Quote Originally Posted by klebinho
notformoney sen de cok realist konusmamıssın sen listeyi vermissin ama o listeye gercekten inanıyosan sen fm oynamamalısın besiktas 61milyon trabzon 65 gs ise 75 verilmis bak sadece sunu soliyim gercekte gs ile bjk kadrosunu takaslamak istsen ustune atlar vede 50 milyon daha verirsin gercekci ol bi delgado nuz yok bir riconuz yok bi kleberson unuz hic yok olmıcak olamazda senin verdigin sitede musampa 7.5 milyon iken kleberson 6.3 miyon ise bu siteye guvenipte listesini buraya koyma aslında sende inanmıyosun ama kendini avutmak icin o listeyi buraya koymak istedin cunku galatasarayın kadroyla bi anadolu takımı arasında artık bir kalite farkı yok kardesim vede besiktasın kadrosu nun gercek degerine bakacagına o sayfaya tıklar burak yılmazın degerinede bir bakardın 50000 euro yapmıslar sana bu site gercekci geliomu kardesim
o listeyi ben yapmadım ne yazıkki avrupa da profesyonel futbolcu menejerlerinin kullandıkları bir oyuncu arama sitesinden aldım yani anlıyacağın bu oyun değil ilk önce bunu anlamalısın o liste tamamen menejerlerin ve uefanın belirlediği değerlerdir madem bu işi biliyorum diyosun o zaman sunuda bilmelisin o değerlere oyuncu alınıp satılmıyor tabiki ama burak yılmazıda milyonlara almadınız kelberson dediğin şahsı muhterem 2003de yaşadığı düşüsten sonra old trafforddan ayrılıp inönüye geldi ricardinho dediğin kişilik ise 29 yaşında olmasına rağmen sadece 13milli maçta oynadı burak yılmaz ne yaptıda fiyatının artmasını bekliyorsun bazı kişisel kompleksleri anlayabilirim ama biraz abartmışsın örneğin ibrahim toraman 5mn euro olarak geçiyo yani değerlerin yanlışlığına inanmıyorum yada appiah 11mn olması lazım yani fiyatların artması oyuncunun performansı ile doğru orantılı demekki avrupa arenasında ricardinho yada kleberson o kadar da iyi futbolcular değilmiş zaten şunu aklından çıkar türkiyede hiç bi takımda 1. sınıf futbolcu bulunmuyor (belki fenerbahçede appiah ve kezman) ama 2. sınıf futbolcular kategorisininde en iyileri bizde değil bizim ligimize genelde isim yapmış ve performansında "gözle görülen bi düşüş" yaşayan 2. sınıf yabancı futbolcular geliyor ayrıca senin realiten "gs ile takasa girelim bakam kim kimden pahalı biz geçmek için 50melyon daha vermeniz lazım" ise zaten bu realite değil fanatizmdir bazı oyuncu değerleri klüp ismi ve başarıları ile doğru orantılıdır ve son olarak demişsinki bi şununuız bi bununuz yok bende şunu söyliyebilirim ki bu nitel bi gözlem olur "galatasaray onlara gerek duymadan bu ligde şampiyon olmuştur ama bu şampiyonluğu daha çok fenerbahçenin büyük hataları kazndırmıştır"
ve biraz bende fanatiklik yapıyım sizin gruptan nasıl çıkarız(yada çıkabilirmiyiz) planı yaptığınız turnuvayı biz na mağlup kaldırdık bunu unutma
ayrıca oyun dediğimiz fm serilerinde bile ilk kıtasal itibarı kazanan türk takımı galatasaray olmuştur ardından fenerbahçe almıştır ve ne yazık ki oyunu yapan insanlar başka bir türk takımının kıtasal anlamda isim yaptığını düşünmemektedir....