ewt. arkadaşlar düşünceleriniz nelerdirr
ewt. arkadaşlar düşünceleriniz nelerdirr
Bu maçı alacağımızı düşünüyorum.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Ben bu maçta Fatih Terim inandığı sistemi oynatırsa bu maçı kazanırız diye düşünüyorum.Çünkü Fatih Terim diyor ki:"Ben Hakan'a göre oyun kuruyorum." diyor.Ama Macaristan maçında kanatlardan sadece 5 orta yapmışsın ve mükemmel orta açan topları iyi içeriye dolduran Hasan Şaş yok.İşte Fatih Terim düşeşçi olmaya bırakır.Satranç Ustasına dönerse bu maçı kolay geçeriz diye düşnüyorum ve ayrıca Hakan'ın %100 oynamasına karşıyım.Bu maçta çok daha iyi oyuncularımızın ön plana çıkacağını düşünüyorum.Nihat-Ümit Karan-Tümer gibi oyuncular bu maçta mutlak suretle kullanılmalıdır.Böyle olursa zaten Moldova'yı biz geçeriz.Ayrıca Moldova takımı disiplin çerçevesinde oynuyor ve çok iyi kapanıyorlar,onun için erken bir gol bizi rahatlatacağını düşünüyorum...
yeneriz inşallah
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Yeneriz en kötü ihtimal 0-0.
Bu maçta da Malta maçında olduğu gibi zorlanabiliriz ama kazanacağımızı düşünüyorum.
Bu maçı almaktan çok bence boy gösterisi yapıp liderliği alıp hemde Avrupa'ya ülkemizi kaltesini kanıtlamalıyız eğer bir aksilik çıkmasa maçı rahat kazanabiliriz.
3-0 alırız bence
2-1 alırız moldova garanti atar...
GOOOOOOOL Sabri çok güzel ortaladı Kral'a sadece kafayla topa vurmak kaldı.
1-0
hakan şüküüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüürrrrrrrrrr
VEEEE Penaltı.Hakan topuk pasını verdi Arda ceza sahasında yerde kaldı.
Topun başında Kral var.
VE GOOOOOOOLLL
2-0
ooooooooooo haka şükür oleeeeeyyyy
Türkiyemizin golü
20 numaralı formasıyla
Şüküüüüür
Hakaaaan
Şüküüüüüüüüüüür
Hakaaaaaaaaaaan
Şüküüüüüüüüüüüüüür
Hakaaaaaaaaaaaan
Bravo![]()
2-0 oldu artık maç koptu inşallah fazla gol atıp liderliği alırız.
Gökdeniz kaleciyle karşı karşıya Kral'a pas verdi.Kral vurdu direkten döndü tekrar vurdu direkten döndü ama top içeri girdi veee Kral'dan hat-trick
KRAL GOOOL GOOOL GOOOOOOOOL
GOOOOOOOOOLL
Hakan Şükür hattrick yapıyor
3-0
Takım açıldı.. Bu maç böyle devam ederse farka gider.. Arda - Gökdeniz - Tuncay - Hakan Şükür kısacası takımın hepsi süper oynuyor
Hakan 4'ü atıyordu ya. Tüh nasıl kaçırdık.
Hamitte süper oynuyor.. Takım çok iyi oynuyor ya..
KRALL costu bi kere tutabılen warsa tutsun bakalım sımdı
Türkiyemizin golü
20 numaralı formasıyla
Şüküüüüür
Hakaaaan
Şüküüüüüüüüüüür
Hakaaaaaaaaaaan
Şüküüüüüüüüüüüüüür
Hakaaaaaaaaaaaan
Bravo
Defansın orta ikilisi hariç Fatih hoca takımı oturttudu. Bu takıma daha Emre, Yıldıray, Hilal ve Nihat gibi futbolcularda geldi mi tadından yenmez..
Hepimizin Benim Dahil DediğiHakan Oynamasın Diye ;
En Güzel Cevabı Verdi Bizlere Bence Hakan'ada Böyle Bişey Lazım Moral..
Arda Müthiş Oynuyor Pasları ile , Hamit Ortada Mükemmel Tutuyor Topları ,
Gökdeniz Orta Sahanın Hakimi Oyun Kurucusu Resmen Böyle Giderse Fark Açılır iyice..
Hakan Şükür kadar hayatımda ballı bir insan görmedim adama penaltı dahil 4 top geldi biri rakibe diğeri gol 3.golü omuzuyla attık öncesinde zaten boş kaleye kaçırdı ayrıca biz iyi felan oynamıyoruz Moldova'ya karşı iyi oynarsın böyle,çünkü oynaman gerekir.Aynı oyunu Brezilya'ya İtalya'ya Fransa'ya oynaman sıkar biraz.Zaten bizim kıstas maçımız bu değil asıl maçlar Mart'ta Norveç ve Yunanistan maçı bakalım o maçlarda aynı oyunu sergileyecek miyiz...?
Fenerbahçe - Galatasaray maç topiciği zannetin galiba? Hakan o golleri italya adına mı attı? Yok ballıymış yok omuzuna çarpmış. Düzgün yorumlar yapacaksan yap..Originally Posted by JoseMourinho-FB
Bugün mükemmel top oynadık! Kanatlarımız harikaydı. Her futbolcumuz 90 dkika koştu, mücade etti.. Hepsini yürekten tebrik ediyorum.
Bu Hakan mıydıben Bir Brezilyalının Türk vatandaşlığına geçirilip sahaya koyulduğunu sandımda bir an
![]()
Hepimizi susturdun bravo Hakan. Kral Böyle İstedi!
Hakan işte böyle bir oyuncu yeterki hakkında mac sonunda olumsuz yorumlar yapılıp Morali sıfıra indirilmesin![]()
hakan sov yaptı mac bitti.aynı pozisyonları galatsarayda dısarı atar hele sabri ne ortalar attı be oda galatsarayda ligde kötü ortalar atar hepOriginally Posted by JoseMourinho-FB
macın en iyileri
hakan
hamit
arda
sabri cok kostu
Aurelio da süperdi . Mükemmel toplar çaldı.Harika paslar attı süper gol ortası yaptı