Hakan'ın bana kişilik olarak alınacak ne özelliği var birisi söyleyebillir mi...? Amerika'ya Fethullah Gülen'i ziyaret etmeye giden adamdan ne beklenir sizce...?Originally Posted by CaPTaiN10
Hakan'ın bana kişilik olarak alınacak ne özelliği var birisi söyleyebillir mi...? Amerika'ya Fethullah Gülen'i ziyaret etmeye giden adamdan ne beklenir sizce...?Originally Posted by CaPTaiN10
ziyarete gidebilir o onun hayatı alacaksa bakın ESKİ hakan şükürden FUTBOL ADINA bişiler alsın...Originally Posted by JoseMourinho-FB
Originally Posted by JoseMourinho-FB
o o nun kişisel sorunu bizi ilgilendirmez bizzimle alakalı olan kısmı sahada ki ve saha dışındaki insanlığı kaç tane kırmızı kartı var?ne zman terbiyesizlik yapmış?hakemleri ne zman eleştirmiş.... daha çok sayabiliriz.
İsteyen istedigini ziyarete gider giderken sanamı sorması gerekliydi ?Originally Posted by JoseMourinho-FB
Ben koyu bir Fenerbahceli olarak bunu söylemekten cekinmem Türkiyede Hakan'ın karakterinde adam ya var ya yok. Adam gibi adam ha su anda oynadıgı futbolu bende begenmiyorum ama karakter olarak üstüne adam tanımam..
Fenerbahçe Cumhuriyeti