Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: Tuncay: "Hakan abiyi örnek alıyorum"

Default Tuncay: "Hakan abiyi örnek alıyorum"

Almanya'nın Frankfurt kentinde kamp yapan A Milli Takım, Moldova maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Basına açık gerçekleştirilen antrenmanda, gazetecilerin sorularını yanıtlayan milli futbolcu Tuncay, takım için mücadele ettiğini ve iyi olmak zorunda olduğunu söyledi.

Tuncay, şöyle dedi: "Gol atmak güzel, ama önemli olan takımın başarısı. Attığım goller önemli değil, takımın kazanması önemli. Orta sahamız çok genç, bu yüzden de çok koşuyoruz. Gençler çok olduğu için ben de o hırsla koşuyorum. Mücadele etmek için sahaya çıkıyorum. Macaristan maçında istekli ve arzuluyduk ve sonuçta kazanmak zorundaydık. Sahaya çıkan her futbolcu kazanmak için çıkar. Hedefimiz 2008. Hakan Şükür abim benim kendime örnek aldığım Türk futbolunun gelmiş, geçmiş en büyük oyuncularından biri. Onunla ilgili bir yorum yapmak benim haddim değil. Konuştuğumuz isim Hakan Şükür."

Macaristan maçında defansta başarıyla görev yapan Servet Çetin de, "Ben nerede olursa olsun elimden geleni yapıyorum. Türkiye'de çok iyi defansif futbolcular yetişiyor, ancak bazılarının kıymeti takımlarında bilinmiyor. Milli Takım'da çok iyi bir defans kurgusu var. Fenerbahçe'den ayrıldığım için kırgın değilim. Nasip ve kısmetim buymuş. Edu ve Lugano'ya zaman verilmeli. Çünkü Fenerbahçe her futbolcuyu almaz, kaliteli oldukları için alındılar" dedi.

RÜŞTÜ: "13 YILDIR HEP KÖTÜ TAKIMLARLA MI OYNADIK"

Soruları yanıtlayan kaleci Rüştü ise maçın dönüm noktasının Gökdeniz'in pozisyonu olduğunu ifade ederek, "Eğer o gol olsaydı, sanki maçı 5'e 2 ortada sıçan gibi oynardık" dedi.

Rüştü, şunları kaydetti: "Onların attığı frikikte top elime değdi. Topu ben çıkardım, ben kurtarmasaydım gol olacaktı. İnsanlar maçı nasıl izliyorlar hayret ediyorum. Hedefimiz üç maçta 9 puandı. Macaristan maçı kolay değildi, Moldova maçı da zor geçecek. Şartlar ne olursa olsun kazanacağız. Şu unutulmamalı, hem Malta maçında hem de Macaristan maçında rakip kim olursa olsun pozisyon vermedik. Takım defansta iyiye gidiyor, ofansta biraz sıkıntılarımız var, o da zamanla aşılacak.

Benim 13 yıllık milli takım kariyerim var 111 kez oynadım. Her maç sonrası, oynadığımız her takım için 'kötü takımdı, kötü günündeydi' denildi. Danimarka ile oynarken de böyle yazıldı, Brezilya ile oynarken de böyle yazıldı. Bazı insanların bazı gerçekleri görmesi lazım. 111 maç ve 13 yıldır hep kötü takımlarla mı oynadık. Gerçekler görülmeli. Artık saha içerisinde isimler değil mücadele edenler ön plana çıkıyor. Bunun en güzel örneği Yunanistan ve İtalya. Alınan galibiyetin anlamı belirtilmeli.

Macar takımını ilk kez kendi evlerinde yenmişiz, bu çok önemli. Onlarla bir hazırlık maçı yapmışız yıllar önce ve bu maçı kazanmışız, 40 gün bu maç konuşulmuş. O yüzden bu maçın kıymeti bilinmeli. Türk futbolu iç açıcı durumda değil. Kulüp takımları da aynı durumda. Üst düzey başarılar bu yüzden çok fazla elde edilemiyor. Oynayan da oynamayan da buraya geliyor. Beklentiler çok farklı. Buraya gelen kendini milli takıma vermeli. Herkes reyting uğruna haber yapıyor. Biz bu ülke futboluna hizmet ediyoruz ve kanımın son damlasına kadar göreve hazırım, bırak derlerse bırakırım. Bu forma benim tapulu malım değil. Bunu kimse sorun etmemeli. Bu takım bizim büyük başarılar elde ettiğimiz takım gibi. Yaşça çok genç ve birbirine yakın bir jenerasyon."

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

başka örnek alacak adam kalmamışmı??

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

son dakikada kacirdigi pozisyonla hakani ornek aldigini gosterdi zaten aciklama yapmasina gerek yok

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by senderson
    başka örnek alacak adam kalmamışmı??

bir türk futbolcu için evet ondan daha üstünü yok.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bence hiç örnek almasın.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by scolari12111
    sana göre öyle
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PESkolik
    sana göre öyle
    Çünkü Galatasaraylı..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

eski hakanı herkez örnek alıyordu ama şimdikini kimse örnek almıyo heralde(tuncay hariç)
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

aman tuncay aman yapma bunu yanlışl haber olsun bu bir potansiyelli genç dahamı eriyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sizde önyargılı sınız hakan dan başka kimi örnek alsın ki şimdiki halinden bahseden yok sadece kişiliği ve golcülüğü ama siz önyargılı insanlar...
    SİZE BİŞEY ANLATMAK MÜMKÜN DEĞİL!!

hakan tepelerden gelip böle dile düşüyo bari bu tuncaya olmasın...ama olmaz tuncay çok hırslı böle devam etsin

abarttın ha metin oktay için ne diyorsun ya da lefter ha bence futbolcu olarak örnek almasına gerek yok çünkü tuncay pivot santrafor değil ki karakterini örnek alıyorsa bilemem

Sana Metin Oktay-Lefter-Cemil Turan-Turgay Şeren-Şenol Güneş gibi futbolcuları hatırlatırım bunlar Hakan'a 100 basar...Şurdan bana biri çıkıpta Dünya Efsane oyuncuları arasında Deivid'i sayabilir mi? Hakan Şükür sayılıyor Deivid neden sayılmasın?Deivid 400 küsür maçta 270'in üzerinde gol atmış oyuncu o zaman bunuda sayalım aynı şey farklı değil yani ne Hakan'mış ya dünkü golü Tuncay yerine Hakan atsaydı bugün gazetelerde "bizi yine Hakan kurtardı." haberlerini okuyacaktık.Çünkü kutsal GS ittifak medyası ve arkasında milli takıma sarı-kırmızı gözlüklerle bakan bir Fatih Terim olduğu sürece Hakan 40 yaşına kadar oynar...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB
    Sana Metin Oktay-Lefter-Cemil Turan-Turgay Şeren-Şenol Güneş gibi futbolcuları hatırlatırım bunlar Hakan'a 100 basar...
    100mu basar kardesim hakanin yaptiklari ortada ki hakan en az bunlar kadar iyi futbolcudur bunlarin hicbiri hakana 100 falan basamaz ayrica tuncay senol gunesin nesini ornek alicak toplari eliyle tutmasinimi penalti kurtarmasinimi...

Quote Originally Posted by nekop
    100mu basar kardesim hakanin yaptiklari ortada ki hakan en az bunlar kadar iyi futbolcudur bunlarin hicbiri hakana 100 falan basamaz ayrica tuncay senol gunesin nesini ornek alicak toplari eliyle tutmasinimi penalti kurtarmasinimi...
    Bir takım eleştirisi yapılırken ilkbaşta kaleciler yapılır ki kaleciler çok maç kurtarır ne demişler forvetler maç kazandırır savunma ve kaleci şampiyon yapar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bunu çok tuttum

hakan 90dk yürüsene oynar milli takımda sonra hagide olduğu gibi top kafasına çarpar ve hakan attı oynatmayın diyonunuz diceksiniz

İsterseniz birde Hakan'ı Maradona Pele Cruyff Zico Van Basten ile kıyaslayın...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

İsterseniz birde Hakan'ı Maradona Pele Cruyff Zico Van Basten ile kıyaslayın...
    bize gerek yok sen cok super kiyasliyorsun senin hesaba gore onlarda hakana 10000000000000000000000000000000 basar herhalde

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

hakan bir fenomendir bir idoldür bir KRAALDIR isteyen 100 basar desin isteyen 19878890 basar GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ!!!!!!!!!!!!

bize gerek yok sen cok super kiyasliyorsun senin hesaba gore onlarda hakana 10000000000000000000000000000000 basar herhalde

Basmayı bırak Hakan'la onları aynı kefeye koymam bile onlar kim Hakan kim...? Ama size kalsa zaten bunlarlada kıyaslarsınız...

hakan bir fenomendir bir idoldür bir KRAALDIR isteyen 100 basar desin isteyen 19878890 basar GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ!!!!!!!!!!!!
    hakan bir fenomenbir idolbir KRAALDI isteyen 100 basar desin isteyen 19878890 basar GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZDI!!!!!!!!!!!!

Nesil
    2006

Rüştü'nün söylediklerine katılıyorum acaba şuan Rüştü'yü beğenmeyenler ne diyecek Dünyada en fazla milli kaleci olma ünvanıı taşıyor ama kimse beğenmiyor demekki Rüştü'den başkası yokki hala milli formayı giyiyor.

Tuncay Şanlı Hakan'ı örnek almış ama mevkiler ayrı ama davranışları ve kazandığı başarıları her Türk futbolcusuna nasip olmaz ama Tuncay'ın Hakan dan daha fazla iz bırakacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

hakan a saygı duymak bir görevdir bu kadar katkısı varken milli ve kulüp bazındaki katkılarından dolayı dünya da reklamımızı yaptığından dolayı bugün gidin bir afrika lıyla bile konuşun tanıdığı tek futbolcu hakan dır başka da söze gerek yok.

biz onla zaten gurur duyuyoruz ama artık bitti zirvedeyken bıraksın suan düşüşte yapma böyle yaw

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by y_layta
    biz onla zaten gurur duyuyoruz ama artık bitti zirvedeyken bıraksın suan düşüşte yapma böyle yaw

sana demiyorum hakan ın neresini örnek alsın diyenlere diyorum.

sana demiyorum hakan ın neresini örnek alsın diyenlere diyorum.
    okey ama suanki durumundan kimse örnek almasa iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kişilik olarak örnek alıyorsa cok iyi cünkü Hakan'ın kisiligine hiçbir laf yok.Eger Hakan'ın futbolunu alıyorsa simdiki halini almasın eski halini alsın diyecegim ama Tuncayla Hakan aynı mevkide oynamıyorki ..ßence kisilik olarak örnek alıyodur
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by CaPTaiN10
    Kişilik olarak örnek alıyorsa cok iyi cünkü Hakan'ın kisiligine hiçbir laf yok.Eger Hakan'ın futbolunu alıyorsa simdiki halini almasın eski halini alsın diyecegim ama Tuncayla Hakan aynı mevkide oynamıyorki ..ßence kisilik olarak örnek alıyodur
    Hakan'ın bana kişilik olarak alınacak ne özelliği var birisi söyleyebillir mi...? Amerika'ya Fethullah Gülen'i ziyaret etmeye giden adamdan ne beklenir sizce...?

Hakan'ın bana kişilik olarak alınacak ne özelliği var birisi söyleyebillir mi...? Amerika'ya Fethullah Gülen'i ziyaret etmeye giden adamdan ne beklenir sizce...?
    ziyarete gidebilir o onun hayatı alacaksa bakın ESKİ hakan şükürden FUTBOL ADINA bişiler alsın...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri