Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 35 arası toplam 35 sonuç

Konu: Tuncay: "Hakan abiyi örnek alıyorum"

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB
    Hakan'ın bana kişilik olarak alınacak ne özelliği var birisi söyleyebillir mi...? Amerika'ya Fethullah Gülen'i ziyaret etmeye giden adamdan ne beklenir sizce...?

o o nun kişisel sorunu bizi ilgilendirmez bizzimle alakalı olan kısmı sahada ki ve saha dışındaki insanlığı kaç tane kırmızı kartı var?ne zman terbiyesizlik yapmış?hakemleri ne zman eleştirmiş.... daha çok sayabiliriz.

hakan ın profesyonelliğini kişiliğini örnek alabilir bunda söylenecek bişey yok ...
    benim anlamadığım hakan ı örnek alması neden sizi bu kadar rahatsız ediyor hakan ı dünya kabul etti siz etmiyorsunuz ki hala rakip takım oyuncuları hakana özel önlem alıyolar ... buna liverpool da dahil ...

Quote Originally Posted by paco
    hakan ın profesyonelliğini kişiliğini örnek alabilir bunda söylenecek bişey yok ...
    benim anlamadığım hakan ı örnek alması neden sizi bu kadar rahatsız ediyor hakan ı dünya kabul etti siz etmiyorsunuz ki hala rakip takım oyuncuları hakana özel önlem alıyolar ... buna liverpool da dahil ...
    Ben Hakan'ı kabul etmez değilim Hakan eskiden Hakan'dı şimdi değil.Benim kızdığım konu farklı daha hala Hakan'ı maça kurtarıcı olarak sürüyoruz.Bana bir kişi anlatsın eğer milli takımın oyun düzeni Hakan'a kuruluysa neden maç boyunca sadece 5 orta yaptık ve kanatlar hiç çalışmadı yüksek toplar atmadık Hakan'a kurulan milli takım bu mu...? Ersun Yanal Hakan'ı milli takıma çağırmayınca Ersun Yanal'a sabotajcı demiştim.Çünkü milli takım her maçta 25 orta yapıyordu kanatlar çalışıyordu.Ama ben milli takımda Hakan'a uygun bir oyun sistemi göremiyorum.O zaman böyle olunca Hakan'ın mili takımda oynamasının ne yararı var birisi çıkıp bana anlatsın.Türkiye'nin en iyi orta yapan oyuncusu Hasan Şaş yok peki ortaları kim yapacak hadi Gökdeniz diyeceğim o da ortada oynadı.Bu sistemde Hakan Şükür olamaz ve bitmiş Hakan Şükür bir dahada dirilemez benim eleştirdiğim konu bu.Ayrıca yok efendim Liverpool maçında Hakan'a önlem almışlar.Gerets o zaman birşey anlamıyor derim ben Hakan'a önlem alıcaklarını bilirdi ve oynatmazdı.Ayrıca Liverpool maçında Hakan'a felan önlem almadılar zaten GS 65.dk'dan sonra oynamaya başladı o zaman GS'ın doğru dürüst pozisyonu yok sonra da Hakan çıktı.Ümit Karan girdi Liverpool gibi bir takımda ona önlem almadı yani dimi bırakın bu saçma işleri o maçın Ümit Karan ve Hakan adına farkı artık Hakan bitmiş GS'nin yeni forveti Ümit Karan'dırdır...Onun dışında kişisel özelliklerine gelirsek Hakan'ın kişiliğinide sevmem Fethullah Gülen'ci olan bir adam benim karşıma gelmesin...

hakana kötü diyen kisilere allah akil fikir versin,su anda türk futbolunun gelmis gecmis en büyük golcüsü hakkinda konusuyoruz arkadaslar,hakan eger 7 gol daha atarsa 241 golü olacak ama bu sadece ligdeki maclari.hem deivid kimdir ki jardelin tirnagi bile olamaz o kac kere brezilya milli takimin formasini giymiski hakan ile deividi kiyasliyon.hakan yasayan bir efsana hakanin kötü oynamasinin sebebi ayaginin sakat olmasidir,ameliyat olmasi gereken yerde milli takim ve galatasaray icin canini disine takarak oynuyo.ISTE KISILIK BUDUR!!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB
    Hakan'ın bana kişilik olarak alınacak ne özelliği var birisi söyleyebillir mi...? Amerika'ya Fethullah Gülen'i ziyaret etmeye giden adamdan ne beklenir sizce...?
    İsteyen istedigini ziyarete gider giderken sanamı sorması gerekliydi ?

Ben koyu bir Fenerbahceli olarak bunu söylemekten cekinmem Türkiyede Hakan'ın karakterinde adam ya var ya yok. Adam gibi adam ha su anda oynadıgı futbolu bende begenmiyorum ama karakter olarak üstüne adam tanımam..
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri