Zaten en büyük çekişme Yunanistan ile bizim aramızda olacak. Ama bence biz gruptan 1. çıkarız.
Zaten en büyük çekişme Yunanistan ile bizim aramızda olacak. Ama bence biz gruptan 1. çıkarız.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
hakan moral adamı olduğunu bir kere daha gösterdi. morali yerinde olduğu zaman yıllanmış bir şarap gibi adeta. 18lik delikanlılara taş çıkartıyor. maçtan önce sanırım bu hakanın son resmi maçı demiştim ama öyle olmayacakmış gibi geliyor bana. bu arada bir maçta dört gol hem de ramazanda. inanılır gibi değil. biri beni çimdiklesin. o yaşayan bir efsane. sabriye inanamadım. zambrotta gibi oynadı. hem savunmada hem hücumda müthişti. ortaları beckhamınkiler gibiydi. bir cümle de mehmete. real madrid teknik direktörü olsam bu adamın üzerine kurarım takımı. bi adam hem hücumda hem savunmada bi tane olumsuz hareket yapmaz mı ya. son dakikalarda sırf onu izledim acaba bi tane yapacak mı diye. bi tane top kaptırdı onu da gitti hemen geri kaptı. milli takım için inanılmaz bir kazanç. onu milli takıma kazandıranlara helal olsun. gökhan-servet yine süperdiler. arda ve tuncay da mükemmeldi. kısaca herkes elinden gelenin fazlasını yaptı. biz süper bi takım değiliz. ancak böyle hırslı oynayarak bi şeyler yapabiliriz. umarım terim de oyuncular da basın da ve biz de bunun bilincindeyizdir.