli y&yacute;ld&yacute;z, iki sezondur G.Saray'&yacute;n gündeminde yer al&yacute;yordu.

Maliyeti 5 Milyon $

G.Saray Kulübü'nün, Insua için Independiente'li yöneticilerle temasa geçti&eth;i ve bu transferi yüzde 80 bitirdikleri kaydedildi. Teknik direktör Eric Gerets'in de stilini çok be&eth;endi&eth;i bu oyuncunun G.Saray'a maliyetinin yakla&thorn;&yacute;k 5 milyon dolar&yacute; bulaca&eth;&yacute; ifade edildi. Insua, orta alanda oyun kurucu olarak görev yap&yacute;yor ve adeta raket gibi bir sol aya&eth;&yacute; ve güçlü fizi&eth;i ile dikkat çekiyor.

Arjantin'e Ç&yacute;karma...

Arjantin Ligi tak&yacute;mlar&yacute;ndan Independiente'de forma giyen Insua için Vestel Manisaspor da giri&thorn;imde bulunmu&thorn;tu. Arjantinli y&yacute;ld&yacute;z, geçen sezon da Be&thorn;ikta&thorn;'&yacute;n gündemindeydi. Insua'n&yacute;n, G.Saray'&yacute; Avrupa'da bir marka oldu&eth;u için tercih etti&eth;i ö&eth;renildi. G.Sarayl&yacute; yöneticilerin önümüzdeki günlerde Arjantin'e giderek, Insua'y&yacute; &Yacute;stanbul'a getirecekleri belirtildi.

Faz&yacute;l ÜNVERD&Yacute;/ Pas Fotomaç

gençler ribery geri dönüyor!!
    ribery'nin menaceri,marsilya kulübü,başkan canaydin yarın buluşacaklarmış..
    ribery fifa dan ceza almaktan korkmuş kendisi söylüyor!!!
    abi damı önce süper seviyodum marsilyaya kaçınca gözümde 5 kuruş değeri kalmadı...

Nesil
    2005
    Yer
    CURVA NORD

Quote Originally Posted by cronaldo
    gençler ribery geri dönüyor!!

bence mumkunse donmesın,marsılya bonservıs parası versın yeter

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri