Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 147 arası toplam 147 sonuç

Konu: Hakan Şükür oynasın mı, oynamasın mı?

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Arkadaslar Hakan Sukur yapacagini yapti, gorevini layiki ile yerine getirdi ve artik kendine ve Malli takıma (kendi takimi ile ilgili yorum yapmak istemiyorum) zarar vermeden cekilmeli.
    Milli takima neden zarar veriyor? Cok mu kotu oynadigi icin, yaslandigi icin mi ya da cok mu yavas artik? HAYIR. Cok tartisiliyor ve milli maclar oncesi surekli gundemi mesgul ediyor. Artik birakma zamani geldi. Kimse Hakan birakti diye Hakan'ın kotu topcu oldugunu soylemez bu saatten sonra.

Ve bir ekleme daha. Hakan defansi bozuyor. Hakan 2-3 kisiyi ustune cekiyor, Hakan top indiriyor deniliyor. Evet bunlari onceden yapardi, simdi de yapiyor bi kismini. Ama artik gunumuzde Milli takım bu sekilde oynamiyor. Hakan top indirse kime indircek? Tek santrafor oynayan millilerde kim inen topu alcak? Ve Hakan oynadiginda surekli top sisiriyoruz ileriye bu da baslamadan biten ataklara donuyor.

Ve son bir hatirlatma. Senol Gunes zamanı, Dünya kupasina geri donun. Sac bas yolduran, artik oynamasin denen bir futbolcu vardi hatirlar misiniz?

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Üç Hakan'ımız daha olursa tamamdır..
    Biri indirir, biri durdurur, öbürü vurur.. Sonuncusu da "Aaahhhh" diye ellerini yüzüne kapatır..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

bence bu konu tartışılmamalı 104 maç 46 gol ee daha neyi konuşuyoz

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

mili takım o nun üstüne kurulu bir düzende oynuyor bu da o nun önemini arttırıyor şimdi herkes belliydi böyle olacağı filan diyor gol atsa ne olacaaktı?herşey gol değildir önemli bir takım oyuncusu kötü günleri elbette olacaktır ama en kötüsü uğrunda çok şeyler verdiği kırık ayakla oynadığı vatandaşları o nu yerden yere vurabiliyor.o nun adına üzücü bırakacaksa bu yüzden bırsaksın o nu haketmediğimizi düşünüyorum.bugün maradona bir ilah kabul ediliyor şimdi çıkıp oynasa tribünler dolar ama biz günlük yaşıyoruz bugün varsan varsın yoksan çekil bizim yeni prenslerimiz var ersen bjk de tutunamadı gitti geldi ts ye 5 gol attı ronaldo oldu devre de real e gidecekmiş gökhan da barca ya gidiyormuş eto nun yerine.ya boşverin biz hakan ı haketmiyoruz bugün ingiliz alman fransız olsaymış el üstüden olurdu şimid yerlerde yazık...

daha iyisini bulana kadar şimdilik en iyisi bu

Quote Originally Posted by scolari12111
    mili takım o nun üstüne kurulu bir düzende oynuyor bu da o nun önemini arttırıyor şimdi herkes belliydi böyle olacağı filan diyor gol atsa ne olacaaktı?herşey gol değildir önemli bir takım oyuncusu kötü günleri elbette olacaktır ama en kötüsü uğrunda çok şeyler verdiği kırık ayakla oynadığı vatandaşları o nu yerden yere vurabiliyor.o nun adına üzücü bırakacaksa bu yüzden bırsaksın o nu haketmediğimizi düşünüyorum.bugün maradona bir ilah kabul ediliyor şimdi çıkıp oynasa tribünler dolar ama biz günlük yaşıyoruz bugün varsan varsın yoksan çekil bizim yeni prenslerimiz var ersen bjk de tutunamadı gitti geldi ts ye 5 gol attı ronaldo oldu devre de real e gidecekmiş gökhan da barca ya gidiyormuş eto nun yerine.ya boşverin biz hakan ı haketmiyoruz bugün ingiliz alman fransız olsaymış el üstüden olurdu şimid yerlerde yazık...
    Maradona ile Hakan Şükür'ü kıyasladın ya ben sana birşey demiyorum.Ama senin kıyaslamana göre konuşursak Maradona futbolu zirvede bıraktı kendini kötülletirmeden aynı Metin Oktay'da öyle işte bu büyük futbolculuktur...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB
    Maradona ile Hakan Şükür'ü kıyasladın ya ben sana birşey demiyorum.Ama senin kıyaslamana göre konuşursak Maradona futbolu zirvede bıraktı kendini kötülletirmeden aynı Metin Oktay'da öyle işte bu büyük futbolculuktur...
    maradona futbolu zirvede bırakmadı. maradona futbolu bırakmadı. kokain davaları yüzünden bırakmak zorunda kaldı. 94 dünya kupasında nijerya maçında dopingli çıktığından dolayı bıraktı. ondan sonrasını kokain olayları takip etti zaten.

Quote Originally Posted by iori
    maradona futbolu zirvede bırakmadı. maradona futbolu bırakmadı. kokain davaları yüzünden bırakmak zorunda kaldı. 94 dünya kupasında nijerya maçında dopingli çıktığından dolayı bıraktı. ondan sonrasını kokain olayları takip etti zaten.
    Ya herhalde öyle bıraktı ama bıraktığından daha hala zirvedeydi bana göre...

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by JoseMourinho-FB
    Ya herhalde öyle bıraktı ama bıraktığından daha hala zirvedeydi bana göre...
    maradona napolide iken en parlak günlerini yaşadı
    barcelona kariyeri hüsran oldu

dünyanın kabul ettiği bir oyuncuyu biz kabul etmiyoruz ya ben başka bişey demiyorum ....

hakan şükür söndü bitti gücü kalmadı kabul edelim

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

hala sıkışınca aynı şeyi söylüyorsunuz ya boşverin o nun hatası türk olmuş!çok yazık maradona kokainli çıktı yine de tapılıyor neresi zirvede bıraktı adamın mahkemelerde bitti hakan ın ise sahada hangisinin daha iyi bitmiş?

S-B-Z Misafir

ingilterenin forveti aynı zamanda liverpoolun forveti bir leylek adam var,adı aklımda değil.hakanın ölüsü bile bu adama 5 basar.Eleştirirken lütfen kantarın topuzunu kaçırmayalım.böyle değerler nadir yetişiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

o leylek dediğin crouch herhaldeDDDDDDD

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

o leylek dediğin adam her maç gol atıyor
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Quote Originally Posted by meddah
    Üç Hakan'ımız daha olursa tamamdır..
    Biri indirir, biri durdurur, öbürü vurur.. Sonuncusu da "Aaahhhh" diye ellerini yüzüne kapatır..
    ehuehueuhe

meddah süper yaw işte bu

S-B-Z Misafir

hah peter crouch işte
    her maç gol atabilir,hakanın ortalamasında bir bak istersen.

hakanın gücü kalmamış orucda olunca gol gelmesi zor

S-B-Z Misafir

orucun bunla ne alakası var?
    sanki sadece ramazan ayında atamıyor,haricinde her maçta sıralıyor.

crouch 35 yaşına gelince onu oynatırlar mı sanıyorsun

Hakan sakat oldugu icin kötü oynuyor yoksa hakan gibi forvetmi var!

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Hububat_Fiyatları
    crouch 35 yaşına gelince onu oynatırlar mı sanıyorsun
    Hakan'ın gençliği devekuşu krauç'a 1000000 basar

ama gençliği geçti o günler

Hakan Şükür Eyvallah Gelmiş Geçmiş Türkiye'nin En Büyük Golcülerinden ,
    Türkiye'den Yetişmiş Başarılı Bir Forvet fakat artık yarardan çok hem takımına hemde kendine zarar veriyor bence sezon sonu bırakmalı futbolu bence..
    ve Bu sezon gerektiği maçlarda oynamalı özellikle avrupa maçları top indircek adam olur en azından

yani topu indiriyonda nereye yanına forwet koycan ve adamı fazla koşturmuycan zaten koşmuyo ama zaten oruc iyice yoruyo ne biliyim bıraksın dinlensin sonra antranörlüğe geçer belki

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    Hakan'ın gençliği devekuşu krauç'a 1000000 basar
    ben aksini söylemedim sadece profesyonel futbolda gerekli mücadeleyi verecek seviyede olamazsan bişey yapamazsın

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri