1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: Tuncay: "Hakan abiyi örnek alıyorum"

Hybrid View

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    Kişilik olarak örnek alıyorsa cok iyi cünkü Hakan'ın kisiligine hiçbir laf yok.Eger Hakan'ın futbolunu alıyorsa simdiki halini almasın eski halini alsın diyecegim ama Tuncayla Hakan aynı mevkide oynamıyorki ..ßence kisilik olarak örnek alıyodur
    Hakan'ın bana kişilik olarak alınacak ne özelliği var birisi söyleyebillir mi...? Amerika'ya Fethullah Gülen'i ziyaret etmeye giden adamdan ne beklenir sizce...?

Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB
    Hakan'ın bana kişilik olarak alınacak ne özelliği var birisi söyleyebillir mi...? Amerika'ya Fethullah Gülen'i ziyaret etmeye giden adamdan ne beklenir sizce...?
    ziyarete gidebilir o onun hayatı alacaksa bakın ESKİ hakan şükürden FUTBOL ADINA bişiler alsın...

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

o o nun kişisel sorunu bizi ilgilendirmez bizzimle alakalı olan kısmı sahada ki ve saha dışındaki insanlığı kaç tane kırmızı kartı var?ne zman terbiyesizlik yapmış?hakemleri ne zman eleştirmiş.... daha çok sayabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İsteyen istedigini ziyarete gider giderken sanamı sorması gerekliydi ?

Ben koyu bir Fenerbahceli olarak bunu söylemekten cekinmem Türkiyede Hakan'ın karakterinde adam ya var ya yok. Adam gibi adam ha su anda oynadıgı futbolu bende begenmiyorum ama karakter olarak üstüne adam tanımam..
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri